موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
توی تایپیک قلیت هم گفتم عزیز جان !! که بازی هایی که از فیلم ساخته میشوند یا بر عکس معمولا از کیفیتی مناسب بر خوردارنیستند ! همین death race که از بازی Twisted Metal الگو برداری شده بود به معنای کلمه چرت است !!!! یا خیلی های دیگه !!! استثناء هم بوده !!! زیاد روی بازی های سخته شده از فیلم ها و برعکس دقیق نشو چون چیزی گیرت نمی یاد !!! هیچ شرکتی هم وقت و هزینه خودشو صرف ساختن بازی از فیلم نمی کنه !!!
[url=
]img[/url]
موضوعها: 9
پلتفرم های شما:
خوب نوشتید ولی سلیقه ای گفتید.گزینه های خیلی بهتری هم هستن که میتونستی اونا رو میگفتی.
اما به نظرم فیلم inception میتونه بازی خوبی داشته باشه.
در روزگار جهل،شعور خود جــــــرم است
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
جالب بود . [img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
ولی یه ذره توضیح هات بلند بود و موقع خوندن احساس خستگی میده به خواننده .! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (38).gif[/img]
در کل جالب بود . ! [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
Seize the day or die regretting the time you lost
It's empty and cold without you here, too many people to ache over
Avenged sevenfold - Size the day
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
به نظر من فیلم های بهتری میتونست تو این لیست باشه مثلا میگم بازی بتمن مثل فیلمش خوب در اومد میتونست مثلا یه بازی از روی فیلم Man of Steel که خیلی هم خوب در اومد تو همون سبک خواست یا ...
ولی کلا خوب بود.
موضوعها: 46
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Xbox 360
- Playstation 4
[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]بنطر من از فیلم های خوب بازیهای خوب در نمیاد وبر عکس بجز استثناء هایی مانند شخصیت Batman که هم یازیهاش عالیه هم فیلم هاش . بنظر من دلیلش سازنده ها وناشر ها هستن که فیلم وبازی رو چه کیفیت و چه دلیلی یسازند .
موضوعها: 19
پلتفرم های شما:
در واقع هر بازی که از روی فیلم ساخته شد، مزخرف بود و کمپانی های بزرگ هم این پروژه ها رو قبول نمی کنند.
یک بازی که اگر خیلی خوب از روی فیلمش ساخته می شد، 300 بود که واقعا می تونستن توش چالش هایی بزرگ تر از دارک سولز بذارن.
تنها بازی که فکر کنم از روی فیلم ساخته شد و خیلی هم خوب هست، سری بت من هست که حالا راسیاتش من نمیدونم بازیه از رو فیلم ساخته شد یا بازیه از رو کتاب بت من ساخته شد یا... کلا نمیدونم کدومش از روی کدوم ساخته شد ولی مهم اینه که بازیه خوبی هست...
موضوعها: 11
پلتفرم های شما:
به نام خدا
من نمیدونم چرا همه گیر دادن که بازی های بتمن از روی فیلمش بوده. کجای اون بازیا به فیلمش ربط داشت، نمی فهمم.
به هر حال بازی خیلی خوبی نمیشناسم که از روی فیلم ساخته شده باشه. اکثرا متوسط رو به پایینن. (با "تحت تعقیب" خیلی حال کردم) حتی بازی های خوب مرد عنکبوتی (مثل ultimate spiderman, shattered dimenshen) از روی فیلماش ساخته نشدن. راستی فقط بازی "آغاز بتمن" ساخته شده بود که برای PS2 اومده بود. خوب بود یا نبود، نمی دونم.
ممنون از مقاله جالبت.
در پناه حق
?So who you gonna be when the reaper come knocking
Actions speak louder than words, so stop talking
So watch me break out of this cage
I fight now, I wont change