نقلقول: نقلقول: داداش من با جفتشون کار کردم الان یه جی تی ایکس ۶۷۰ دارم و تا ۳هفته پیش یه دونه ۷۹۷۰ داشتم اما بدون تعصب انویدیا واقعا بهتر خروجی داده بهم چه فریم چه ثبات فریم توی دمای بالا . منم میگفتم gaming evolved va eye finity اما وقتی cuda,txaa,fxaa,physx,geforce experience رو دیدم کاملا نظرم عوض شد و از همه مهمتر انویدیا به طور مداوم داره درایوراشو به روز میکنه و خداییش هوای یوزراشو داره که متاسفانه ای ام دی اینطور نبود
چه ربطی داشت الان اینی که گفتی ؟![img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img]
خوب منم از هردوتا شون استفاده کردم ولی بازم انویدیا نتونست منو راضی نگهداره! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] کاری که asus matrix hd 7970 PREMIUM داره الان برام میکنه اصلآ قابل مقایسه با Gtx 670 نیست .[img]images/smi/s0 (43).gif[/img] Gtx 670 فریم هایی که تو بازی میده خیلی نزدیکه HD 5570 هستش که دارم.[img]images/smi/s0 (38).gif[/img][img]images/smi/s0 (83).gif[/img] من خودم حتی باورم نمیشد تا خودم با چشم هام دیدم.![img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
من خودم داشتم و میدونم منظورت چیه .[img]images/smi/s0 (24).gif[/img] یه سوال با کدوم فریم ریت های بیشتری گرفتی تو بازی ها ؟![img]images/smi/s0 (60).gif[/img] انویدیا یا ای ام دی ؟! [img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
جدآ این حرف رو میزنم من با Asus Matrix HD 7970 PREMIUM حدودآ 20 فریم بیشتر گرفتم ! تا Gtx 670 ! [img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
تازه اگه به آپدیت شدن درایور باشه AMD هر 20 یا 25 روز یه درایور بتا برای تموم کارت های گرافیکیش میده بیرون ![img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
Eye Finity هم بماند . چون همه نمیتونن استفاده کنن.! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
Gaming Evolved هم تا چند وقت دیگه طوری فرا گیر بشه که اصلآ دیگه کسی انویدیا رو نشناسه.[img]images/smi/s0 (38).gif[/img]
صبر کن و ببین . [img]images/smi/s0 (66).gif[/img]
[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]