امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fable Legends با استفاده از مدل 'بازی به عنوان سرویس' طراحی شده است
[تصویر:  FableLegendsGaS-610.jpg]

استودیو Lionhead نشان داده است که یکی از بازی های آینده ایکس باکس وان ، Fable Legends، خواهد بود که یک بازی بهتر و بزرگ تر نسبت به سری های پیشین است . بر خلاف سه بازی اصلی این سری، که در ایکس باکس به نمایش درامد و در ایکس باکس 360  ادامه یافت، Legends است که به عنوان یک پلت فرم خوب به جای تجربه های سنتی توسعه یافته است.
" این طبیعت بازی به عنوان یک سرویس است - شما در حفظ سیستم و اضافه کردن امکانات و محتوا، "  John Needham رئیس استودیو Lionhead لبه است. هنگامی که در مورد مدل کسب و کار بازی را خواسته ، Needham می گوید که مدل کسب و کار هنوز مورد بحث قرار نگرفته است. "
این می تواند به معنای آزاد به بازی ، اشتراک، و یا یک نقطه قیمت های سنتی با microtransactions گسترده باشد . این عبارت یک تغییر برای این استودیو است.
برای اطلاعات بیشتر در Fable Legend ، به پیش نمایش ما از نمایشگاه GamesCom 2013 رجوع کنید. برای اطلاعات بیشتر از John Needham ، اتمام مصاحبه لبه است که اطلاعات بیشتر در مورد ملاحظات طراحیدر حال وارد شدن Fable Legends گنجانیده شده است.

یکی از مصاحبه ها:
من واقعا دوست داشتم آنچه که من از Fable Legends در نمایشگاه GamesCom  دیدم به واقعیت بپیوندد، اما من می دانم علاقه من در محیط آزاد به بازی و یا اشتراک ناگهان شیرجه رفتن یا تنزل کردن زیاد خواهد شد. خرده فروشی تمرد را مانند بالا افزودنی ممکن است مناسب معقول و منطقی است که کسانی از ما که می دانیم که واقعا بسیار کمی "آزاد" تجربه های آزاد به بازی واقعی وجود دارد بیگانه نیست.

منبع

[تصویر:  0lrjsvrdpibq98jmwvn8.jpg]
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  استفاده از هوش مصنوعی در صنعت بازی سازی khosrobk 1 2,329 12-21-2023, 02:40 PM
آخرین ارسال: gptnederlands
  DLC ایرانی حماسه سورنا برای عنوان Total War Rome 2 SHAHAB.KAVOOSI 14 23,651 01-05-2021, 11:06 AM
آخرین ارسال: amoali
  استفاده‌ی بی‌سیم از کنترلر استیدیا در ابتدا به Chromecast Ultra محدود می‌شود White Beard 0 1,236 10-18-2019, 09:30 PM
آخرین ارسال: White Beard
  نینتندو سوییچ برای پنجمین ماه پیاپی، عنوان پرفروش‌ترین کنسول بازی در ایالات متحده را White Beard 0 1,602 10-18-2019, 09:29 PM
  گزارش: اسلحه‌ی Charge Rifle در بازی Apex Legends تعدیل خواهد شد White Beard 0 1,042 10-14-2019, 08:01 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان