01-30-2016, 11:20 PM
زمان زیادی تا انتشار یکی از مورد انتظار ترین عناوین سال ۲۰۱۶ باقی نمانده است. تنها ۲ ماه تا انتشار عنوان Quantum Break (پنجم آپریل) باقی مانده است و بازیبازان به شدت هیجان زده هستند.
امروز، آرون گرینبرگ در مصاحبه با وبسایت IGN در مورد عنوان Quantum Break سخن گفت و آن را تحسین کرد:
امیدواریم عنوان Quantum Break یک عنوان فوقالعاده باشد. شما نیز با آقای گرینبرگ درباره نشستن و ساعتها بازی کردن موافقید؟
منبع
امروز، آرون گرینبرگ در مصاحبه با وبسایت IGN در مورد عنوان Quantum Break سخن گفت و آن را تحسین کرد:
نقلقول:در حال حاضر بیشتر از همه عناوین، در مورد بازی Quantum Break هیجان زده هستم. این عنوان ۱۰۰ درصد از آن نوع بازیهایی است که من عاشق تجربه کردنشان هستم. گرچه من هنوز بسیاری از عناوین دیگر را تجربه نکردهام. در پایان سال در این مورد از من سوال کنید. آن موقع شاید جوابم متفاوت باشد… اما این را میگویم که Quantum Break تبدیل به یک بازی شگفت انگیز خواهد شد. یک داستان عالی و نوآوریهای فراوان در بازی که علاوه بر روایت داستان، گیمپلی را نیز شامل میشوند.
به نظر من متوقف کردن کلی زمان و مسائل مربوط به آن، به نوعی تکامل Bullet Time است که تیم سازنده قبلا خلق کرده بود. همچنین اکشنهای زنده و پویا که در بازی گنجانده شده اند. من فکر میکنم که این عناصر، مردم را در خود غرق میکنند و علاوه بر عاشق شدن آنها نسبت به بازی، این عنوان را به یک بازی جادویی برای آنها تبدیل میکند. بنابراین Quantum Break عنوانی است که من بیش از همه منتظر آن هستم. فقط بنشینم و ساعتها این عنوان را تجربه کنم.
امیدواریم عنوان Quantum Break یک عنوان فوقالعاده باشد. شما نیز با آقای گرینبرگ درباره نشستن و ساعتها بازی کردن موافقید؟
منبع
Darkness travels along my sight...Opening the windows to reveal the light
BAT#