موضوعها: 30
پلتفرم های شما:
من کلن کم نظر میدم ولی این مقاله منو وا داشت تا نظر بدم[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
جوکر که واقعا یکی از بهترین شخصیت هاس و اصن نمیشه در مورد ش حرفی زد.ترور هم با دیونه بازی هاش همرو دیوونه gta کرده و یکی از عجیب ترین شخصیت های تاریخه.منندز هم میشه بهش گفت مرموز تا عجیب [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
ولی کلن مقاله خوبی بود واز قسمت اولش خیلی بهتر بود تو قسمت اول فقط با kratos موافق بودم...!
LIFE IS SHORT,PLAY MORE
gamertag in live : saboor007
پلتفرم های شما:
باو لارا کرافت عجیبه ؟ [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
موضوعها: 6
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
- Mobile
ممنون ولى من نفهميدم كجاى لارا عجيب بود[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
موضوعها: 97
پلتفرم های شما:
مرسی، خیلی خوب بود![img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
دوتاشون رو کلاً نمی شناختم!![img]images/smi/s0 (30).gif[/img][img]images/smi/s0 (38).gif[/img]
موضوعها: 78
پلتفرم های شما:
مقاله ی زیبایی بود ولی بیش تر با قسمت سخنانش حال کردم،اگه قسمت سخنان این بزرگواران نبود شاید اصلا علاقه مند به مطالعه ی این مقاله نمی شدم!
به نظر من شخصیت Kane زیاد ایده ی جالبی نبود چون Kane شخصیت نیست بلکه فقط یه هنر پیشه هست،مگر اینکه شخصیتایی رو که بازی کرده عجیب بنظر بیان که خوب باید قاعدتا نام اونا رو ذکر می کردی[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
موضوعها: 12
پلتفرم های شما:
آقا قسمت اولش کجاست؟؟؟این سخنانی که نوشتی واقعی هستن!!؟؟چون تا اونجایی که میدونم Artyom تو Metro:Last Light اصـلن حرف نمی زد!!!!
اما ممنون!منتظر قسمت سوم هستم!!!
بعضی از انسان ها عضو گروهی هستند که دست به دست هم می دهند تا آینده را بسازند، اما عده ای هم هستند که انرژی خود را به گذشته اختصاص می دهند.
MAX PAYNE
موضوعها: 24
پلتفرم های شما:
10-05-2013, 10:29 PM
(آخرین ویرایش: 10-05-2013, 10:37 PM، توسط lord of shadow.)
آفرین عالی بود منتظر مقاله های بیشتری ازت هستم برادر.[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]