06-18-2016, 02:07 AM
زئیس بازاریابی ایکسباکس، آرون گرینبرگ پیرامون کنسول تازه معرفی شده ایکسباکس اسکورپیو سخن میگوید و در زمینه قدرت، آنرا به یک «حیوان وحشی» تشبیه میکند. در ادامه با گیمفا همراه باشید.
گرینبرگ طی پوشش زنده کنفرانس مایکروسافت گفت:
همچنین گرینبرگ گفت تیم ایکسباکس در مایکروسافت برای اسکورپیو هیجانرده هستند. او توضیح داد:
مایکروسافت اسکورپیو را طی هماورد E3 2016 معرفی کرد. این کنسول قرار است با پردازنده هشت هستهای و قدرت شش ترافلاپسی بههمراه حافظهداخلی ۳۲۰ گیگ و قابلیت اجرای بازیها با کیفیت ۴K در سال ۲۰۱۷ عرضه شود.
در کنار پیشرفتهای سختافزاری، مایکروسافت به انتشار بازیها ادامه خواهد داد. گرینبرگ میگوید مایکروسافت در سال آینده، بیشتر از هر زمان در تاریخش عناوین فِرستپارتی منتشر خواهد کرد. او در این باره گفت:
گرینبرگ طی پوشش زنده کنفرانس مایکروسافت گفت:
نقلقول:ما درحال ساخت یک حیوان وحشی هستیم. این [کنسول] قویترین کنسولی است که تابه حال ساخته شده است. همچنین ما ایکسباکس وان را که یک [ایکس] باکس قدرتمند است ساختیم و با ایکسباکس لایو پیشتازی کردیم و بازیهای نوآورانه ساختیم؛ این ها این حس را القا میکنند که داریم به ریشه و اصل خودمان باز میگردیم.
همچنین گرینبرگ گفت تیم ایکسباکس در مایکروسافت برای اسکورپیو هیجانرده هستند. او توضیح داد:
نقلقول:من فکر میکنم در این تیم، تمام افراد بازیباز هستند و ما نسبتبه کاری که انجام میدهیم علاقه داریم– همچنین برای من این حجم از انگیزه بیسابقه است. مردم نسبت به چیزی که ما امسال به آنان خواهیم داد و چشماندازه پروژه اسکورپیو هیجان زده اند. [این حالت،] حالتی ویژه است.
مایکروسافت اسکورپیو را طی هماورد E3 2016 معرفی کرد. این کنسول قرار است با پردازنده هشت هستهای و قدرت شش ترافلاپسی بههمراه حافظهداخلی ۳۲۰ گیگ و قابلیت اجرای بازیها با کیفیت ۴K در سال ۲۰۱۷ عرضه شود.
در کنار پیشرفتهای سختافزاری، مایکروسافت به انتشار بازیها ادامه خواهد داد. گرینبرگ میگوید مایکروسافت در سال آینده، بیشتر از هر زمان در تاریخش عناوین فِرستپارتی منتشر خواهد کرد. او در این باره گفت:
نقلقول:بازیها دلیلی هستند که اینها (کنسولهای قدرتمند) ساخته شده اند؛ درست است؟ ما امسال نشان دادیم که سال آینده میخواهیم بازیهای فرستپارتی بیشتری که در استودیوهای داخلیما و شُرَکایما در حال توسعه هستند، عرضه کنیم که در تاریخ ایکسباکس بیسابقه خواهد بود.
منبع: