موضوعها: 54
پلتفرم های شما:
درود[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
من امروز به گیم نت رفتم و از انها بازی Watch Dogs را خواستم.انها به من گفتن که بازی تو این هفته میاد و 6 دی وی دی برای xbox360 دارد[img]images/smi/s0 (34).gif[/img][img]images/smi/s0 (34).gif[/img][img]images/smi/s0 (34).gif[/img][img]images/smi/s0 (34).gif[/img][img]images/smi/s0 (34).gif[/img][img]images/smi/s0 (34).gif[/img][img]images/smi/s0 (34).gif[/img][img]images/smi/s0 (34).gif[/img].میخواستم بدونم این حقیقت دارد؟؟ممنون میشوم اگه جواب را پیام خصوصی به من کنید.
باتشکر[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
سلام
با این سیستم میشه بازی کرد؟؟؟
ram=4 gb
win=7 64
cpu=2.8 ghz
amd radeon hd 5400
موضوعها: 6
پلتفرم های شما:
- PC
- Xbox 360
- Playstation 4
- PSP
- Mobile
بچه ها کسی اینجا بازی کرده؟یکم از محیط بگه یا یه ویدئو از بازی آپلود کنه [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
موضوعها: 75
خوب من یه 2 ساعتی بازیش کردم، فعلاً نمی تونم با اطمینان بگم فوق العادست، ولی تا اینجا خیلی عالی بوده. شروع بازی خیلی قشنگه و به خوبی نشون میده که آیدن چرا می خواد انتقام بگیره. بیشتر مرحله فرعی رفتم تا مرحله اصلی، همون مرحله اصلی اول هم نسبتاً طولانی بود هم خیلی عالی، مخفی کاری ها عالی بود و موقعی که برق استادیوم رو خاموش کردیم واقعاً صحنه رویایی ـی بود [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img] بازی پر از Skill و مهارت مختلف برای آیدن و گوشی ـش هست! یعنی فوق العاده اسکیل هاش زیاده. مرحله فرعی هم از همون مرحله اول که تموم کردید همینطوری ریخته! خوشبختانه مراحلش هم متنوع هست و اون مراحلی که بازی رو از حالت جدیش تا حدودی در اُورده خیلی جالب هست! مثلاً یکی از چیزای فرعی بازی (که فک نکنم توی درصد بازی تاثیری داشته باشه) اینه که آیدن باید از آسمون خودشو بندازه رو گل ها و از اونجا ها بپره روی گل های بعدی!! پلیس ها خیلی سمج ـن و اینطوری نیست که اگه همینطوری با سرعت بری راحت بتونی گمشون کنی! حتماً باید سر راه یه هکی چیزی بکنی تا اونا گیر بیافتن. از همون اول همه هک ها باز نیست و به مرور باز میشن و خیلی هم متنوع ـن. آیدن توی بازی یه خونه داره که اونجا عکس کسایی رو زده که باید ازشون انتقام بگیره. توی خونه ـمون میشه لباس عوض کرد یا خوابید، ساعت خواب هم بستگی به خودمون داره. کیت های اطلاعاتی بازی خیلی زیادن و من تا حالا اطلاعات تکراری ـی ندیدم از NPC ها. شهر بازی مثل GTA نیست ولی بازم اندازش راضی کنندست و تقریباً به 5 قسمت مختلف تقسیم شده و محیط های کوهستانی و تا حدودی جنگلی هم داره. هندلینگ، تخریب پذیری و کنترل ماشین ها ازش انتظار بیشتری داشتم و با توجه به اینکه Ubisoft Reflections رو این مورد کار می کرده اما اصلاً در حد و اندازه Driver San Fransisco هم نیست! ولی زیاد هم بد نیست. تنوع ماشین ها هم برخلاف اسلحه ها متاسفانه اون چیز مورد انتظار نبود! اما بقیه چیزای بازی عالی ـه و گرافیکش روی کنسول های نسل هفت هم خیلی خوب بود.
موضوعها: 4
سلام با این سیستم میتونم اجراش کنم ؟
Mainboard : ASUS P8 H61
CPU : Intel® Core i3-2100 CPU @ 3.10GHz x 4 (3.10Ghz)
RAM : 4.0 GB DDR3
GPU : AMD ATI Radeon HD 6570 (PS3.0/VS3.0)
VRAM : 1.0 GB
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
من که طاقت نیوردم صبر کنم برم سی دیشو بخرم گذاشتم برا دانلود [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
موضوعها: 19
پلتفرم های شما:
تو واچ داگز یه زنی ماشین زیر پاش خاموش شد 4 تا ماشین کوبوندن بهش[img]images/smi/s0 (45).gif[/img] وای یعنی صحنه رو دیدم پهن زمین شدم[img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
موضوعها: 50
پلتفرم های شما:
05-26-2014, 11:32 PM
(آخرین ویرایش: 05-26-2014, 11:55 PM، توسط Wayne.)
من اين بازي رو تهيه كردم! به والله قسم نسخه نسل هفتش فقط يكم مات هست و هيچ تفاوتي نداره حتي توي بافت ها هم تفاوت نداره !
يعني وقتي بارون مياد تو شهر قدم ميزنم لباس آيدن خيس ميشه اصلا....[img]images/smi/s0 (34).gif[/img]
انقدر از پشت زدن، که جای خالی کمه...