06-14-2016, 01:49 AM
بازی بعدی هیدئو کوجیما با همکاری سونی ساخته میشود و او در حال حاضر دلیل اینکه میخواهد با آنها کار کند را مشخص کرد.
کوجیما در توضیحات خود گفت:
نقلقول:به اندازه کافی خوش شانس بودم که پیشنهادات زیادی را از سوی افراد مختلف دریافت کردم.
او در ادامه صحبتهای خود افزود:
نقلقول:با این حال، من با سونی رابطه طولانی داشتم و هیچ بیاعتمادی و شکی در این رابطه وجود ندارد؛ بنابراین کار ساخت اولین بازیمان را میخواهم بر اساس این رابطه و اعتمادی که به یکدیگر داریم شروع کنم؛ این دلیلی است که چرا ما با سونی همکاری میکنیم.
کوجیما افزود سونی بسیار مورد اعتمادشان قرار دارد و به او اجازه آزادی بسیار زیادی را برای هر چه که وی میخواهد انجام دهد داده است. کوجیما میگوید:
نقلقول:بسیار جالب و سرگرم کننده است. من واقعا در این مورد هیجانزده هستم.
کوجیما همچنین در رابطه با موتور بازی جدید خود گفت که هنوز تصمیم قطعی راجع به آن نگرفتهاند. با این حال، او افزود چند موتور در برنامه قرار دارد و در حال اجرای آزمایشهایی هستند تا تصمیم نهایی را بگیرند.
علاوه بر این، کوجیما نظر خود را راجع به واقعیت مجازی اعلام کرد:
نقلقول:نام نماد استودیوی کوجیما، Ludens است. کوجیما بهتازگی چهره کامل نماد استودیوی خود را منتشر کرد که میتوانید آن را در این بخش مشاهده کنید.من فکر میکنم با بازی آغاز میشود اما به چیزهای فراتری مانند آموزش و پرورش و علم پزشکی میرسد؛ چیزی که زندگی روزانه ما را تغییر خواهد داد. این یک چیز بزرگ است که تفاوت ایجاد میکند.
سعید شیخیپور ۲۵ خرداد ۱۳۹۵ | ۱:۴۵