متاسفانه اگه یه مقدار مقایسه می کردم بعضیا می اومدن و می گفتن فن بازی کرده برای همین مجبور شدم فقط معرفی کنم کما اینکه دلم می خواست مقایسشون کنم و به یه نتیجه کلی برسم
مرسی از نظرتون[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 36
پلتفرم های شما:
ممنون امیر جان عالی بود [img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
عشق است ps4 [img]/images/smi/new/eee.gif[/img][img]/images/smi/new/gamer4.gif[/img]
موضوعها: 75
ممنون ، مطلب خیلی عالی ــی بود [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
من که انتخابم PS4 هست ، امیدوارم به زودی براش بازی هایی مثل Uncharted (بعدی) و God Of War (بعدی) و . . . تایید بشه .
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
عالی بود نقدتون دوست من...
[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
اما خداییش ps یه چیز دیگست.[img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
موضوعها: 18
پلتفرم های شما:
ممنونم برسیت خوب بود [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
من نسل هفت رو X360 رو انتخاب کردم ولی برای نسل هشت PS4 چون خیلی بهتر و ارزون تر هست و سونی به مشتریانش اهمیت می ده
موضوعها: 7
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Xbox 360
مقاله خوبی بود[img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
من توی نسل 7 ام طرفدار xbox 360 بودم ولی این نسل برای مایکروسافت متاسفم[img]images/smi/s0 (66).gif[/img]
و این نسل به دلیل مشکلات مالی[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] فقط ps4 میخرم
ولی خیلی ناراحتم که نمیتونم انحصاری های زیبای xbox one رو بازی کنم[img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
ولش کن سونی بیشتر انحصاری داره(صدای فرشته)
برو خونه زندگی تو بفروش هردو رو بخر(ندای شیطان)[img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
کاشکی میتونستم به شیطون گوش کنم این بار[img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
Time is power
موضوعها: 14
پلتفرم های شما:
مقاله ی محشری بود. کاملا متعادل و با ایرادات کم.
تنها مشکلی که میتونم از این مقاله بگیرم تعدد کلمه های تکراری در برخی قسمت ها بود ولی باعث نشد که کیفیت کارت پایین بیاد. از 10 به مقالت 8.8 میدم. منتظر کار های بهتری ازت هستم.
راجع به کنسول ها هم باید بگم که هر دو عالی هستند ولی پلی استیشن یک سر و گردن بالاتر از ایکس باکسه.