امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چه بازیی میسازی
اگه بتونی یه بازی بسازی چی میسازی(توضیح دهید 2 نمره)Confused25:Confused45:

یه بازی اپن ورد که در عین حال بتونی با عضو شدن در جا های مختلف مثل ارتش و پلیس و گروه مسا بقات خیابانیو... سبک های مختلف بازی را انتخاب کنی و در عین حال اپن ورد هم باشه و بشه سبک های دیگه را بازی کرد(استراتزیک ، شوتر ، ماشین رانی ، rpg و...)
[تصویر:  54280707216425640811.jpg]
پاسخ
اگه بازی ساز بودم خداییش یه بازی میساختم که همه تو کفش بمونن
مث رستم Confused05: اگه دقت کرده باشین میفهمین که رستم چه داستان عظیم و بزرگی داره تو سبک hack and slash
وای خوا چی میشدConfused83:
پاسخ
اگه بازی ساز بودم بازی اریابرزن را میساختم که سپاه اسکندر را در هم کوبید
[تصویر:  17655374667112161642.jpg]

کانال ما:https://telegram.me/game_shark

*مرجع هک اکانت سایت های مهم*

و فروش بهترین اکانت های ترکیبی origin-psn-uplay
پاسخ
یک بازی که بزنه رو دس فار کرای3 از نظر طبیعی بودن
فقط اللهConfused29:
از جایی شنیدم: ((انسان دوست دارد بزرگ شود ولی وقتی بزرگ می شود حسرت کودکیش را می خورد.)) پس حال را دریاب تا از این بزرگتر نشدی فقط خدایی که انسان ها را آفرید به یاد داشته باش.)) یا الله شکر (چرا خدا را با این اسم زیبا که دوست دارد با این نام صدایش بزنیم صدا نزنیم!)

پاسخ
بازی میساختم در مورد تاریخ کشورمون...Confused74:
پاسخ
یه بازی میساختم که تمام کاراکترای مورتال-مارول-دی.سی توش باشن اما نه به سبک فایتینگ داستانیش میکردم و از قدرتمند ترین

موتوری که توسط خودم اختراع شده باشد(دی:)درش استفاده میکردم
پاسخ
فعلا که با انریل انجین کار می کنم ساخت بازی هم باهاش برای من بیشتر برای کشب تجربه هست Confused24:
و تقریبا تمام سبک هارو به غیر از استراتژیک با هاش ساختم Confused43:
پاسخ
1.assassins creed ایرانی

2.یه بازی مثل apache air assult ولی هلیکوپتر black hawk داخلش میزاشتم چون عاشق این هلیکوپترم
پاسخ
یه دونه دی ال سی می ساختم که شپرد تو آ خر مس افکت ۳ زنده بمونه Confused74:Confused83:Confused83:Confused66:Confused29:Confused29:Confused74:
Seize the day or die regretting the time you lost

It's empty and cold without you here, too many people to ache over

Avenged sevenfold - Size the day
پاسخ
یه بازی میساختم در باره دفاع مقدس تو سبک استراتیژک(مث company of heroes) و یک بازی مهم تر از چگونگی تمدن کورش کبیر و داریوش(سبک استراتیژک) و بازی از جنگ جهانی سوم که جهان رو به تباهی میرود و دما کره زمین بالا میرود با داستان غیر کلیشه ای(سبک شوتر سوم سخص) من اینارو میتونم بسازم و کارگردانی کنم ولی کو پولConfused45:Confused45:Confused25:Confused25:
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  چه بازیی باعث شد گیمر شوید؟؟؟؟؟؟؟؟ medial110 6 2,431 01-26-2013, 04:05 PM
آخرین ارسال: GamerStation

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان