امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گیم اسپات به هیچ بازی 9.5 نداد !! (مقاله ای کوتاه)
با سلام به تمام گیمفایی های عزیزدر حال گشت و گذار در سایت ها بودم و به یک نکته جالب رسیدماونم این بود که در سال 2012 هیچ بازی نتوانست از دست گیم اسپات نمره ی 9.0 بالاتر بگیرد !!!!بهترین نمرات گیم اسپات را در اینجا برای شما قرار میدم تا شما نیز مشاهده کنید!
:
NBA 2k13

9.0
بازی زیبایی که برای تمام پلتفرم ها منتشر شدواقعا یک بازی زیبا و بدون نقص می باشد که چهره پردازی این بازی به عنوان بهترین چهره پردازی سال انتخاب شداز این بازی خوشم نمیاد چون توش جاستین بیبر هستش Confused66:
Dishonored
9.0
یک بازی زیبا با گیم پلی عالیه که به نظر خیلی از مردم و منتقدان باید بهترین بازی سال میشد که با وجود walking dead نتوانست این عنوان را از آن خود کند

Halo
9.0
بازی انحصاری که توانست شرکت بزرگ مایکروسافت رو نجات بدهدبازیی با گرافیک خیره کننده و جزییات بسیار زیاد و عالی داستان بی نقص که به بهترین صورت روایت شده

Mass Effect 3
9.0

Persona 4 golden videos
9.0
اطلاعات زیادی درباره ی این بازی ندارم ولی پلتفرم این بازی Vita بوده
این بازی در نظر بسیار خوب جلوه کرده منتقدان به این بازی خیلی ابراز امیدواری کردند

farcry 3

9.0
max payne 3 .
9.0
یکی از بهترین عناوین ساخته شده توسط شرکت بزرگ راکستار
گرافیک خیره کننده ی این بازی همگان را حیرت زده کرده
گیم پلی زیبای این بازی باعث میشود تا آدم ساعت ها پای این بازی طولانی بشیند
داستان بازی نیز بسیار زیبا است و واقعا داستان درگیرکننده ای داره
شاید بهترین داستان توی بازی های ویدئویی مختص به این بازی باشد

تنها این بازی ها توانستند از گیم اسپات نمره ی 9.0 را بگیرند و بقیه ی بازی ها نمره ی کمتر از 9.0 گرفتند نظر شخصیم رو درباره ی گیم اسپات میگم :به نظر من گیم اسپات یک سایت بسیار معمولی هستش که به یک معیار های مسخره ای نمره میدهاونم به خاطر اینه کم نمره می ده چون میخواد مطرح بشه و گرنه گیم اسپات زیاد حرفه ای نقد نمی کنه و خیلی ملاک های مسخره ای رو درنظر میگیره
پاسخ
به نظر من نمره های گیم اسپات صد در صد واقعیه!بازی هایی که ده گرفته رو ببین تمومشون بی نقص بوده GTA IV یا MGS 4 خدایی نمره هایی که میده حقشونه!برای مثال نمره های پایین هم RE6 وقتی مثل WWE شده چه نمره ای قرار بوده بگیره به نظر من کلا RE6 رو نباید بهش نمره میداد انقدر آشغال بود از نسخه 3 به بعد دیگه بازی کردن نداره چون پدر سبک ترس شینجی میکامی دیگه نیست درست کردن این بازی صد در صد کار اونه و بس!
[تصویر:  lion_14-wallpaper-1440x900.jpg]
پاسخ
معذرت می خوام به خاطر اینکه مقاله هام کوتاه هستن ولی خوب وقت امتحان ها هستش و همین رو هم به زور می نویسم

Confused74:
پاسخ
منم بودم به هیچ بازیی نمره کامل نمیدادم به هیچ بازیی،چرا؟ چون هیچ بازی ،هیچوقت کامل نیست و همیشه جای کار و پیشرفت داره و همیشه ایراداتی هست....
Even when your kind appears to triumph...still, we rise again.  And, do you know why? It is because the order is born of REALIZATIOn. We require no creed! No indoctrination by desperate, old man.  All  we need is that the world be as it is.  And THIS is why the Templars will never be destroyed!...i

​پاتوق طرفداران الطیر کبیر
پاسخ
(01-06-2013, 03:43 PM)Real G نوشته است: به نظر من نمره های گیم اسپات صد در صد واقعیه!بازی هایی که ده گرفته رو ببین تمومشون بی نقص بوده GTA IV یا MGS 4 خدایی نمره هایی که میده حقشونه!برای مثال نمره های پایین هم RE6 وقتی مثل WWE شده چه نمره ای قرار بوده بگیره به نظر من کلا RE6 رو نباید بهش نمره میداد انقدر آشغال بود از نسخه 3 به بعد دیگه بازی کردن نداره چون پدر سبک ترس شینجی میکامی دیگه نیست درست کردن این بازی صد در صد کار اونه و بس!
موافقم
نمره ایی که به 6 RE دادش واقعا حقش بود
من بودم کمتر هم میدادم 6.5 زیادش هست!
پاسخ
با جاستین چکار داریConfused25:
امسال چه بازی 10 گرفت از اسپات؟؟؟
[تصویر:  l2l73b5lchcw.jpg]
پاسخ
میگم هیچی از 9.0 بالاتر نگرفت میگه کی 10 گرفت Confused43:
پاسخ
مکس پین 3 هم 9گرفت
امسال مادریدی کشون داریممم

[تصویر:  unuhpmfk79r7oiox25dj.jpg]
پاسخ
نه Confused43:

8.5 گرفتش از گیم اسپات Confused24:
پاسخ
Max Payne از gamespot نمره 9 گرفت. این هم لینک.
Max Payne 3
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نمرات Call of Duty: Black Ops 3 انتشار یافتند| سنت شکنی گیم اسپات؟!(به روزرسانی) Station 73 16,239 11-23-2015, 08:49 PM
آخرین ارسال: Station

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان