(07-04-2015, 01:07 AM)Cerebral Assassin نوشته است:For Honor یه بازی هست که بیش تر رو ی بخش آنلاین و چند نفره تمرکز داره، اما خب اصلا نتونست که به خوبی بازی هایی مثل The Division یا Rainbow Six: Siege همکاری و کار تیمی رو نشون بده.(07-04-2015, 12:53 AM)Blue Sun نوشته است: به نظر من که کنفرانس یوبی سافت اصلا در حد کنفرانس های سونی، بتسدا و یا حتی مایکرو نبود. تریلر سینماتیکی که از AC: Syndicate به نمایش در اومد خیلی بد بود به نظر من. اصلا چیز جالبی نبود. هنوز که از المان اصلی داستان این نسخه چیزی نمیدونیم، اما خب پس زمینه داستانیش و چیزی که سعی داشتن در این تریلر نشون بدن اصلا جالب نبود.باهات در مورد فور آنر موافق نیستم.
For Honor اصلا من رو به خودش جذب نکرد. به نظر من که نمایشی که داشت چندان چنگی به دل نمیزد.
نمایش The Division خوب بود. در کنار Rainbow Six: Siege و Ghost Recon: Wildlands از بهترین ها بود.
نمایش Rainbow Six: Siege خیلی خوب بود و به خوبی تونست همکاری و کار تیمی رو نشون بده.
بهترین نمایش کنفرانس مال Ghost Recon: Wildlands بود. آزادی که توی انجام مراحل بهت میداد واقعا عالی بودن. خیلی خوب بود.
از هیچکدوم از بازی های دیگش هم خوشم نیومد.
در کل به نظرم اون قدر ها که اصرار داشتی، کنفرانس قابل قبول نبود.
طرز مبارزاتش خیلی خوب بود.
میشه گفتش که اینا اومدن استراتژیک رو، برای ما قرار دادن.
فقط اینبار به جای یکی از سربازان!
در مورد سینماتیک Syndicate،
هر سال منتشر میکنه یوبیسافت تریلر سینماتیک رو و از نظر من اینم بد نبود.
قابل قبول من اصرار نکردم فک کنم.
تا اونجا که یادم میاد فقط تو محتوا (تیتر ها نه) 1 بار گفتم!
بالاخره Tom Clansy's این کنفرانس رو بالا نگه داشت. همین سه تا نمایش خارقالعاده کافی بود تا قابل قبول باشه فکر میکنم.
تازه خیلی جاها از فور آنر تعریف کردن.
من خودمم خیلی خوشم اومد.
جایی که من کنفرانس رو میخواستم ول کنم واقعا، Just Dance 2016 بود.
اتفاقا من از سیستم مبارزات این بازی هم اصلا خوشم نیومد. به نظرم باید سریع تر باشه و اگه کمی به hack & slash متمایل بشه میتونه بهتر باشه.
نقلقول: در مورد سینماتیک Syndicate،بله هر سال یه تریلر سینماتیک منتشر میکنه و خب نسبت به سال های قبلی هم تریلر بدی بود.
هر سال منتشر میکنه یوبیسافت تریلر سینماتیک رو و از نظر من اینم بد نبود.
تریلر سینماتیک یونیتی خیلی بهتر بود، البته اونم به خاطر پس زمینه داستانیش یعنی انقلاب فرانسه بود. پس زمینه داستانی Syndicate اصلا به نظر من خوب و جالب نیست.