موضوعها: 3
با عرض سلام خدمت رفقای گل :) ;)
ببخشید خیلی وقته که ترغیب شدم COD Advanced warfare :Season pass رو بخرم ولی خیلی مرددم . به خاطر پینگش . دوستانی که با PC بازی کردن میدونن چقدر پینک میده ؟؟ _ دوستان کنسولی هم جچواب بدن ضرری نداره البته :) آیا روان هست ؟ اینم بگم که من تیتات فال رو با پینگ 140-170 بازی میکنم .
اینم از مشخصات سیستمم : GTX 970 ZOTAC EXTREME CORE
CPU : CORE i7 4790
RAM : 8 GIG
Monitor : 900 P
دوست عزیز قصد پز دادن نبوده و نیست . من تابحال غیر از تایتان فال تجربهی مولتی نداشتم . با خودم فکر کردم که شاید قدرت پردازش تصویر هم توو پینگ تاثیر داره و واسه ی همین هم مشخصات سیستم رو گذاشتم که شاید بهتر بتونید راهنمایی کنید .
در ضمن اخه بعضیا میگن سرورهای اوریجین خیلی قوی تر از استیمه و نمیشه بگید که چون مثلا تایتان فال رو با پینگ خوب بازی کردی استیم هم میتونی با همون پینگ روان بازی کنی. از یه طرفی هم شنیدم که کالاف سرورهای اختصاصی داره این نسخه اش واسه pc و پینگ خوب میده .
بعدشم یهع چیزی که هست شما توو اوریجین با پینگ 250 هم راحت و روان بازی میکنید ولی ممکنه استیم اینطور نباشه و من تابحال تجربه اش رو نداشتم واسه همینم پرسیدم .
بازم از دوستان اگر کسی اطلاعات دقیق تری داره ممنون میشم اطلاع بده ::) :(
در ضمن من خودم قصد خرید Season pass بازی رو داشتم . حتی نمیدونم ارزشش رو داره و بازیه باحالی هست مولتیش یا نه .
دوستان ببخشید ولی جواب سوال من رو ندادین .... اصلا سیستم من به جهنم ! شما پینگش حدودا چقدره واسه ایران ! به خصوص نسخه PC .
من میخوام SEASON PASS اش رو بخرم نمیدونم پول بدم براش یا نه !
موضوعها: 7
داداش پینگت به مسافتت تا سرور مورد نظر بستگی داره
اینجا یه تست بگیر ببین پینگت چند میشه فقط برای ایران نباشه، برای لندنو این جور جاها بگیر :
http://www.speedtest.net
داداش من ممنونم ازت ولی اخه میدونی اینجور سایت ها که تست میگیرن بیشتر روی کاغذ نتیجه رو بت میدن که توو عمل گاها خیلییی متفاوت با روی کاغذ هست . منم ترجیح دادم لاااقل از رفقایی جواب سوالم رو بگیرم که به عینه خودشون با دستای خودشون advanced warfare رو پلی دادن