امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یگان Cobra|متال گیر
سلام و خسته نباشید خدمت نویسنده ی عزیز
درباره ی محتوای مقاله که نمی تونم نظر خاصی بدم؛ چون زیاد متال باز نیستم، اما همونطور که یکی از دوستان اشاره کردند، این گروه پتانسیل بالایی برای یک مقاله دارند و می تونستی یک مقاله ی مفصل تر و جامع تر بنویسی. به نظر من یا نباید داستان بازی رو اسپویل کنی، یا وقتی کردی، باید خیلی مفصل این کارو بکنی. دقیقا همونطور که آقای شفایی گفتند، اسپم طوری هست که نه برای کسایی که بازی رو تجربه کردند، مفیده - چون کوتاه و مختصره - و نه برای اونایی که بازی رو تجربه نکردند، چون ارزش نداره داستان در چند خط براشون لو بره. حالا سایر مشکلات:
1- متاسفانه زیاد به مقدمه ی متن ات بها ندادی. هیچوقت فراموش نکن که مقدمه و نتیجه گیری، شناسنامه ی مقالت به حساب میان. اگه اونا رو زیبا، گیرا و جذاب بنویسی، خواننده رو به مقالت جذب می کنی؛ وگرنه خواننده از متن زده میشه. می تونستی درباره ی تاریخچه ی متال صحبت کنی یا از عنصر فضاسازی برای ورود به داستان استفاده می کردی؛ یعنی مثلا به طور مختصر یه توضیحی درباره ی این گروه و نقششون در داستان و میدادی و بعد در هر بخش به طور مفصل به شخصیت ها می پرداختی.
2- به نظر من یکم در ارائه ی توضیحات کم کاری کردی. یعنی به یه نگاه اجمالی و سطحی به شخصیت ها بسنده کردی. اگه می خوای نوشته هات به چشم بیان و جزو نوشته های با ارزش انجمن رده بندی بشن، بهتره بیشتر رو مقالاتت وقت بزاری. بهتر بود وارد جزئیات میشدی. درباره ی ویژگی های شخصیتی شون بیشتر توضیح میدادی. درمورد گذشته، نقش شون در داستان، تعاملشون با همدیگه و ... . مطمئن باش بچه های انجمن اونقدر فهمیده هستند که نوشته ی خوب رو از بد و متوسط تشخیص بدند. پس تلاشتو بیشتر کن و سعی کن یک کار با ارزش تر تحویل انجمن بدی. این ها رو میگم چون با توجه به نوشتت میدونم، خیلی می تونی بهتر از اینها بنویسی.
3- جمله بندی در کل واقعا خوب و حرفه ای بود؛ جز در چند مورد. اون ایرادی که دوستمون You Never Win گرفت، کاملا درسته، ولی بهتره به این شکل ویرایش بشه:
 وی شخصیتی دارای جنون دارد. غ
وی شخصیتی مجنون است. ص البته کلمه ی مجنون هم دیگه بار معنایی دیوانه رو نداره. بهتر بود در این جمله اصلا از جنون استفاده نمی کردی و به جاش از خود کلمه ی دیوانه استفاده می کردی.
4- هیچ نیازی نیست که اسم ها و کلمات لاتین انگلیسی رو به فارسی بنویسی؛ چون باعث پایین اومدن ارزش مقاله میشه. اگه خیلی اصرار داری که فارسی رو پاس بداری، از اسم های ترجمه شده استفاده کن که البته اون هم زیاد پیشنهاد نمیشه.
مثلا: Pain ---» درد
5- تیتر مطلب باید به گونه ای انتخاب بشه که نشون بده موضوع مقاله چیه. متاسفانه تیتر تو این ویژگی رو نداره. در کنا اون بهتره یک جمله ی کوتاه هم بنویسی که زینت بخش مقالت باشه. مثلا:
افسانه ای به نام کبرا | بررسی اعضای گروه کبرا
6- بعضی جاها جملات زائد به چشم می خوره که آفت هر نوشته ای هست. مثلا نوشتی:«وی یکی از اعضای گروه کبرا است.» اصلا نیازی به ذکر این موضوع نبود؛ چون کاملا واضحه. قضیه ی همون اسب سفید رستم چه رنگیه؟!
7- اون عبارت ستاره دار رو اصلاح یا حذف کن.
در کل خوب بود و خسته نباشی گرمی بهت میگم. امیدوارم مقاله ی بعدیت پیشرفت کنی و از اشتباهاتت، درس بگیری. منتظر مقاله ی بعدیت هستم.
-----
خوشبختانه در این یک ماه اخیر، بچه های فروم دارن نقد ها و مقالات خوبی رو ارائه میدن و افزایش کیفیت مقالات قابل شهوده و این باعث خوشحالی هست. از این بچه های تازه کار و مستعد نهایت تشکر رو می کنم. یک تشکر ویژه هم از دوستان تگدار می کنم که با اعتبار هاشون، نویسنده ها رو تشویق می کنند. این قضیه جای قدر دانی داره. بقیه ی بچه ها هم با تشکر هاشون قوت قلب نویسنده ها هستند و از خجالت این دوستان درمیان. من از همه ی شما عزیزان تشکر می کنم؛ چون واقعا همین کارای به ظاهر کوچیک انجمن رو بالا میکشه. یک تقاضای عاجزانه هم از عزیزان حرفه ای و کار بلد انجمن دارم. خواهش می کنم به مقاله های دوستان تازه کار سر بزنید و نظر بدید تا اون ها احساس کنند که مطالبشون زیر نظر هست. این باعث میشه تا این عزیزان سعی کنند تا سطح مقالات خودشون رو ارتقا بدن. اگر هم به گذشته نگاهی کنیم، می بینیم این قضیه جواب میده. واقعا سطح مقالات بچه ها خوب داره پیشرفت می کنه. این عزیزان شایستگی حمایت رو دارن. تنهاشون نذارین. تشکر
[تصویر:  peter_popken_03.jpg]
!Praise Prince of Persia
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
یگان Cobra|متال گیر - توسط parda$ - 12-26-2015, 06:19 PM
RE: یگان Cobra|متال گیر - توسط Mohammad.Hl.. - 12-26-2015, 06:43 PM
RE: یگان Cobra|متال گیر - توسط You Never Win - 12-26-2015, 07:07 PM
RE: یگان Cobra|متال گیر - توسط BahramNouraei - 12-26-2015, 09:10 PM
RE: یگان Cobra|متال گیر - توسط masterpourya - 12-26-2015, 11:51 PM
RE: یگان Cobra|متال گیر - توسط THE LEGEND 1 - 12-27-2015, 12:25 AM
RE: یگان Cobra|متال گیر - توسط parda$ - 12-27-2015, 03:50 PM
RE: یگان Cobra|متال گیر - توسط Sir Big Wig - 12-28-2015, 08:31 PM
RE: یگان Cobra|متال گیر - توسط parda$ - 12-28-2015, 08:46 PM
RE: یگان Cobra|متال گیر - توسط Devil Prince - 12-29-2015, 10:44 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نگاهی جدید به سری متال گیر به مناسبت سی سالگی این بازی gardeshgar 3 2,919 08-12-2017, 10:45 AM
آخرین ارسال: gardeshgar
  متال گر زیرذره بین-قسمت اول:بررسی اهنگMan who sold the worldو اشکارشدن وقایع چپترسوم علیرضا! 0 1,205 05-29-2016, 02:54 PM
آخرین ارسال: علیرضا!

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان