07-07-2015, 10:58 PM
(آخرین ویرایش: 07-07-2015, 11:00 PM، توسط T0XIC HunteR 47.)
با سلام و عرض خسته نباشید
مطمعنا قبلا همیچین تایپکی وجود داشته و به دلیل تایپک های بی مصرف کاربران تازه وارد و کم فعال بودن کاربران قدیمی این موضوع در بین صفحه های
این بخش گم شده :dodgy:
برای همین مدیران این بخش و سایت اگر تایپک اول این موضوع را پیدا کردید لطفا به قسمت مهم این بخش انتقالش بدهید و اگر پیدا نکردید این تایپک رو
به قسمت مهم این بخش انتقال دهید که دیگر تایپک اضافی و الکی ایجاد نشود
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
بگذریم خب دوستان در این پست اسکرین شات هایی از صفحه desktop خود بگیرید و در این پست بزارید که همه ببینن
اولیش هم خودم میزارم :D
این بخش گم شده :dodgy:
برای همین مدیران این بخش و سایت اگر تایپک اول این موضوع را پیدا کردید لطفا به قسمت مهم این بخش انتقالش بدهید و اگر پیدا نکردید این تایپک رو
به قسمت مهم این بخش انتقال دهید که دیگر تایپک اضافی و الکی ایجاد نشود
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
بگذریم خب دوستان در این پست اسکرین شات هایی از صفحه desktop خود بگیرید و در این پست بزارید که همه ببینن
اولیش هم خودم میزارم :D