11-05-2013, 12:28 AM
واقعا که xbox one یک کنسول محبوب میشه بین ما ایرانیا.چون به کم پول دادن و پس از کردن پولمون واسه چیزای ارزون دیگه پولمون علاقه ی مادر زادی داریم.من اگه کنسول بخوام بگیرم xbox one میگیرم چون زودی هک میشه و میتونم بدون خرج زیاد و نخریدن بازی اوریجینال واسه خودم مفت بازی کنم.
بازیهاشم که الحمدالله خوبن و بنظرم که شاهکاری واسه خودشون باشن.[img]images/smi/s0 (37).gif[/img]
همین جا میگم xbox one بگیر ای ایرانیه با غیرت.[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
تشکر از نقد زیباتون.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
بازیهاشم که الحمدالله خوبن و بنظرم که شاهکاری واسه خودشون باشن.[img]images/smi/s0 (37).gif[/img]
همین جا میگم xbox one بگیر ای ایرانیه با غیرت.[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
تشکر از نقد زیباتون.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]