موضوعها: 683
تا شروع بزرگترین و مهمترین نمایشگاه بازی یعنی E3، تقریبا 5 ماه باقی مانده. به همین دلیل طبق روال هر سال در فروم، این پست رو ایجاد میکنیم تا با آخرین اخبار و اطلاعات و حواشی این نمایشگاه مطلع بشیم.
یکی از مهمترین رویدادهای نمایشگاه امسال رونمایی کامل از کنسول ایکسباکس اسکورپیوی مایکروسافت هست و نمایش عناوینی 2018 و ...
E3 2017 از روز سهشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۶ (۱۳ ژوئن ۲۰۱۷) آغاز به کار خواهد کرد و تا روز شنبه ۲۷ خرداد ماه (۱۷ ژوئن) نیز ادامه خواهد داشت.
نقلقول: بروزرسانی پست همزمان با صفحه اصلی سایت گیمفا هست و اگر قصد انتشار مطلبی رو به صورت جداگانه و ترجمه شده دارید، نیازی نیست کاملا ترجمه کنید و همین که مفهوم و کلیت خبر رو برسونید کافیه ولی حتما ذکر منبع الزامی هستش. اگر هم در حد یک تیتر یا یک خط قصد اطلاع رسانی دارید، منبع لازم نیست.
زمان کنفرانس خبری بتسدا در E3 امسال مشخص شد
حال طبق جدیدترین اخبار بازی، کمپانی بتسدا امروز تاریخ و ساعت کنفرانس خبری خود در E3 امسال را مشخص کرد.
حال طبق جدیدترین اخبار بازی، کمپانی بتسد
انیز اعلام کرده است که در روز یکشنبه ۲۱ خرداد (۱۱ ژوئن) کنفرانس خبری خود را برگزار خواهد کرد. همچنین بتسدا در ادامه اعلام کرده است که ساعت برگزاری مراسم با مایکروسافت تداخلی ندارد و میتوان انتظار داشت که مثل سال پیش، کنفرانس خبری بتسدا در ۷ بعد از ظهر (۶:۳۰ صبح روز دوشنبه ۲۲ خرداد به وقت ایران) برگزار شود. اگر الکترونیک آرتز نیز همانند سال پیش برنامه خود را پیش ببرد، احتمال دارد این کمپانی نیز در روز یکشنبه کنفرانس خود را برگزار کند. همچنین دو کمپانی دیگر سونی و یوبی سافت نیز هنوز اطلاعاتی از برنامه E3 2017 خود منتشر نکردهاند ولی احتمال میرود در همان روز دوشنبه شاهد کنفرانس خبری آنها باشیم. کمپانی نینتدو هم هنوز هیچگونه اطلاعاتی مانند دو کمپانی دیگرسونی و یوبی نداده است، البته عدهای نیز شایعه کردهاند که این کمپانی در این نمایشگاه حضور نمییابد که چنین نمیباشد. بتسدا در جریان این توییت خود، با مایکروسافت به دلیل تغییر روز برگزاری کنفرانسش شوخی کوچکی نیز کرد. نمایشگاه E3 2017 در تاریخ ۲۳ خرداد مصادف با ۱۳ ژوئن شروع خواهد شد و تا ۲۵ خرداد مصادف با ۱۵ ژوئن ادامه خواهد داشت.
احتمال رونمایی رسمی از ایکسباکس اسکورپیو پیش از E3 2017
شرکت مایکروسافت و رویداد E3 2017 این روزها در صدر اخبار صنعت بازیهای ویدئویی قرار گرفتهاند و هر از چند گاهی شاهد انتشار اطلاعات بیشتری از آنها هستیم. اخیراً فیل اسپنسر (Phil Spencer)، رئیس بخش ایکسباکس مایکروسافت، از برنامههای این شرکت برای کنفرانس خبری خود در جریان این رویداد صحبت کرده است. برای کسب اطلاعات بیشتر با گیمفا همراه باشید.
این روزها علاقه مندان این صنعت مشتاقانه منتظر کسب اطلاعات بیشتری از جدیدترین کنسول مایکروسافت، یعنی ایکسباکس اسکورپیو، هستند که گفته میشود قویترین کنسول ساخته شده تا به حال محسوب میگردد. این عده خواهان دانستن این مورد هستند که آیا این کنسول در جریان کنفرانس خبری مایکروسافت در رویداد E3 2017 رونمایی رسمی خواهد شد یا پیش از آن؟ فیل اسپنسر اخیراً اعلام کرده است که هنوز هیچ چیزی قطعی نشده است؛ وی با اینکه دوست دارد از این سخت افزار در جریان کنفرانس مایکروسافت بیشتر صحبت کند، اما تمایل دارد تا در جریان این کنفرانس بیشتر در خصوص بازیهای ویدئویی سخن بگوید و به نمایش آنها بپردازد.
وی در گفتگو با وبسایت IGN در این زمینه اعلام کرد:
نقلقول: اگر بخواهم با شما صادق باشم، باید اعلام کنم که برنامهها هنوز به صورت کامل تنظیم نشدهاند. من فکر میکنم که انجام هر کاری در جریان رویداد E3 کار سختی باشد، اما ما بیشتر در مورد اینکه چه اقدامی در این رویداد در پیش خواهیم گرفت صحبت خواهیم کرد. من دوست دارم که کنفرانسمان در E3 بیشتر پیرامون بازیهای ویدئویی باشد. پرواضح است که ما در E3 پیرامون کنسول ایکسباکس اسکورپیو نیز صحبت خواهیم کرد اما من نمیخواهم که اکثر زمان این کنفرانس به بحث در رابطه با سخت افزار اختصاص داده شود. بنابراین تعادلی در این کنفرانس (بین بازی و سخت افزار) وجود خواهد داشت.
اسپنسر در ادامه اظهار کرد:
نقلقول: من میخواهم که [این کنسول] در صحنه حاضر باشد، این فرصت بسیار بزرگی برای ما تلقی میشود. بنابراین شما بیشتر از ما در خصوص این موضوع خواهید شنید و به همین منظور اطلاعیهی بزرگی با شما به اشتراک گذاشته نخواهد شد. من میدانم که مردم دوست دارند اطلاعات بیشتری در خصوص اینکه ما در حال انجام چه کاری با این سخت افزار هستیم، بدست آوردند و من دوست دارم که یک فرصت مناسب برای این مهم پیدا کنم.
اسپنسر همچنین در جریان این مصاحبه اعلام کرد که سالن کنفرانس خبری مایکروسافت در نمایشگاه E3 امسال تغییر کرده است و این شرکت همچنان متعهد به برگزاری کنفرانسی بزرگ و در خور علاقهمندان خود است.
حضور بازی Metal Gear Survive در نمایشگاه E3 2017 تائید شد | دموی قابل بازی نیز در دسترس قرار خواهد گرفت
پس از نمایش بازی Metal Gear Survive در نمایشگاه GamesCom 2016، این عنوان نسبتاً در یک سکوت خبری کامل فرو رفته است. شرکت کونامی تاکنون جزئیات زیادی از این بازی منتشر نکرده است اما همچنان برنامه دارد تا آن را در سال جاری میلادی به بازار عرضه کند. بر اساس برخی گزارشها، علاقهمندان در جریان نمایشگاه E3 2017 میتوانند جزئیات بیشتری از بازی Metal Gear Survive بدست آورند.
با خروج هیدئو کوجیما از شرکت کونامی، ضربات سهمگینی به پیکرهی مجموعهی Metal Gear وارد شد. با رونمایی از بازی Metal Gear Survive، که جدیدترین نسخهی این مجموعه محسوب میشود و توسط شخص جدیدی کارگردانی میشود، پرواضح است که این مجموعه مسیر جدیدی را در پیش گرفته است.
پس از رونمایی اولیه از این بازی در سال گذشتهی میلادی، شاهد حجم بالایی واکنش منفی از سوی منتقدان و علاقهمندان به آن بودیم. طرفداران این مجموعه که برای مدتها با آن خو گرفته بودند، از دیدن این بازی به شدت متاثر گشته و بسیار نسبت به آن اعتراض کردند؛ تا جایی که ویدئوی رونمایی از Metal Gear Survive تعداد دیسلایکهای زیادی را دریافت کرد.
اگرچه در چند ماه اخیر، خیلی به این بازی توجهی نشده است و شاهد جزئیات و اطلاعات جدیدی از آن نبودیم، اما اخیراً شرکت ژاپنی کونامی به صورت رسمی اعلام کرده است که در جریان نمایشگاه E3 2017 شاهد انتشار تریلر جدیدی از بازی Metal Gear Survive خواهیم بود. همچنین علاقهمندان و حضار میتوانند به نسخهی نمایشی (دمو) دسترسی داشته باشند و آن را تجربه کنند. این بازی برای پلتفرمهای ایکسباکس وان، پلیاستیشن ۴ و رایانههای شخصی در دست ساخت و توسعه قرار دارد.
تاریخ انتشار بازی Metal Gear Survive به بازار همچنان در هالهای از ابهام قرار دارد؛ اما امید میرود که با حضور این بازی در لس آنجلس و نمایشگاه E3 2017 اطلاعات بیشتری در این رابطه بدست آوریم.