06-22-2019, 06:08 PM
Borderlands 3 | تمام کردن بخش داستانی ۳۵ ساعت طول میکشد
دیگر زمان زیادی تا انتشار جدیدترین نسخه از سری محبوب Borderlands باقی نمانده است. عناوین گذشتهی این سری همیشه محتوای قابل توجه و زیادی را در اختیار شما قرار میداد تا بتوانید به تنهایی و یا در کنار دوستانتان به تجربهی آنها بپردازید. با این حال، سوال اینجا است که آیا این موضوع دربارهی نسخهی سوم نیز صدق میکند یا خیر؟ با توجه به صحبتهای اخیر کارگردان نوآوری بازی، به نظر میرسد نسخهی سوم نیز در این زمینه هیچ کمبودی نخواهد داشت.
آقای پاول سیج (Paul Sage)، کارگردان نوآوری بازی Borderlands 3، در جدیدترین مصاحبهی خود با وبسایت GamesBeat به صحبت دربارهی محتوای بسیار زیاد این بازی پرداخته است. به گفتهی ایشان، حتی اگر به سراغ محتوای جانبی و مامرویتهای اضافی نروید، برای تمام کردن بخش داستانی بازی به ۳۵ ساعت زمان نیاز خواهید داشت. اگر محتوای اضافی و بستههای الحاقی که در آینده برای این عنوان منتشر میشوند را نیز در نظر بگیریم، به نظر میرسد باید انتظار یک ماجراجویی طولانی و پرمحتوا را داشته باشیم.
نقلقول:من هنوز هم میگویم که ما بسیار جاهطلبانه رفتار کردهایم. اعضای تیم من گاها به من میگفتند که ما بسیار جاهطلب هستیم. محتوای بسیار زیادی در بازی وجود دارد. اگر تنها به سراغ تمام کردن بخش داستانی بروید و ماموریتهای جانبی که بسیار زیاد هم هستند را کنار بگذارید، به ۳۵ ساعت زمان نیاز خواهید داشت.
بازی Borderlands 3 در تاریخ جمعه ۲۲ شهریور ماه سال جاری (۱۳ سپتامبر سال ۲۰۱۹ میلادی) برای کنسولهای اکسباکس وان، پلیاستیشن ۴ و پلتفرم رایانههای شخصی منتشر خواهد شد. شما میتوانید دیگر اخبار مربوط به این بازی مورد انتظار را از طریق وبسایت خبری گیمفا دنبال کنید.