موضوعها: 36
پلتفرم های شما:
تو این صنعت دوست داشتنیمون قافلگیری تا دلتون بخواد هست
از بهترین بازی تاریخ (legend of zelda ocorina of time) که والا من تا اونجایی که دیدم چیزی بیشتر از بازی پلنگ صورتی نداره ولی همین سایت مذکور بهش 10 داده
تا لستی که قطعا میتونست جای لجند رو بگیره ولی با نمره 8.5 رد شد رفت پی کارش
صنعت بازی مثل سینما نیست زیاد انتظار نداشته باشید که بتمن بیاد و متای 98 یا 99 بگیره بلاخره همه بالا دادن اگه گیم اسپاتم بالا میداد همینجوری میشد پس یکی باید قربانی میکرد نمره رو تا بازی الکی سطحش نیاد بالا
فردا اسپایدر منم متاش میشه 100 اگه همینطوری پیش بره
موضوعها: 13
پلتفرم های شما:
دوستان من یاد گرفتم با گیم اسپات کنار بیام.مریضه بیچاره.مریضیش هم مصری می ترسم بقیه منتقدا بگیرن ازش.
موضوعها: 77
06-20-2015, 09:03 AM
(آخرین ویرایش: 06-20-2015, 09:05 AM، توسط Tyrion.)
نقلقول: کم میده میخواد بگه منم آره!!!!!!
نقلقول: جان من با این نظرات انجمن رو به گند نکشین اگه دوست نداری نظر نده
نقلقول: لعنت ب این گیم اسپات
میاد به ویپر که 7 زیادیشه 10 میده
به تلو شاهکار قرن 8 میده به بتمن 7 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
برم شخصا بسوزونمش
نقلقول: دوستان من یاد گرفتم با گیم اسپات کنار بیام.مریضه بیچاره.مریضیش هم مصری می ترسم بقیه منتقدا بگیرن ازش.
شماها پست منو صفحه قبل خوندین؟ اگه اونو نخوندین، نقد گیم اسپاتو خوندین؟ اصن میدونین یکی از بهترین منتقدای صنعت این بازی رو نقد کرده؟
اصن می دونین گیم اسپات یه نفر نیست که میخاین برین آتیش ـش بکشین؟
ول کنین این بحثای مسخره رو کوین ون اورد مشکل مغزی نداره بیاد هِی نمره ی کم بده، همین منتقد به بلادبورن و ویچر به ترتیب 9 و10 داد. به دونسخه ی قبلی بتمن آرکام 9 داد! برین مشکلاتی که توی نقدش مطرح کرده رو بخونین. کاملاً با عقل جور در میاد و بهانه ی الکی نگرفته!
لطفاً شما هم ول کنید. گیم اسپات رو به «گیم اسقاط» تلفظ نکنید و اول نقدش رو بخونید. از بازی خیلی هم تعریف کرده. ولی گفته که بازی مشکلاتی که نمیشه روش سرپوش گذاشت.
همچنین گیم اسپات سایت به اصطلاح «الکی» حساب نمیشه که بخواد با نمره ی پایین دادن نگاه ها رو به سمت خودش بکشونه. این سایت بعد از IGN معتبرترین منبع گیم ـه و روزانه شاید میلیون ها نفر بهش سر بزنن!
امیدوارم متوجه شده باشد!
موضوعها: 36
پلتفرم های شما:
من بازی hatred رو که گیم اسپات بهش 3 داد رو شانس اصلی گوتی میدونم
موضوعها: 77
نقلقول: داداش من که میدونم گیم اسپات یه نفر نیست.ولی برای این نسخه از بازی خیلی نامردیه که 70 بدی.همه منتقدا دیگه بالای 80 یا خود 80 دادند حالا بزار بازی هم بیاد تجربه اش کنیم.ببینیم ارزش 70 رو داره یا 100.
نه دوست عزیز منظورم این نبود که بازی بده، منظورم اینه که دلایل گیم اسپات برا کم کردن نمره خیلی منطقی ـن. برام جالب بود که دوستان بدون حتی یه نگاه کردن به نکات منفی نقد گیم اسپات، کلاً شستن ـش رفت!
نقلقول: من بازی hatred رو که گیم اسپات بهش 3 داد رو شانس اصلی گوتی میدونم
دقیقاً بر چه اساسی، بازی که متاش 45ـه و هیچ نمره ی سبزی توی Criticـهاش دیده نمیشه رو شانس اصلی گوتی می دونین؟ البته فک کنم منظور شما Worst GOTY باشه D: