07-03-2019, 01:26 PM
گفتههای سازندگان در مورد نسخهی بعدی سری Gran Turismo
بیشک بازیهای اتومبیلرانی و مسابقهای یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین سبکهای دنیای گیمینگ به حساب میآیند که در این راستا، سری Gran Turismo بسیار موفق عمل کرده است. به تازگی توسعهدهندگان این سری، از نسخهی بعدی این عنوان حکایت کرده و توجهی افراد زیادی را به خود جلب کردهاند.
به جرات میتوان گفت که یکی از عناوین محبوب و مشهور در میان بازیهای اتومبیلرانی، سری Gran Turismo شناخته میشود که کاربران و بازیبازان زیادی را به سوی خود کشانده است. این سری با داشتن میلیونها کاربر، تجربهی منحصر به فردی از مسابقات و رقابتهای جهانی را در اختیار علاقهمندان قرار میدهد. بازیهایی که در سبک اتومبیرانی و مسابقهای ساخته میشوند، همیشه از طرفداران و هواداران خاصی برخوردار بودهاند. این افراد با فشار دادن پدال گاز و در اختیار داشتن سرعتهایی سرسامآور، حسی وصف نشدنی را برای خود ایجاد میکنند. شرکت سازندهی این مجموعهی منحصر به فرد و جذاب یعنی شرکت بازیسازی پولیفونی دیجیتال (Polyphony Digital) نیز به خاطر ساخت و توسعهی نسخههای متفاوت این سری، بسیار مشهور و محبوب شده است.
همانطور که گفته شد، به تازگی توسعهدهندگان سری Gran Turismo، از نسخهی بعدی این عنوان حکایت کردهاند. طبق اخبار و گزارشهای منتشر شده، خالق این سری، آقای کازونوری یامائوچی (Kazunori Yamauchi)، اعلام کرده است که:
نقلقول:جهان و دنیای سری بازی Gran Turismo به همراه سفرهای طولانی و مختلف در جادههای آن، الهامات زیادی را به من کردند و دید جدیدی را برای ساخت نسخهی بعدی این سری به من انتقال دادند. برای من مشخص شد که در نسخهی بعدی چه چیزهایی باید وجود داشته باشد و چه مواردی باید حذف شوند. من فکر میکنم عنوان بعدی که ما در حال حضر در حال کار برروی آن هستیم، ترکیبی از گذشته، حال و آینده خواهد بود.
او همچنین صریحا تایید کرد که نسخهی بعدی هماکنون در حال ساخت و توسعه است و تیمها سازنده با تمام تلاش در حال تولید یک عنوان منحصر به فرد هستند. اگرچه لازم به ذکر است که هنوز اعلام نشده که یک عنوان جدید در سری بازی Gran Turismo خواهد بود یا دنبالهی نسخهی Gran Turismo 6 که سالها پیش عرضه شد شناخته میشود. پس همچنان باید منتظر ماند تا اطلاعات و جزئیات بیشتری از این بازی منحصر به فرد و خیره کننده ارائه شود.
همانطور که در جریان هستید، چند وقت پیش شاهد شایعاتی مبنی بر عرضه شدن نسخهی بعدی سری Gran Turismo برای کنسول پلیاستیشن ۵ بودیم که شور و هیجان خاصی را برای بازیبازان و کاربران ایجاد کرد اما هنوز به صورت قطعی توسط این شرکت سازنده تایید نشده است. شایان ذکر است که جدیدترین نسخهی این مجموعه یعنی Gran Turismo Sport در حال حاضر به صورت انحصاری برروی کنسول پلیاستیشن ۴ در دسترس قرار دارد. شما میتوانید تحلیل فنی مربوط به این بازی پرطرفدار و هیجانانگیز که آن را در مقابل عنوان Forza Motorsport 7 قرار میدهد را از اینجامشاهده کنید. در ضمن شما کاربران عزیز اگر علاقهمند هستید میتوانید نقد و بررسی بازی Gran Turismo Sport به قلم آقای میثم عبداللهی پور را در این صفحهی وبسایت گیمفا مطالعه کنید.
بد نیست بدانید که بازی Gran Turismo Sport با داشتن طیف عظیمی از اتومبیلهای پرسرعت و منحصر به فرد و پیستهای بینظیر بسیار موفق عمل کرده و توجهی میلیونها بازیباز و علاقهمند به اتومیلرانی را به سوی خود جلب کرده است. در همین راستا، نقشههای مختلف و متنوع، فضاهای منحصر به فرد و جذابی را در اختیار بازیبازان و کاربران قرار میدهند تا لذت رانندگی با اتوبیلهای خاص، چندین برابر شود. پس اگر شما هم جزو عاشقان به رانندگی و مسابقات اتومبیلرانی هستید، آخرین نسخهی این سری که در حال حاضر در دسترس است را حتما تجربه کنید.