06-28-2015, 12:28 PM
سلام دوستان.میخوام یه لپ تاپ با همین رنج قیمت 1500000 بگیرم هم برای گیم و هم برای برنامه نویسی.این لپ تاپ تا به الان مدنظرمه که خوشحال میشم شما هم بگید خوبه یا نه.
در سایت دیجیکالا یکی نظر گذاشته درباره این لپ تاپ و گفته:
آیا راست میگه؟یعنی همچین قدرتی داره؟
دوستان خواهشا راهنماییم کنید که پول الکی ندم.
Acer Aspire E5-571G-58D9
مشخصات فیزیکی : ابعاد: 21 × 256 × 381 میلیمتر - وزن: 2.50 کیلوگرم
مشخصات فیزیکی : ابعاد: 21 × 256 × 381 میلیمتر - وزن: 2.50 کیلوگرم
پردازنده مرکزی : Intel Core i5 4210U 1.70GHz up to 2.70 GHz
حافظه RAM : ظرفیت: 4 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی : ظرفیت: 500 گیگابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400RPM
پردازنده گرافیکی : NVIDIA GeForce 840M 2GB
صفحه نمایش : 15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1366x768
امکانات : DVD-RW Webcam Card Reader Wi-Fi Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات : باتری 6 سلولی - فاقد سیستمعامل
در سایت دیجیکالا یکی نظر گذاشته درباره این لپ تاپ و گفته:
نقلقول: سلام به همگی
بنده این لپ تاپو از دیجی کالا خریدم و اولین خریدم از دیجی کالا هست. اول از همه از دیجی کالا ممنون که خیلی زود برام لپ تاپو فرستاد دقیقا 24 ساعت بعد سفارش به دستم رسید.
خب میخوام چندتا از مزایا و معایب این لپ تاپو بگم
مزایا:
1-پردازنده ی قوی که واقعا چیزی از core i7 4500u کم نداره من چندین برنامه ی سنگینو همزمان باز میکنم ولی اصلا هنگ نمیکنهو
2-گرافیک قدرتمند واقعا خیلی قویه فعلا بازی gta iv - assassins creed 3 ,unity,black flag -call of duty black ops 2 - watch dogs رو بدون کوچکترین لگ بازی میکنم البته gta iv و assassins 3 و black flag black ops 2 رو بالاترین گرافیک بازی میکنم ولی unity رو با گرافیک medium.
4-صفحه ی نمایش کیفیت خوبی داره با اینکه tn هست اصلا فکرشو نمیکردم اینقدر خوب باشه.
5-باطری رو خیلی خوب نگه میداره من 5 ساعت مداوم باهاش کار میکنم هنوز 20 درصد شارژ نگه میداره.
6-و یکی از بهترین مزایاش اینه که زود شارژ میشه یکساعت و نیم طول میکشه شارژ شه.
و حالا میریم سر معایب:
1-صدای بلندگوی زیادی نداره البته اشتباه نشه کیفیت شفافی داره ولی متاسفانه برای محیط های باز خوب نیست.
2-خیلی زود روی تاچ پد و قسمت های پاییت لپ تاپ لک میفته.
3-کیبورد زبان فارسی نداره باید برچسب تهیه بشه.
این ها مزایا و معایب این لپ تاپ بود در ضمن اگه لپ تاپو واسه ی بازی میخواین با این گرافیک قوی میتونین تمام بازی های جدید رو بدون لگ بازی کنین البته همه رو بر روی high نه بعضی هارا در حالت medium.
آیا راست میگه؟یعنی همچین قدرتی داره؟
دوستان خواهشا راهنماییم کنید که پول الکی ندم.