03-05-2019, 08:37 PM
احتمال عرضهی قابلیت کراس پلی برای عنوان Rainbow Six: Siege
اخیرا یکی از توسعهدهندگان عنوان Rainbow Six: Siege در مصاحبهای از احتمال عرضهی قابلیت کراس پلی (Cross Play) برای این بازی پرطرفدار صحبت کرده و گفته است که در آیندهای نزدیک، ممکن است شاهد این اتفاق باشیم.
در چند وقت اخیر، سازندگان بازیهای بسیاری از انتشار قابلیت کراس پلی برای بازیهای خود صحبت کردهاند اما تعداد بازیسازانی که پس از این مصاحبهها، این قابلیت را برای بازیهای خود عرضه کردهاند زیاد نیست و از بازیهای بزرگی نیز که دارای آن هستند میتوان به عناوین Fortnite و Rocket League اشاره کرد. در رابطه با عنوان Rainbow Six: Siege نیز که به نوبهی خود یکی از عناوین پرطرفدار چندنفرهی حال حاضر است، باید گفت که عرضهی این قابلیت توسط سازندگان آن تحت بررسی است و عرضهی آن در آیندهای نزدیک میتواند اتفاق بیفتد.
طی مصاحبهای که اخیرا با آقای زاویر مارکیس (Xavier Marquis) صورت گرفته، او اشاره کرده است که عرضهی قابلیت کراس پلی در حال حاضر در دست ساخت نیست اما آنها در حال بررسی این قابلیت و روند انجام آن هستند. او همچنین ادامه داد:
نقلقول:من در حال بررسی قابلیت کراس پلی هستم و به آن فکر میکنم. اینکه اخیرا سازندگان کنسولها از آن استقبال کردهاند بسیار خوشحالکننده است. ما در حال حاضر روی این قابلیت کار نمیکنیم اما درحال بررسی امکانپذیری آن هستیم.
در چند وقت گذشته، توسعهدهندگان عناوین بزرگی همچون Mortal Kombat 11 به دنبال اضافه کردن این قابلیت به بازی خود بودهاند و میتوان به موفقیت آن امید داشت. همچنین با گذشت زمان، بازیبازان بیشتری از آن استقبال کردهاند و حال با موافقت دو شرکت سونی و ماکروسافت در این زمینه، میتوان گفت که در آینده بازیهای بیشتری همراه با قابلیت کراس پلی منتشر خواهند شد.