امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
RPG بازها(تاپیک هواداران بازی های نقش آفرینی)
بازی های Fable مخصوصا 3 خیلی کار شده بود..

Reckoningخیلی باحال بود

سری بازی های Risen

کلا با این سبک موافقم .. اگه کمک لازم داشتید بگید یه سری عکس همراه با تاریخچه و توضیحاتی رو برای اشنایی دوستان قرار بدم
[تصویر:  v1xhjb7cm0j9hz19hs6n.jpg]
پاسخ
(06-05-2015, 01:14 AM)BadBoy4Ever نوشته است:
(06-05-2015, 12:14 AM)Marvel Demon نوشته است:
(06-05-2015, 12:04 AM)THOMAS نوشته است:
(06-05-2015, 12:01 AM)Marvel Demon نوشته است: دوستان چند rpg به غیر از دراگون ایج و اسکایریم و ویچر معرفی کنید

خوب خیلی بازی های دیگه هم هستند اما من به شخصه به شما پیشنهاد میکنم سری بازی های fallout و Mass Effect رو از دست ندید،واقعا خیلی قنشگ هستن.

مس افکت رو تجربه کردم
فال اوت رو نتونستم تا حالا بازی کنم

فال اوت حرف نداره
هر چی از یه بازی آخرالزمانی بخوای داره از انفجارای اتمی گرفته تا جوونرای جهش یافته و اسلحه های خفن
کلا خیلی خوفه

اگر با گرافیک پایین مشکلی نداری دیسانرد فوق العاده ست

پاسخ
(06-05-2015, 11:03 AM)mahan-shadow نوشته است:
(06-05-2015, 12:01 AM)Marvel Demon نوشته است: دوستان چند rpg به غیر از دراگون ایج و اسکایریم و ویچر معرفی کنید

خوب خیلی بازی های دیگه هم هستند اما من به شخصه به شما پیشنهاد میکنم سری بازی های fallout و Mass Effect رو از دست ندید،واقعا خیلی قنشگ هستن.

مس افکت رو تجربه کردم

فال اوت حرف نداره
هر چی از یه بازی آخرالزمانی بخوای داره از انفجارای اتمی گرفته تا جوونرای جهش یافته و اسلحه های خفن
کلا خیلی خوفه

اگر یه نقش آفرینی با مبازارت سریع باحال می خوای rekoning پیش نهاد می کنم
اما اگر می خوای بفهمی نقش آفرینی واقعی چه حالی می ده westland 2 پیدا کن بازی کن اولش عکس  و گرافیک ببینی زده می شی اما به معنای واقعی نقش افرینی بزرگ بدون حد و مرزی است. اگر نقش آفرینی ژاپنی هم دوست داری ( که پیشنهاد نمی شه) final fantzi انگلیسیشو درست بلد نیستم  :D
[تصویر:  238bc43956c72bf464ad6f90c9ccaa6c.jpg]

پاسخ
من هم Mass Effect رو پیشنهاد می کنم خصوصاً نسخه دومش که یکی از بهترین بازی های من هست. fallout هم نیاز به توضیح نیست و فوق العادست. اسکایریم، ویچر و دراگون ایج هم که همه آشنایی دارند و هر کدوم عالی هستند و طرفداران زیادی دارند. از اونور بازی خیلی خوبی مثل Diablo هست که دوستان اشاره نکردند، شاید بلیزارد مدت زمان ساخت بازی هاش طولانی باشه اما واقعاً شاهکار می سازه. یه بازی دیگه هم که دوستان بهش اشاره ای نکردند Dark Souls هست ( کلا سری سولز و ساخته های این استودیو). شاید سری سولز همه پسند نباشه و یا اذیت کنه اولش اما مطمئن باشید اگه توی بازی راه بیافتید بدجور عاشق بازی میشید و یه تجربه دل نشین رو براتون رقم میزنه.
فعلاً همینا رو یادم اومد خیلی بازی دیگه هم هست.

برای این که تاپیک راه بیافته یا یه بحث خاصی رو شروع کنیم که خیلی این خوب میشه یا میتونیم مثلاً با یه کار خاص تاپیک رو زنده نگه داریم. مثلاً می تونیم برای شروع عکس کارکتر ساخته شده توسط خودتون رو توی بازی ها بذارید. که بقیه چهره کارکتر ها، زره، شمشیر و ... اون رو ببینند. خودم سر فرصت این کار رو می کنم اگه استقبال شد.
حیف این تاپیک فعال نباشه.
پاسخ

مس افکت رو تجربه کردم

فال اوت حرف نداره
کلا خیلی خوفه

آخه دیس هانرد آر پی جیه؟؟؟؟
پاسخ

مس افکت رو تجربه کردم

فال اوت حرف نداره
کلا خیلی خوفه

دوست عزیز.بازی dishonored سبک action-adventure هست S0 (24) ولی احتمالا منظور شما شرکت سازنده اش بوده که خالق عناوین RPG شاهکاری مثل fallout و elder scrolls است S0 (39)

پاسخ
دیس آنرد فوق العادس بینظیره بازیش rpg یا غیر rpg حتما تجربش کنید از assassin قشنگ تره
پاسخ
(06-07-2015, 11:22 AM)BadBoy4Ever نوشته است: دیس آنرد فوق العادس بینظیره بازیش rpg یا غیر rpg حتما تجربش کنید از assassin قشنگ تره

واقعا با اینکه بازی های اول شخص نمیتونم ارتباط برقرار کنم ولی دیسانرد هنوز دارم تموم میکنم

پاسخ
Up.......

پاسخ
من تو پست قبلی از بازی های JRPG حرف نزدم چون گفتم شاید طرفداران کمی اینجا داشته باشند و گرنه بازی های نظیر Final Fantasy و بسیاری از بازی های زیبای دیگه هم وجود داره.
اما خب گفته بودم عکس بگیریم از کارکتر خودم شروع کردم. فقط بابت کیفیت شرمنده با PS3 گرفتم عکس رو نمیدونم چرا اینطور شد معمولاً کیفیت بالاتر بود. اگر تونستم با کیفیت بهتر بگیرم جایگزینش می کنم.
Dark Souls 2

[تصویر:  zsp7_dark_souls_Ⅱ_thumb.png]  [تصویر:  nm8z_dark_souls_Ⅱ_1_thumb.png]   [تصویر:  d9ta_dark_souls_Ⅱ_2_thumb.png]

[تصویر:  ycv4_dark_souls_Ⅱ_3_thumb.png]  [تصویر:  99gl_dark_souls_Ⅱ_4_thumb.png]   [تصویر:  g015_dark_souls_Ⅱ_5_thumb.png]  

خب چند تا عکس گذاشتم با چند سلاح و زره مختلف. دو نکته من اکثر اوقات رنگ موی کارکترم رو سفید می کنم نمیدونم اینجا چرا از دستم در رفت نکته دیگه من این زره ها، شمشیر و ... رو که انتخاب کردم فقط برای این بود که شما زره ها و سلاح های مختلف رو ببینید و گرنه توی بعضی از این عکس ها کارکتر این قدر سنگین هست که قابل بازی نیست و در کل این ترکیب کارکتر خودم نیست.
برای مثال لباس چند تا از عکس ها همون لباسی هست که روی جلد بازی بود و ... .
سعی میکنم بعد ها از Dragon Age هم بذارم.
عکس ها چطور بودند؟
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بحث و تبادل نطر حول بازی بازی ویچر 3 levi ackerman 1 2,443 07-24-2015, 07:57 PM
آخرین ارسال: Old Snake

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان