موضوعها: 10
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Xbox 360
- Playstation 4
سلام
کسی بازی کرایسیس3 رو تموم کرده میتونه کمک کنه
در مرحله red star rising جایی که پرافت در اون جای پالایشگاه مانند اون وسیله ای که کنار ماشینگان هستش رو نابود میکنه بعد ماموریت این میشه head to the contorol room ولی اون اتاق در وسط پالایشگاهه و تنها راه ورود هم یه پل هستش که رفته بالا من نمیتونم اونجا کاری کنم میشه راهنمایی کنید
امسال مادریدی کشون داریممم
موضوعها: 0
(02-22-2013, 10:20 PM)'alex mason' نوشته است: سلام
کسی بازی کرایسیس3 رو تموم کرده میتونه کمک کنه
در مرحله red star rising جایی که پرافت در اون جای پالایشگاه مانند اون وسیله ای که کنار ماشینگان هستش رو نابود میکنه بعد ماموریت این میشه head to the contorol room ولی اون اتاق در وسط پالایشگاهه و تنها راه ورود هم یه پل هستش که رفته بالا من نمیتونم اونجا کاری کنم میشه راهنمایی کنید
سلام.بايدبري بالاي پله هاي آهني كه روبروي پل هستش بايد كليدو بزني تا پل بيادپايين
موضوعها: 0
سلام تو مرحله دوم اونجایی که میگه با اسلحه راکت اندازهای روی برج رو بزن چیکار کنم چون اولا اسلحه خالی دوما وقتی مینها رو خنثی میکنم میرم جلو سریع میمیرم با این که از لباس تو بازی هم استفاده میکنم
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Xbox 360
- Playstation 4
همه ی مین هارو خنثی کن بعد حالت مکسیموم ارمور لباست رو بزن وبرو پایین مواظب باش تیر بهت نخوره تا به یکی از فضایی ها میرسی اونو بکش وتفنگشو بردار بعد با اون تفنگ سلاح های روی برج رو بزن
موضوعها: 208
پلتفرم های شما:
من کارت گرافیکم از d11 پشتیبانی میکنه ولی وقتی بازی را نصب میکنم بازم میگه شما برای اجرای بازی به d11 احتیاج دارید چه جوری باید این مشکل را برطرف کنم
همشهری کین، فیلم مورد علاقه ی منتقدان و گل سرسبد همه ی نظرسنجی ها، به نظرم به شدت خسته کننده است! علاوه بر این، همه ی بازی های فیلم هم بی ارزش است! حجم احترامی که به این فیلم گذاشته می شود برایم غیرقابل درک است.
اینگمار برگمان
موضوعها: 208
پلتفرم های شما:
کارت گرافیکم geforce 9500 gt هست این پشتیبانی میکنه؟
همشهری کین، فیلم مورد علاقه ی منتقدان و گل سرسبد همه ی نظرسنجی ها، به نظرم به شدت خسته کننده است! علاوه بر این، همه ی بازی های فیلم هم بی ارزش است! حجم احترامی که به این فیلم گذاشته می شود برایم غیرقابل درک است.
اینگمار برگمان
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Xbox 360
- Playstation 4
عذر میخوام من با xbox360تمومش کردم