09-06-2013, 06:15 PM
مدیر برنامه ریزی شرکت مایکروسافت , آقای Albert Penello در طی یک مصاحبه با Rev3 Games در مورد مقایسه بازی ها در Xbox One
و PS4 صحبت کرد.او گفت هنوز چیزی مانند Forza 5 و Ryse : Son Of Rome بر روی پلتفرم رقیب دیده نشده و به نظر فعلا این دو بی رقیب
هستند.
" من در آن مصاحبه که در مورد بی مورد بودن مقایسه ی سخت افزاری PS4 و X1 حرف زدم معروف شدم. منظور من هم همینجاست , افرادی
که از سخت افزار ما بد میگویند و آن را زیر سوال می برند مهندس سخت افزار شرکت ما نیستند. ما هم مهندس سخت افزار شرکت Sony
نیستیم.آنها تمام تلاش خود را برای استفاده ی بهتر از سخت افزار خود می کنند. ما هم همانند آنها تمام تلاش خود را انجام می دهیم که
از امکانات و محدودیت سخت افزار خود نهایت استفاده را ببریم. "
" من این را قبول ندارم که تفاوت این دو کنسول وابسته به اجزای منحصر به فرد آن قابل توجه است.من یک طرفدار ماشین هستم و من یک
سوال دارم : چگونه یک Porsche با 300 یا 400 اسب بخار قدرت می تواند از یک Corvette با 700 اسب بخار قدرت , سریعتر حرکت کند ؟ این
تعادل است.ممکن است یکی در یک چیز قویتر باشد اما این دلیل به برتری نمی شود چون کاملا بی نقص و بالاتر نیست. این تجارت است و
هر کس برای انتخاب هایش دلیل هایی دارد. "
" وقتی من به بازیهای این دو کنسول توجه میکنم , هیچ تفاوتی نمیبینم. من میدانم که عده ی بسیاری از مردم دوست دارند همان برتری که
روی کاغذ است در واقعیت رخ دهد اما اینگونه نیست.برای من بازی مهم است . تجربه مهم است. و وقتی به بازیهایی فوق العاده ای مثل
Forza Motorsport 5 و Ryse : Son Of Rome نگاه می کنم چیزی بهتر از آنها نمیبینم در هر پلتفرمی .این دو از نظر کیفیت بی رقیب هستند. "
Ryse : Son Of Rome و Forza Motorsport 5 هر دو عناوین Launch Title کنسول Xbox One که در 22 نوامبر منتشر می شود , خواهند بود.
http://gamingbolt.com/microsoft-nothing-...rza-5-ryse