امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Imscared ترسناك ترين بازي دنيا!
با سلام خدمت همه شما گیمر های عزیز من کلا تو کار بازی های کم حجم ترسناکم ولی اینیکه الان میخوام بهتون معرفی کنم فرق داره یک بازی کاملا مستقل که دلیل معروف نشدنشم همینه.

بازي تقريبا مثل slender هست كه اون هم يك بازي كاملا مستقل و ترسناك بود.
فقط يك نكته رو يادآور ميشم ، بعضي جاها به طور اتوماتيك بازي بسته ميشه...
اين جزء مراحل بازي هستش ، در اين وقت بايد به فولدري كه بازي رو اكستركت كردين برين و فايل هاي جديدي كه اونجا اومده رو براي ادامه بازي مطالعه كنيد...

لینک دانلود این بازی با حجم 3 MB
 [تصویر:  j08g1cx50a5k23ahqkwt.png]
پاسخ
(12-21-2012, 01:04 AM)Amir Fenix نوشته است: با سلام خدمت همه شما گیمر های عزیز من کلا تو کار بازی های کم حجم ترسناکم ولی اینیکه الان میخوام بهتون معرفی کنم فرق داره یک بازی کاملا مستقل که دلیل معروف نشدنشم همینه.

بازي تقريبا مثل slender هست كه اون هم يك بازي كاملا مستقل و ترسناك بود.
فقط يك نكته رو يادآور ميشم ، بعضي جاها به طور اتوماتيك بازي بسته ميشه...
اين جزء مراحل بازي هستش ، در اين وقت بايد به فولدري كه بازي رو اكستركت كردين برين و فايل هاي جديدي كه اونجا اومده رو براي ادامه بازي مطالعه كنيد...

لینک دانلود این بازی با حجم 3 MB
مرسی دنبالش بودم از دنیای بازی خوندی کلک؟
فقط اللهConfused29:
از جایی شنیدم: ((انسان دوست دارد بزرگ شود ولی وقتی بزرگ می شود حسرت کودکیش را می خورد.)) پس حال را دریاب تا از این بزرگتر نشدی فقط خدایی که انسان ها را آفرید به یاد داشته باش.)) یا الله شکر (چرا خدا را با این اسم زیبا که دوست دارد با این نام صدایش بزنیم صدا نزنیم!)

پاسخ
ممنون بازی خوبی هستشConfused74:
           خفاشی برفرازآسمان
--------------------------------------------------------------------------------------
[تصویر:  10547364607539859335.png]
پاسخ
نه بابا این کجاش شبیه مال دنیای بازیه؟!Confused34:
 [تصویر:  j08g1cx50a5k23ahqkwt.png]
پاسخ
آخجون بازم بازی ترسناکConfused25:نیما کجایی؟بازی ترسناک دوس داشتی بیاConfused25:Confused45:Confused45:
[تصویر:  41.jpg]
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نقد و بررسي بازي Call of Duty; Black Ops 3 BSAAteam 2 2,078 12-09-2015, 03:34 PM
آخرین ارسال: Station
  معرفي-و-دانلود-بازي-ايراني-نبرد-اذرخش Tidus 0 1,508 06-16-2012, 01:59 AM
آخرین ارسال: Tidus
  بازي-ايراني-لانه-شيطان Tidus 0 2,046 06-16-2012, 01:55 AM
آخرین ارسال: Tidus

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان