03-22-2014, 09:39 PM
[sup]با سلام من بازی[/sup][sup] FIFA 2014 [/sup][sup]را با امکانات سخت افزاری[/sup][sup] ram:2 g [/sup][sup]و[/sup][sup] vgaapphire 4350 1g [/sup][sup]و [/sup][sup] cpu:dual core 5500[/sup]
[sup]نصب کردم ولی بعد از چند دقیقه بازی یه دفه بازیکنان در صفحه مانیتور به لرزش در میان[/sup][sup]![/sup]
[sup]البته با هر 2 ویندوز[/sup][sup] xp [/sup][sup]و[/sup][sup] 8 [/sup][sup]تازه نصب شده با آخرین نرم افزارهای آپدیت[/sup]
[sup]البته توی حداقل امکانات سخت افزاری لیبل بازی[/sup][sup] ram 2 [/sup][sup]و[/sup][sup] vga geforce [/sup][sup]سری 6000 و[/sup][sup] cpu: core 2 dou? [/sup][sup]را پیشنهاد کرده!!![/sup]
[sup]از دوستان کسی اگه میدونه لطفا جواب بده؟[/sup][sup]![/sup]
[sup]با تشکر و سپاس از همراهی شما[/sup]
[sup]نصب کردم ولی بعد از چند دقیقه بازی یه دفه بازیکنان در صفحه مانیتور به لرزش در میان[/sup][sup]![/sup]
[sup]البته با هر 2 ویندوز[/sup][sup] xp [/sup][sup]و[/sup][sup] 8 [/sup][sup]تازه نصب شده با آخرین نرم افزارهای آپدیت[/sup]
[sup]البته توی حداقل امکانات سخت افزاری لیبل بازی[/sup][sup] ram 2 [/sup][sup]و[/sup][sup] vga geforce [/sup][sup]سری 6000 و[/sup][sup] cpu: core 2 dou? [/sup][sup]را پیشنهاد کرده!!![/sup]
[sup]از دوستان کسی اگه میدونه لطفا جواب بده؟[/sup][sup]![/sup]
[sup]با تشکر و سپاس از همراهی شما[/sup]