ارسالها: 625
موضوعها: 65
تاریخ عضویت: Nov 2014
پلتفرم های شما:
سلام. من مدت هاست که بدنبال یادگیری برنامه نویسی هستم ولی به مطلب قابل توجهی دست پیدا نمی کنم. لذا از دوستان خواهشمندم اگر سر رشته ای در برنامه نویسی دارند بنده ی حقیر رو کمک کنند. ممنون شما می شم. خواهشمندم مدیران این تاپیک رو نبندند. از این به بعد هر سوالی در مورد برنامه نویسی اینجا پرسیده بشه لطفا.
ارسالها: 688
موضوعها: 24
تاریخ عضویت: Apr 2015
پلتفرم های شما:
بستگی داره که می خوای با چی یاد بگیری مثلا من بلدم با vb 6.0 بهت اموزش بدم
ارسالها: 1
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Oct 2024
(08-21-2015, 06:55 PM)Zoom Hunter نوشته است: سلام. من مدت هاست که بدنبال یادگیری برنامه نویسی هستم ولی به مطلب قابل توجهی دست پیدا نمی کنم. لذا از دوستان خواهشمندم اگر سر رشته ای در برنامه نویسی دارند بنده ی حقیر رو کمک کنند. ممنون شما می شم. خواهشمندم مدیران این تاپیک رو نبندند. از این به بعد هر سوالی در مورد برنامه نویسی اینجا پرسیده بشه لطفا.
سلام و وقت بخیر.
دوست عزیز شما باید قبل از هرچیز مشخص کنید میخواید که در کدوم شاخه و حوزه از برنامه نویسی فعالیت کنید! برنامه نویسی صرفا یک رشته تحصیلی با زمینه های کاملا محدود نیست و بسیار بسیار وسیع تر از چیزی هست که ممکنه تصور کنید؛ حتی نمیشه گفت یک مهارت مشخص و معین با مرز و حدود کاملا تعیین شده هست که بشه یکبار برای همیشه اون رو یاد گرفت و بکار برد، خیلی فراتر و وسیع تر از این هست که بشه صرفا با یکبار دریافت آموزش و یادگیری به شکل کاربردی اون رو اجرا کرد و نتیجه گرفت. برای شروع توصیه میکنم در مورد حوزه های برنامه نویسی مطالعه کنید، برای این کار نیازی نیست که دوره خاصی ببینید همین سرچ گوگل کافی هست. در این مرحله با کلیات آشنا میشید و با زمینه هایی مثل برنامه نویسی برای طراحی اپلیکیشن، طراحی سایت، علوم داده، شبکه و امنیت، هوش مصنوعی و مواردی از این دست روبرو خواهید شد. در وهله بعدی باید هرکدوم از این حوزه ها رو برای اینکه تصمیم بگیرید به کدوم علاقه دارید و تصمیم به فعالیت در بازار تخصصی کدوم زمینه رو دارید، بررسی کنید (انتخاب شما ممکنه بر اساس علایق، آینده اون حیطه کاری و تکنولوژی های مربوط بهش و… صورت بگیره). برای این مرحله هم هنوز نیازی به تهیه دوره آموزشی خاصی نیست و همین سرچ گوگل کافیه. بعد از این توصیه میکنم رودمپ هرکدوم از شاخه هایی که بهش علاقمند بودید رو هم مطالعه کنید تا دید واضح تری نسبت به مسیری که پیش رو دارید به دست بیارید. گام بعدی توصیه شخصی بنده هست که فکر میکنم تو این مسیر خیلی کمک کننده خواهد بود و اون، مطالعه یکسری سرفصل های بنیادی و مبانی تحلیل و طراحی سیستم های نرم افزاری هست. وظیفه شما به عنوان یک برنامه نویس این نیست که دانش و تجربه یک مهندس نرم افزار رو داشته باشید اما داشتن دیدگاه درست از سیستم های نرم افزاری باز هم خواهد تونست که دید شفافی از تولید نرم افزار به شما بده؛ آشنایی با مدل های توسعه، استانداردهای مورد انتظار، فرایندهای مختلف فرایند طراحی، توسعه و نگهداری نرم افزار همگی اینها تصویر درستی از یک نرم افزار حرفه ای برای شما ایجاد میکنه. به شکلی که خیلی راحت تر با نرم افزار مورد نظر و پروژه های پیش رو ارتباط برقرار میکنید و درک هریک از مراحل یادگیری، تمرین و ورود به بازار کار آسان تر خواهد شد.