09-03-2019, 10:44 AM
دولت چین[url=https://tech.gamefa.com/103559/baidu-beats-google-to-become-the-no-2-player-in-smart-speaker-market/][/url] به انجام حملات مختلف به سایتها یا برنامهها مشهور است. این دولت سعی میکند با حمله کردن به سیستمعاملها، برنامهها و وبسایتهای محبوب اقدام به جمعآوری اطلاعات شخصی کاربران کنند. این اطلاعات ممکن است منحصر به شهروندان این کشور باشند یا حتی افراد دیگر از سراسر دنیا را نیز فرا بگیرند. بهتازگی حملات بسیاری در سیستمعامل مایکروسافت از طرف دولت چین انجام شده که این سیگنال را به کاربران این سیستمعامل میدهد که باید بیشتر مراقب اطلاعات خود باشند و سطح امنیت کامپیوترهای خود را ارتقا دهند.
چندی پیش بود که منبعی موثق از حفرههای امنیتی دستگاههای اپل پرده برداشت و اذعان نمود که دولت چین اقدام به جمعآوری اطلاعات کاربران از طریق این کانالها میکند. در حقیقت وقتی کاربران آیفون یا آیپدها به سایتهای هک شده توسط دولت چین مراجعه میکردند، اطلاعات آنها نیز مورد سرقت قرار میگرفت و بدافزاری در آیفونها نصب میشد. این نرمافزار در حقیقت یک برنامه جاسوسی بود که تمامی فعالیتهای شما و اطلاعات را رصد میکرد و آن را بهمحض وصل شدن به شبکه جهانی، مخابره میکرد. متاسفانه این موضوع منحصر به گوشیها یا تبلتهای اپل نیست. حتی سیستمعامل اندروید نیز از این حملات بینصیب (!) نمانده است. گفته میشود بیشتر از میلیونها دستگاه اندرویدی در معرض خطر این حملات قرار دارند. در واقع وقتی برنامهای نصب میکنید که هک شده است یا وارد سایتی ناشناخته میشوید ـ که معمولا از طریق تبلیغات پاپآپ روی آن کلیک کردهاید – بدافزاری روی سیستم نصب میشود. بهتازگی مجله فوربس اعلام نموده که این حملات توسط دولت چین هدایت میشدند و جزئیات بیشتری از این حملات را منتشر کرده است.
اما چیزی که این خبر را نگرانکننده میکند، حملات به دستگاههای ویندوزی است. مایکروسافت پیش از اینها اعلام کرده بود که بهروزرسانیهای جدید باعث افزایش سطح امنیت گجت هوشمند شما خواهند شد. در بازه زمانی کوتاه این شرکت بهروزرسانیهای زیادی را برای تمامی دستگاههای مجهز به ویندوز ۱۰ منتشر کرد. مایکروسافت توصیه میکند که لپتاپ یا کامپیوترتان را به ویندوز ۱۰ بهروزرسانی کنید تا شامل این بستههای امنیتی شوید. ولی با تمام اینها، بازهم حملاتی از طرف دولت چین صورت گرفته و اطلاعات و فعالیتهای کاربران مورد سوءاستفاده قرار گرفتهاند. همه این حملات نیز از طریق همان وبسایتها و برنامههای مشوک بودهاند. وقتی این بدافزار روی دستگاه شما نصب شود، دولت چین میتواند در هر زمانی به موقعیت مکانی شما دسترسی پیدا کنید. ترسناک بهنظر میرسد! اما موضوع به همینجا ختم نمیشود. بدافزار دولت چین میتواند به برنامه iMassage در گوشیهای آیفون – که اپل پیشتر از امنیت آن سخن میگفت – دسترسی کامل داشته باشد و چتهای شما را مطالعه کند. گفته میشود این حملات بیشتر برای شهروندان چینی تدارک دیده شدهاند تا دولت بتواند هر حرکت مشکوکی را ثبت و از وقوع آن جلوگیری نماید.
نظر شما در این مورد چیست؟ آیا بالاخره دولت چین به حملات خود پایان میدهد؟ آیا دولت چین هدف خاصی از جمعآوری اطلاعات شخصی کاربران و حمله به گجتهای آنها دارد؟ آیا تا به حال لپتاپ یا موبایلتان مورد حمله قرار گرفته است؟ خوشحال خواهیم شد که نظرات و تجربیات خود را با ما و دیگر کاربران به اشتراک بگذارید