امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کدتقلب بازی میرمهنا
سلام.لطفا تمام عملیات زیر رو در محیط بازی انجام بدین و در منو و صفحه بارگزاری انجام ندهید.
مرحله1:کلید F12 رو بزنین.   مرحله2:در کادر بازشده کلمه espris رو بنویسیدودکمه enter رو بزنید.   مرحله3:سپس دوباره F12 رو بزنید ورمزها را با رعایت فاصله در میان بعضی از کلمات بنویسید.
superhuman on    ضد گلوله
unlimited ammo on      تیربی نهایت
extraforce   قدرت بیشتر(یعنی تیر که به دشمن میخوره پرت میشه.)
ترفندی جالب:درضمن زمانی که در توبخانه هستین میتونین به همون جایی که خودتون هستین شلیک کنین.برخلاف گذشته میتونین از توبخانه بیرون بیاین.بعد از اینکار به طرف دریا و قایق هایی که به سمت ساحل درحال اومدنن برین......بقیه اش رو نمیگم تا خودتون ببینین.
پاسخ
من که از این بازی زیاد خوشم نمیاد ولی به حر حال دست شما درد نکنه[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
پاسخ
خود بازیش چی بود که بخوان براش کدتقلب هم بدن،ببخشید آقا علی امیدوارم به شما توهین نکرده باشم من کلی گفتم.بابت مطلب ممنون[img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
ذهن خالق واقعيت است.براي ايجاد تغيير در واقعيت ها،بايد ذهن خود را تغيير دهيم[img]images/smi/s0 (5).gif[/img]

پاسخ
ایران هم به جای که همه استدیو ها دور هم جمع شن بشینن یه بازی فوق العاده بزنن هر کی یه بازی میده بیرون دلش هم خوشه..هیچ وقت پیشرفت نمیکنیم 

پاسخ
(06-09-2013, 09:43 AM)'deatg22' نوشته است: خود بازیش چی بود که بخوان براش کدتقلب هم بدن،ببخشید آقا علی امیدوارم به شما توهین نکرده باشم من کلی گفتم.بابت مطلب ممنون[img]images/smi/s0 (62).gif[/img]

[img]images/smi/s0 (48).gif[/img][img]images/smi/s0 (48).gif[/img]نه.ناراحت نشدم.بالاخره هرکس یه نظری داره.به نظرش هم باید احترام گذاشت گرچه مطابق میل خودمون هم نباشه.
ضمنا این بازی به عنوان اولین بازی ملی ایرانی گرافیک خوبی داشت. گیم پلی هم  خوب بود.ولی بازیکن ودشمنان فیزیک خوبی نداشتند.فکر کنم حتی از خیلی از بازی های جدیدتر و شوتر_اول شخص دیگه ایرانی بهتر باشه.ممنون[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
پاسخ
این یه بازی نیمه استاندارد هم نبود:
1-روایت داستان نا مناسب
2-طراحی ضعیف صحنه های Realtime
3-تنوع پایین اسلحه ها
4-انیمیشن و هوش مصنوعی ضعیف
5-فریم ریت پایین و ناپایدار
6-صدا گذاری بی روح شخصیت ها
7-استفاده از فایل صوتی عناوین دیگر
8-قطع شدن ناگهانی موسیقی بازی
حالا شما می فرمایید اولین بازی ملی ایرانی؟؟؟؟؟؟؟ این بازی ملی باشه بازی های دیگه ایران چی میشه؟
پاسخ
(06-09-2013, 11:56 AM)'Cloner' نوشته است: این یه بازی نیمه استاندارد هم نبود:
1-روایت داستان نا مناسب
3-تنوع پایین اسلحه ها
حالا شما می فرمایید اولین بازی ملی ایرانی؟؟؟؟؟؟؟ این بازی ملی باشه بازی های دیگه ایران چی میشه؟

دوست عزیز در نظر بگیر که این یه بازی ایرانی هست [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] یه شبه که نمیتونن بهت COD تحویل بدن.
اگه ما از این بازی ساز ها حمایت میکردیم مطمئن باش خیلی زود تز از اینا میتونستیم بازی باحال بسازیم.
 [تصویر:  j08g1cx50a5k23ahqkwt.png]
پاسخ
(06-09-2013, 11:56 AM)'Cloner' نوشته است: این یه بازی نیمه استاندارد هم نبود:
1-روایت داستان نا مناسب
3-تنوع پایین اسلحه ها
حالا شما می فرمایید اولین بازی ملی ایرانی؟؟؟؟؟؟؟ این بازی ملی باشه بازی های دیگه ایران چی
اولا ممنون حرف شما کاملا متین اما این رو من نگفتم.پوستر بازی رو دیدی شما؟؟؟روش نوشته اولین بازی ملی ایرانی.امیدوارم این وضع نابسمان بازی ها با نمایش خوب شبگرد و ارتش های فرازمینی در E3 2013 تغییر کنه.به امید خدا.
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کدتقلب های نسخه ps4 و xbox one عنوان gta v منتشر شد!!! ali.7612 0 12,029 11-18-2014, 08:14 AM
آخرین ارسال: ali.7612
Wink دانلود مجموعه کدتقلب اکثر بازی ها با حجم 2 مگابایت ali.7612 7 3,749 06-03-2014, 02:09 PM
آخرین ارسال: Masoud pc

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان