08-29-2015, 09:23 PM
خب باتشکر از ابراهیم عزیز بابت توضیحات و تکمیل صحبت های من حالا که ابراهیم توضیحات تکمیلی رو داد منم مرحله ی بیرستان رو به همراه عکس میگم براتون.
دوستان این رو هم بگم که نمی دونم حرف هایی که میزنم اسپویل هست یا نه ولی خطر اسپویل
خب بازی وقتی شروع میشه صفحه سیاه هست و فقط صدای نفس زدن و صدا ی پا میاد در همین حین اسم عوامل بازی به نمایش داده میشه. بعد از نمایش دادن اسم عوامل صفحه ای به ظاهر سینماتیک نمایش داده میشه و پلک زدن و راه رفتن پرستاران بیمارستان و باز در همین حال اسم سازنده ها نشون داده میشه.
دوستان این رو هم بگم که نمی دونم حرف هایی که میزنم اسپویل هست یا نه ولی خطر اسپویل
خب بازی وقتی شروع میشه صفحه سیاه هست و فقط صدای نفس زدن و صدا ی پا میاد در همین حین اسم عوامل بازی به نمایش داده میشه. بعد از نمایش دادن اسم عوامل صفحه ای به ظاهر سینماتیک نمایش داده میشه و پلک زدن و راه رفتن پرستاران بیمارستان و باز در همین حال اسم سازنده ها نشون داده میشه.
بعد از مدتی یکی از پرستار ها به برای تعویض سرم مردی که زوی تخت دراز کشیده میاد و در همین حال صفحه ی بازی از تار بودن در میاد و واضح میشه و بعد این اتفاق مرد روی تخت صدای ناله ای از خودش در میاره و پرستار متوجه میشه و سریع میره که دکتر بخش رو صدا کنه.
بعد از این اتفاق دکتر به بالای مرد بیمار میاد و منوی بازی ظاهر میشه. منوی بازی منوی خیلی شیک و ساده ای هست و بعد از زدن دکمه ی Start با دو گزینه ی Start New Game و Option ظاهر میشید.
بعد از زدن گزینه ی بازی جدید یک صفحه ی سیاه نمایش داده میشه و و متنی با این پیام که سه بعد از بیدار شدن شروع میشه و می بینیم که دکتر اومده بالا سر مرد بیمار و توضیحات رو میده که چه اتفاقی افتاده و چه مدت در کما بوده و وقتی مرد می فهمه 9 سال در کما بوده شروع می کنه به بی تابی کردن که پرستار آمپول آرامش بخش بهش تزریق می کنه و مرد بی هوش میشه. در جریان اینکه دکتر هر بار که مرد بیدار میشه و مسایل این نه سال رو برایش تعریف می کنه از این آمپول های آرامش بخش زیاد بهش تزریق میشه.
حالا می رسیم به این عکس بالا خب وقتی این قضیه آرامش بخش ها تموم میشه دکتر شروع می کنه توضیحات تکمیلی رو به مرد دادن و میگه اسمت Ahad هست. در همین حین که دکتر داره توضیحات رو به Ahad میده شاهد این هستیم که یک نفر یکی از پرستار ها رو با یک طناب خفه می کنه و میاد سراغ دکتر و طناب رو می ندازه دور گردن دکتر تا خفه بشه و در همین حال دکتر یک کلت در میاره ولی کاری ازش برنمیاد و کلت از دستش می افته و Ahad هم از تخت می افته پایین. اون زن میره دم پنجره و شروع می کنه با یک شخصی صحبت کردن در رابطه با این موضوع و در آخر میگه هنوز تمومش نکرده و الان میره سراغش Ahad که این موضوع رو شنید با جون کندن سعی می کنه خودش رو به کلتی که روی زمین افتاده بر داره ولی موفق نمیشه و اون زن کلت رو بر میدره و میان دو آبرو Ahad رو نشونه می گیره و که یک دفعه یه مردی با لباس مریض ها و صورت باند پیچی می پره روی پشت زنه و مانع این کار میشه و شروع می کنه به مشت زدن که زنه با یه حرکت خفن صورت باندی رو میندازه. در همین حین یک سری اتفاقات می افته که اکه بخوام توضیحش بدم خیلی طولانی میشه برای همین تا همین جا بدونید که زنه رو آتش می زنند و فرار می کنند.
این تصویر مال موقع فرار از بیمارستان هست که Ahad به خاطر اینکه نه سال در کما بوده نمی توه راه بره. بعد از کمی راه خزیدن و مخفی بودن از دست کسایی که به بیمارستان حمله کردند و قتل عامی در بیمارستان دارند انجام می دند Ahad شروع به راه رفتن می کنه و بازم فرار و مخفی کاری تا اینکه به این صحنه می رسیم که در یک جایی گیر می کنیم که مامور ها قصد جان ما رو دارند و می خواند مارو بکشند که Fire man میاد که میشه این عکس
خب دیگه توضیحات تکمیلی رو در مورد این شخصیت نمی دم چون ابراهیم جان زحمتش رو کشید. خلاصه مرد آتشی اون مامور ها رو می کشه و میندازه دنبال ما و ما هم فرار می کنیم توی همین قضیه کله باندی اسلحه دار میشه و جلو تر که رفتیم ما هم اسلحه به دست میشیم.
دوستان توجه داشته باشید شما رو نمی دونم ولی توی این مرحله این مرد آتشی با اون سایکو مانتیس که ظاهرش اینجوری هست که ماسک تنفس هوا روی صورتش قرار داده و استین هاش هم بلند از دست هاش هست خیلی روی اعصاب راه میرند.
حالا دیگه از داستان و اتفاقات بازی چیزی نمیگم و واگذار می کنم به خودتون و از الان روی تجربه ی خودم از گیم پلی بازی و جزییات بازی میگم.
اول به این دو عکس توجه کنید.
خب همون طور که می بینید می تونید به دو حالت اول شخص و سوم شخص تیراندازی کنید که در نوع خودش خیلی جالبه و لذت خاصی داره.
نحوه ی راه رفتن کارکتر های بازی و برخورد اون ها با اجسام خیلی عالی کار شده تا اینجا که در قسمتی وقتی می خواید پرده های تخت ها رو کنار بزنید Aghad دستش رو برای کنار زدن پرده ها دراز می کنه. سیستم کاور گیری بازی خیلی خوب بود و خیلی طبیعی بود. در مورد گرافیک بگم که چون من روی نسل هفتم بازی کردم اصلا راضی نبودم البته خیلی بهتر از بازی هایی بود که روی نسل هفت منتشر شده بود.بافت ها برای نسل هفت خوب بود ولی وقتی وارد محیط ازاد بازی میشدید با پرش سایه ها رو به رو می شدید و دور صورت کارکتر ها یه حالت سایه ای که هی میره و میاد ظاهر میشد. افکت خون هم بد نبودم وقتی به دشمن ها شلیک می کنید مثل این می مونه که یه پلاستیک خون منفجر میشه.
کلا از گرافیک بخوام بگم برای نسل هفت اونم برای این بازی بد نبود میشد تحمل کرد و بازی کرد ولی پیشنهاد می کنم یا روی PC و یا روی کنسول های نسل هشتم این بازی رو بازی کنید.
موسیقی بازی عالی بود. موسیقی هایی که در صحنه های بازی نوااخته میشد خیلی خوب کار شده بود و واقعا گوش دادن به اون ها لذت بخش بود. پس حتما بهتون پیشنهاد می کنم که آلبوم موسیقی این بازی رو تهیه کنید و لذت ببرید.
پایان