بچه ها هرچی اطلاعات بدست اوردید را حتی اگه خلاصه هم بود یا خلاصه کردید هم ایرادی نداره اینجا قرار بدید اگه یه چیزی شنیدید و کم بود چندتا را با هم جمع کنید و یک جا قرار بدید .
میتونید اخباری هم که تو سایت قرار میگیره با ذکر نام خبرنگار اینجا قرار بدید موردی نداره .
تصویری تیزری تریلری هم اگه منتشر شد میتونید اینجا قرار بدید
فقط منتشر تریلر گیم پلی ویچر 3 هستم چه شود 45 دقیقه !
انچارتد را هم اگه چیزی نشون بده نگاه نمیکنم که یه موقع هوس بیجا برای خرید کنسول PS4 نکنم
فارکرای 4 هم که دیگه برادر یوبی سافت برای PC تاییدش کرده واقعا دمش گرم پس حتما چیزی ارش نشون بده نگاه میکنم
بشدت هم منتظر نمایشی اطلاعاتی از عنوان جدید راکستار هستم [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
میتونید اخباری هم که تو سایت قرار میگیره با ذکر نام خبرنگار اینجا قرار بدید موردی نداره .
تصویری تیزری تریلری هم اگه منتشر شد میتونید اینجا قرار بدید
(05-25-2014, 02:30 PM)'Real Madrid C.F' نوشته است: ممنون بابت تاپیک[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
راستش خیلی منتظر نمایشی از انچارتد هستم امیدوارم یه گیم پلی ای ازش نشون بدن[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] و حتما مراسم های ea و سونی و یوبی سافت رو زنده میبینم[img]images/smi/s0 (25).gif[/img](اینجاست که نژاد جغدی و خفاشی من پیدا میشه[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img])
مطمئنا یوبی سافت یه تریلر با زمان زیاد از فارکرای4 نشون میده و تریلر 45 دقیقه ای ویچر3 هم حتما شاهکار خواهد شد[img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
فقط منتشر تریلر گیم پلی ویچر 3 هستم چه شود 45 دقیقه !
انچارتد را هم اگه چیزی نشون بده نگاه نمیکنم که یه موقع هوس بیجا برای خرید کنسول PS4 نکنم
فارکرای 4 هم که دیگه برادر یوبی سافت برای PC تاییدش کرده واقعا دمش گرم پس حتما چیزی ارش نشون بده نگاه میکنم
بشدت هم منتظر نمایشی اطلاعاتی از عنوان جدید راکستار هستم [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
همشهری کین، فیلم مورد علاقه ی منتقدان و گل سرسبد همه ی نظرسنجی ها، به نظرم به شدت خسته کننده است! علاوه بر این، همه ی بازی های فیلم هم بی ارزش است! حجم احترامی که به این فیلم گذاشته می شود برایم غیرقابل درک است.
اینگمار برگمان
اینگمار برگمان