09-12-2019, 09:26 PM
کوجیما پیشنهاد میکند بازیبازان از مشاهده تریلر جدید Death Stranding خودداری کنند
در طی رویداد TGS 2019 یکی از طولانیترین ویدئوهای گیمپلی بازی Death Stranding را شاهد بودیم که توجه هواداران و طرفداران این بازی را به سوی خود جلب کرده است. شاید برایتان جالب باشد که هیدئو کوجیما (Hideo Kojima)، کارگردان بازی Death Stranding، در صفحهی رسمی توییتر خود به بازیبازان و کاربران پیشنهاد کرده است که از تماشای این تریلر خودداری کنند.
کوجیما همان طور که وعده داده بود در رویداد TGS 2019 حضور یافت و حدود ۵۰ دقیقه از گیمپلی این بازی محبوب نیز به صورت زنده به نمایش گذاشته شد. در این ویدئو شخصیت اصلی بازی یعنی سم (Sam) نمایش داده شد و هواداران را شگفتزده کرد. ما میتوانیم شخصیت سم را با انواع مختلفی از تجهیزات و وسایل آماده کنیم و این یکی از نکات جذاب این بازی در حال ساخت است. حال اخیرا آقای کوجیما در صفحهی رسمی توییتر خود اعلام کرده است بازیبازان و کاربرانی که میتوانند صبر کنند از مشاهدهی تریلر جدید منتشر شده از Death Stranding خودداری کنند. او در اینباره میگوید:
نقلقول:Death Stranding یکی از جدیدترین بازیهای من است و من به عنوان سازندهی این عنوان، تا به الان اطلاعات زیادی از بازی را در دسترس بازیبازان و کاربران قرار دادهام. در این میان از شما مییخواهم تا به اطلاعات و جزئیاتی که از بازی منتشر میشوند توجه نکنید چراکه دوست دارم بدون هیچ اطلاعات پیشینهای به تجربهی بازی بپردازید و خود این اطلاعات را کشف کرده و هیجان زده شوید، اما باید بگویم که افرادی هستند که هیچ اطلاعاتی از بازی نداشته و علاقهی شدیدی به دریافت خبرهای بیشتر از Death Stranding دارند، به همین دلیل تریلری از گیمپلی پایهای بازی منتشر کردیم.
بسیار هیجانانگیز است که بدانیم کوجیما برای بازی جدید خود چه تدارکاتی دیده و چه سورپرایزهایی برای بازیبازان مهیا شده است. بازی Death Stranding در تاریخ پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۹۸ مصادف با ۸ نوامبر ۲۰۱۹ به صورت انحصاری برای کنسول پلیاستیشن ۴ منتشر میشود. همچنین شایان ذکر است که اگر جزو هواداران پر و پا قرص این بازی اکشن هستید، پیشنهاد میکنیم مقالهی جدیدی که تحت عنوان «نقطهی کور | نکاتی که هنوز از بازی Death Stranding نمیدانیم» برروی سایت قرار گرفته را از طریق این صفحه مطالعه کنید. شما میتوانید اخبار و اطلاعات مرتبط با این بازی را از این نشانی مطالعه و یا دنبال کنید.
در ضمن برای مشاهده و دریافت تریلر گیمپلی منتشر شده از بازی Death Stranding در طی مراسم TGS 2019، از این صفحهی وبسایت گیمفا دیدن کنید.