08-06-2016, 11:18 PM
محمد زمانی | 16 مرداد 1395
زمانی که یک فیلم با نقدهای بدی مواجه میشود، خیلی از طرفداران منتقدان را مقصر میدانند و فکر میکنند آنها از هیچ چیز خوششان نمیآید. چنین چیزی برای فیلم Suicide Squad «جوخه انتحار» هم اتفاق افتاده است. پس از واکنشهای مختلفی که به این فیلم و همچنین نقدهای آن شد، اکنون کارا دلوین (Cara Delevingne) هم نظر خود را در این خصوص اعلام کرده است. برای جزییات بیشتر، با سایت سینماگیمفا همراه باشید. چندی پیش نقدها و امتیازات فیلم Suicide Squad «جوخه انتحار» منتشر شد و برخلاف انتظار طرفداران، با نقدهای خوبی مواجه نشد. این فیلم تاکنون در سایت راتنتومیتوز امتیاز ۲۷ و در سایت متاکریتیک امتیاز ۴۱ را دریافت کرده است. چند روز پیش ابتدا کارگردان فیلم جوخه انتحار و سپس کارگردان فیلم Wonder Women «زن شگفتانگیز» به این نقدها واکنش نشان دادند. حال، کارا دلوین که در فیلم Suicide Squad «جوخه انتحار» در نقش جادوگر ایفای نقش کرده، در مراسم اکران فیلم در لندن پاسخی را در برابر نقدهای منفی جوخه انتحار داده است. او به رویترز اعلام کرد که:
نقلقول: من فکر نمیکنم آنها از فیلمهایی با حضور ابرقهرمانان خوششان بیاید.
او در ادامه خاطر نشان کرد:
نقلقول: این فیلم کامل یا بی نقص نیست، اما یک فیلم فوقالعاده است. من فکر میکنم شخصیتهای فیلم باورنکردنی هستند. این واقعاً مهم نیست که منتقدان درباره فیلم چه میگویند، فیلم برای طرفداران ساخته شده است و نظر آنها اهمیت دارد.
آیا بهراستی منتقدان با فیلمهای ابرقهرمانان مشکل دارند؟ خب، به نظر نمیرسد این چنین باشد. مثالهای از قبیل Captain America: Civil War «کاپیتان آمریکا: جنگ داخلی» با امتیاز ۹۰ در راتنتومیتوز و Guardians Of The Galaxy «نگهبانان کهکشان» با امتیاز ۹۱ در راتن تومیتوز، نمونههای بسیار خوبی از واکنش مثبت منتقدان نسبت به این گونه از فیلمها است. با این وجود، میتوان نتیجه کرد که ایدهای که منتقدان با فیلمهای با محوریت ابرقهرمانان مشکل دارند، نادرست و حتی کمی مسخره است.
منبع: سینما گیمفا