04-24-2016, 11:01 PM
در اوایل سال جاری بود که اعلام شد عنوان تجربه روانی Neverending Nightmares که از ذهن Matt Gilgenbach بیرون آمده، در تاریخی نا مشخص در سال ۲۰۱۶ برای پلیاستیشن۴ و ویتا منتشر خواهد شد. حال، تاریخ انتشار این عنوان مشخص شده است. برای دریافت اطلاعات بیشتر با وبسایت خبری، تحلیلی گیمفا همراه باشید.
منبع
امروز در بلاگ پلیاستیشن اعلام شد که عنوان Neverending Nightmares در تاریخ ۳ ماه مه ۲۰۱۶ منتشر خواهد شد و از قابلیت کراس-سیو (Cross-Save) نیز پشتیبانی میکند. این عنوان دارای چند سناریو و پایان مختلف است و آقای Gilgenbach نیز در مورد این بازی ترسناک توضیح داده است:
نقلقول:Neverending Nightmares در تاریخ ۳ مه ۲۰۱۶ برای کنسولهای پلیاستیشن۴ و ویتا و با قیمت ۱۴٫۹۹ دلار عرضه خواهد شد.یکی از اهداف ما برای ساخت این بازی این بود که با دیگر شخصیتهایی که از لحاظ ذهنی بیمار هستند ارتباط برقرار کنیم و با کمک کردن به آنها نشان دهیم که آنها تنها نیستند. احساس یک بیمار روانی اغلب قرنطینه و ترس است. ما میخواستیم یک بازی خلق کنیم که با آدمهایی که سختی میکشند رابطه برقرار کنیم و با دادن یک روزنه به آنها اجازه دهیم خودشان را ابراز کنند.
Neverending Nightmares یک عنوان شخصی و غیر قابل انعطاف است. این قطعا عنوانی نیست که نمونهاش را یک شرکت بزرگ بسازد اما وقتی من کار برروی آن را شروع کردم، افراد در پلیاستیشن من را حمایت کردند تا آن را برای پلیاستیشن۴ و پلیاستیشنویتا منتشر کنیم.
منبع
Darkness travels along my sight...Opening the windows to reveal the light
BAT#