12-10-2018, 03:26 PM
(آخرین ویرایش: 12-10-2018, 03:27 PM، توسط White Beard.)
یکی از مدیران ایکسباکس از لحظهی مورد علاقهی خود در مراسم TGA گفته است.
نویسنده:حمید کوهپیما
[font=B Badr]مدیر بخش بازاریابی کنسول ایکسباکس وان، آقای آرون گرینبرگ با انتشار مطلبی در حساب توییتر خود بیان کرده که هیچ گاه تصور نمیکرده است که یک روز شاهد حضور ۳ شخصیت اصلی صنعت بازیهای ویدئویی در کنار یکدیگر و برروی یک صحنه باشد[/font].
مراسم The Game Awards امسال به خوبی هر چه تمامتر برگزار شد. در کنار هماهنگی و چیدمان خوب مراسم و شرکتکنندگان، شاهد رونمایی از چندین بازی بزرگ نیز بودیم. ولی به طور حتم یکی از هیجانانگیزترین و جالبترین لحظات این مراسم، حضور مدیران ۳ شرکت بزرگ صنعت بازیهای ویدئوی برروی صحنه و در کنار یکدیگر بود. در لحظات ابتدایی شروع مراسم، آقایان Reggie Flis Aime (مدیر شعبهی آمریکای شرکت نینتندو)، Shawn Layden (مدیر پلیاستیشن) و Phil Spencer (مدیر ایکسباکس) برروی صحنه حاضر شدند تا دربارهی پیشرفت در کنار یکدیگر صحبت کنند. در این چند دقیقهی کوتاه، شاهد اتحاد بزرگان صنعت بازیهای رایانهای بودیم که بسیار هیجانانگیز و قابل تقدیر بود. به طور حتم باید به آقای جف کیلی (Geoff Keighley)، تهیهکنندهی مراسم به دلیل دستیابی به چنین دستآوردی تبریک گفت.
به نظر میرسد مدیر بخش بازاریابی ایکسباکس، آقای آرون گرینبرگ (Aeron Greenberg) نیز احساس مشابهی دارد. ایشان اخیرا مطلبی را در حساب توییتر خود دربارهی لحظهی یادشده منتشر و بیان کرده که هیچگاه تصور نمیکرده است که چنین اتفاقی رخ دهد. ایشان از این اتفاق به عنوان بهترین لحظهی این مراسم یاد کرده است.
اگر مراسم TGA امسال را از دست دادهاید میتوانید این مراسم را از طریق این لینک دریافت کنید. در پایان این مراسم، بازی God of War به عنوان بهتری بازی سال ۲۰۱۸ انتخاب شد. مطلب منتشر شده توسط آقای آرون گرینبرگ را میتوانید در ادامه مشاهده کنید:
من شانس این را داشتهام که بیش از ۲۰ سال در صنعت بازیهای ویدئویی فعالیت کنم ولی هیچ وقت فکر نمیکردم این صحنه را ببینم.
بخش مورد علاقهی من در این مراسم دیدن اعضای این صنعت برروی یک صحنه برای جشن گرفتن علاقهی مشترک ما به بازیهای ویدئویی بود. باید به آقای جف کیلی به خاطر تلاش برای ممکن کردن چنین لحظهای تبریک بگویم.
منتظر نظرات شما در این باره هستیم.