12-18-2015, 10:04 PM
حتما خبرهای چند روز اخیر در مورد همکاری هیدئو کوجیما با سونی و تاسیس استودیوی جدید را شنیدهاید. حال، اگر از لوگوی دوست داشتنی این استودیو خوشتان میآید و از طرفی میخواهید حمایت خود را نشان دهید، میتوانید به فروشگاه تازه افتتاح شده استودیو بروید و یک بسته هیجان انگیز را از روز ۲۱ دسامبر پیش خرید کنید. برای دریافت اطلاعات بیشتر با وبسایت خبری، تحلیلی گیمفا همراه باشید.
فروشگاه تازه افتتاح شده Kojima Productions یک بسته با محتویات زیر به فروش میرساند:
- تی شرت با طرح لوگوی استودیو (در اندازههای کوچک، متوسط، بزرگ و خیلی بزرگ در دسترس میباشد)
- لیوان با طرح لوگوی استودیو
- برچسب لوگوی استودیو
- سنجاق سینه با لوگوی استودیو
آنطور که از اطلاعات کن ایچیرو ایمایزومی، تهیه کننده استودیو برداشت میشود، این بسته به همه جای دنیا فرستاده میشود و بسته آن همان جعبهای است که در تصویر میبینید. ایمایزومی همچنین اشاره میکند که قصد ایجاد شعبهای در لس آنجلس نداریم (پیش از اینKojima Productions در لسآنجلس شعبه داشت). او همچنین گفت که طرح اصلی لوگو از کوجیما بوده اما با طراحی زیبای یوجی شینکاوا خلق شده است
هیدئو کوجیما نیز در توییتر به هواداران پیام داد و از حمایت کنندگان تشکر کرد.
نقلقول:بابت پشتیبانی گرم و خوب مردم در همه نقاط جهان تشکر میکنم. این به من انرژی میدهد. من راه گذشتهام را ادامه میدهم و به خلق کردن میاندیشم.
— HIDEO_KOJIMA (@HIDEO_KOJIMA_EN) December 17, 2015
Darkness travels along my sight...Opening the windows to reveal the light
BAT#