05-23-2016, 11:02 PM
(آخرین ویرایش: 05-23-2016, 11:03 PM، توسط Writer Bot.)
سلام وقتت بخیر محمد جان
بنده مشکلات نقد رو اعلام نمی کنم. چرا؟ چون نقد اولته.
شما باید در وهله اول مقاله کار بلد ها رو با دقت و تمرکز بالا بخونی و راه و روش نقد نویسی رو یاد بگیرید.
حتما مقاله های سعید آقا بابایی، اشکان علی خانی و یا .... خلاصه کسانی که در این حرفه مصمم و حرفه ای هستند رو مطالعه کن و سعی کن نکات نگارشی و جمله بندی ها رو با دقت بخونی و از اونها استفاده کنید. فقط این راه حل رو فعلا پیشنهاد می کنم. در مرحله اول همین کار رو انجام بده و حتما این لینکی که بهت میدم رو کامل و با دقت بخون: لینک پست اینجا
این لینک یاد دادن نکات نگارشی برای اون کسانی هست که میخوان استارت بزنن و موفقیت هایی در این راه کسب کنند.
بعد انشاالله مراحل بعد رو بهت میگم چیکار کنی. در نقد بعدی پیشرفت خودت رو به وضوح به خوانندگان منتقل کن.gif)
ممنون از این که به اراجیف بنده رو گوش کردید. خود بنده هم هنوز مبتدی هستم
برات آرزوی موفقیت دارم
بنده مشکلات نقد رو اعلام نمی کنم. چرا؟ چون نقد اولته.
شما باید در وهله اول مقاله کار بلد ها رو با دقت و تمرکز بالا بخونی و راه و روش نقد نویسی رو یاد بگیرید.
حتما مقاله های سعید آقا بابایی، اشکان علی خانی و یا .... خلاصه کسانی که در این حرفه مصمم و حرفه ای هستند رو مطالعه کن و سعی کن نکات نگارشی و جمله بندی ها رو با دقت بخونی و از اونها استفاده کنید. فقط این راه حل رو فعلا پیشنهاد می کنم. در مرحله اول همین کار رو انجام بده و حتما این لینکی که بهت میدم رو کامل و با دقت بخون: لینک پست اینجا
این لینک یاد دادن نکات نگارشی برای اون کسانی هست که میخوان استارت بزنن و موفقیت هایی در این راه کسب کنند.
بعد انشاالله مراحل بعد رو بهت میگم چیکار کنی. در نقد بعدی پیشرفت خودت رو به وضوح به خوانندگان منتقل کن
.gif)
ممنون از این که به اراجیف بنده رو گوش کردید. خود بنده هم هنوز مبتدی هستم

برات آرزوی موفقیت دارم
.gif)
![[تصویر: u2u6lkk2gtcs.gif]](http://s6.uplod.ir/i/00808/u2u6lkk2gtcs.gif)