06-27-2019, 05:11 PM
یک بازی داستان محور در دنیای PUBG توسط خالق Dead Space ساخته میشود
اواخر سال ۲۰۱۸ میلادی، آقای گلن اسکوفیلد (Glen Schofield)، از موسسین استودیوی اسلج همر (Sledge Hammer) و از اعضای سابق استودیوی ویسرال گیمز (Visceral Games)، اعلام کرد که قصد دارد شرکت اکتیویژن (Activision) را ترک کند. اگرچه آقای اسکوفیلد در آن زمان اعلام نکردند که چه برنامهای برای آینده دارند ولی تایید کردند که در حوزهی بازیهای ویدئویی باقی خواهند ماند. خب، امروز مشخص شد که ایشان دقیقا چه برنامهای برای آیندهی کاری خود در نظر گرفتهاند.
آقای اسکوفیلد با انتشار پیامی در حساب توییتر خود رسما اعلام کردند که قصد دارند با شرکت PUBG Corporation همکاری کنند. با این حال، این خبر به این معنی نیست که ایشان قصد دارند برروی نسخهی فعلی PlayerUnknown’s Battlegrounds فعالیت کنند. آقای اسکوفیلد قرار است به استودیوی جدید این شرکت با نام Striking Distance ملحق شوند. به گفتهی آقای اسکوفیلد، اعضای این استودیو قرار است برروی «یک نسخهی جدید و داستانمحود در دنیای PUBG» کار کنند.
با توجه به موفقیت PlayerUnknown’s Battlegrounds در سبک بتل رویال، کمتر کسی انتظار ساخت یک بازی داستانمحور در دنیای این بازی را داشت. با این حال، با توجه به سابقهی درخشان آقای اسکوفیلد در توسعهی سریهایی مانند Dead Space و Call of Duty، این پروژه بسیار جذاب به نظر میرسد. البته با توجه به تازه تاسیس بودن این استودیو، احتمالا باید زمان زیادی را برای معرفی رسمی این بازی منتظر بمانیم. به گفتهی آقای اسکوفیلد، این استودیو هنوز در حال استخدام اعضای کلیدی خود است و این یعنی نسخهی جدید سری PUBG در ابتداییترین مراحل توسعهی خود قرار دارد.
متن پیام آقای اسکوفیلد را میتوانید در ادامه مشاهده کنید:
نقلقول:یک خبر بزرگ! من مفتخر هستم که اعلام کنم که از امروز عضوی از شرکت PUBG Corporation هستم. در کنار یکدیگر، ما قصد داریم یک بازی AAA جدید را در استودیویی با نام Striking Distance توسعه دهیم.