06-17-2016, 10:21 AM
شرکت مایکروسافت شاید با استیم در حال حاضر بازی را به صورت مشترک منتشر نکنند اما مایکروسافت میخواهد که این موضوع یک روز عوض شود.
شرکت مایکروسافت در طول سالیان گذشته، روابط بسیار پیچیدهای با استیم داشته است؛ از قرار دادن Games For Windows Live در استیم تا زمانی که تصمیم گرفت، بازیهای ساخته شده توسط استودیوهای خود را فقط به ویندوز ۱۰ بیاورد. صرف نظر از این موارد، مایکروسافت همچنان تمایل دارد که دوباره در کنار استیم فعالیت کند. فیل اسپنسر به عنوان رئیس بخش ایکسباکس در شرکت مایکروسافت گفته است:
آرش سعادتمند ۲۷ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۸:۵۵
نقلقول:اسپنسر در ادامه صحبتهای خود گفته است که ارائه بازیها توسط مایکروسافت در استیم، در برنامه قرار دارد اما نه برای همه عناوین او میگوید:من امروز با نگاه به استیم، میبینم که در مسیر خود رشد فوقالعادهای داشته است. یک نیروی بسیار سنگین در بازیها میباشد؛ یک نیروی مثبت. من فکر میکنم تا یک سال دیگر، نسبت به چیزی که الان است، بزرگتر خواهد شد. پنج سال دیگر باز هم بزرگتر میشود.
نقلقول:عرضه بازیها در استیم کاملا به نفع مایکروسافت خواهد بود اما سوالی پیش میآید که آیا مایکروسافت باز هم مانند گذشته، برنامهای مانند Games of Windows Live را در تمامی عناوین خود قرار میدهد یا خیر؛ برنامهای که قبلا موجبات دردسر بسیار زیادی شده بود.برخی قسمتها هستند که ما با یکدیگر همکاری میکنیم و در برخی قسمتهای دیگر هم رقابت. نتیجه نهایی برای بازیکنان بهتر خواهد بود. ما باز هم بازی بر روی استیم عرضه خواهیم کرد.
آرش سعادتمند ۲۷ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۸:۵۵