موضوعها: 77
(11-21-2015, 12:18 AM)DFSHINNOK7 نوشته است: خیر اسمش Gears 4 نیست. همون Gears of war 4 هست. اسم یه فرنچایز رو که به این راحتیا تغییر نمیدن بعد یه 4 هم بذارن جلوش.
اون دموی E3 و تریلرهای بازی هم زیاد جدی نگیرید.
خیر، اسم بازی گیرز 4 هست.
اون قسمت بولد شده رو هم دقیقاً باید جدی گرفتش! چون خود ماکروسافت اسم تجاری بازی رو گیرز 4 اعلام کرده.
موضوعها: 10
موضوعها: 17
پلتفرم های شما:
11-21-2015, 12:32 AM
(آخرین ویرایش: 11-21-2015, 12:34 AM، توسط The Wolf Of Rivia.)
سلام .
خب این نظر سنجی خیلی کار رو سخت میکنه واسه یک گیمر .
به نظرم باید تعداد رای رو 3یا 4 میزاشتید .
من خودم دوست داشتم به آنچارتد - Horizon - مافیا و لست گاردین رای بدم که در آخر مجبور به انتخاب مافیا و آنچارتد شدم .
به شخصه به این معتقدم که نباید نگران موفقیت عناوینی مثل این دوتا بود ! چون اینا از قبل ثابت شده ان و حداقل از نظر من موفقیتشون تضمینی
موضوعها: 683
تعداد مجاز رای ها به 4 ویرایش شد.
با خیال راحت رای بدید
11-21-2015, 12:45 AM
(آخرین ویرایش: 11-21-2015, 12:48 AM، توسط DFSHINNOK7.)
یه نکته در مورد نظرسنجی بگم. یکسری بازیهای دیگه هم بودن که ارزش اینو داشتن که توی لیست باشن ولی تعداد گزینه ها فقط 10 تا میتونست باشه.
بازیهایی دیگه ای که میتونستن توی لیست باشن. (Honorable mention
)
XCOM 2
Street Fighter V
Far Cry Primal
Tom Clancy's The Division
Hitman
Mirror's Edge Catalyst
Dishonored 2
Doom
Star Fox Zero
Yakuza 6
For Honor
فقط میخواستم بدونید که تک تک بازیهای مورد انتظار رو تحت نظر داشتیم و البته انتخاب از بین این همه بازی سخت بود.
موضوعها: 683
(11-21-2015, 12:45 AM)DFSHINNOK7 نوشته است: یه نکته در مورد نظرسنجی بگم. یکسری بازیهای دیگه هم بودن که ارزش اینو داشتن که توی لیست باشن ولی تعداد گزینه ها فقط 10 تا میتونست باشه.
بازیهایی دیگه ای که میتونستن توی لیست باشن. (Honorable mention )
XCOM 2
Street Fighter V
Far Cry Primal
Hitman
Mirror's Edge Catalyst
Dishonored 2
Doom
Star Fox Zero
Yakuza 6
فقط میخواستم بدونید که تک تک بازیهای مورد انتظار رو تحت نظر داشتیم و البته انتخاب از بین این همه بازی سخت بود.
یکی از انتقاداتی که میشد به گزینه ها گرفت این بود که واقعا باید شما عناوینی مثل "Dishonored 2 و Division و Far Cry" رو حتما در نظر می گرفتید! بیشتر نگاه انحصاری داشتید و کلیت رو در نظر نگرفتید! شاید حضور عناوینی مثل مس افک یا نو منز اسکای و کوانتوم برک" نبود و 3 بازی مذکور قرار می گرفتند.
11-21-2015, 12:58 AM
(آخرین ویرایش: 11-21-2015, 01:01 AM، توسط DFSHINNOK7.)
(11-21-2015, 12:49 AM)station نوشته است: (11-21-2015, 12:45 AM)DFSHINNOK7 نوشته است: یه نکته در مورد نظرسنجی بگم. یکسری بازیهای دیگه هم بودن که ارزش اینو داشتن که توی لیست باشن ولی تعداد گزینه ها فقط 10 تا میتونست باشه.
XCOM 2
Street Fighter V
Far Cry Primal
Hitman
Mirror's Edge Catalyst
Dishonored 2
Doom
Star Fox Zero
Yakuza 6
یکی از انتقاداتی که میشد به گزینه ها گرفت این بود که واقعا باید شما عناوینی مثل "Dishonored 2 و Division و Far Cry" رو حتما در نظر می گرفتید! بیشتر نگاه انحصاری داشتید و کلیت رو در نظر نگرفتید! شاید حضور عناوینی مثل مس افک یا نو منز اسکای و کوانتوم برک" نبود و 3 بازی مذکور قرار می گرفتند.
حرفتون تا حدی درسته، ولی اول اینکه همه گزینه ها رو من انتخاب نکردم، اما برای اونایی که خودم انتخاب کردم یکسری معیار در نظر داشتم.
1) اول اینکه باید حداقل از بازی یک ویدئو گیم پلی منتشر شده باشه.
2) بازی باید سال 2016 منتشر بشه.
3) بازی
نباید 3 سال فقط تریلر باشه. و 2-3 بار تاخیر خورده باشه. (Division)
اینا رو گفتم ولی ادعا ندارم که همه ی انتخابها خوب هستن.
میدونم Mass Effect گیم پلی ازش منتشر نشده.
(انتخاب منم نبود) ولی همه مس افکت و بایوور رو خوب میشناسیم.
11-21-2015, 01:09 AM
(آخرین ویرایش: 11-21-2015, 01:11 AM، توسط DFSHINNOK7.)
(11-21-2015, 01:02 AM)mehrdad.kingwolf نوشته است: (11-21-2015, 12:58 AM)DFSHINNOK7 نوشته است: (11-21-2015, 12:49 AM)station نوشته است: (11-21-2015, 12:45 AM)DFSHINNOK7 نوشته است: یه نکته در مورد نظرسنجی بگم. یکسری بازیهای دیگه هم بودن که ارزش اینو داشتن که توی لیست باشن ولی تعداد گزینه ها فقط 10 تا میتونست باشه.
XCOM 2
Street Fighter V
Far Cry Primal
Hitman
Mirror's Edge Catalyst
Dishonored 2
Doom
Star Fox Zero
Yakuza 6
حرفتون تا حدی درسته، ولی اول اینکه همه گزینه ها رو من انتخاب نکردم، اما برای اونایی که خودم انتخاب کردم یکسری معیار در نظر داشتم.
1) اول اینکه باید حداقل از بازی یک ویدئو گیم پلی منتشر شده باشه.
2) بازی باید سال 2016 منتشر بشه.
3) بازی نباید 3 سال فقط تریلر باشه. و 2-3 بار تاخیر خورده باشه. (Division)
اینا رو گفتم ولی ادعا ندارم که همه ی انتخابها خوب هستن.
میدونم Mass Effect گیم پلی ازش منتشر نشده.
ولی انصافا The Division میتونست کاملا جای No mans رو بگیره.
آخه Nomans??
بازم میگم خیلی بازیها بودن که میتونستن توی لیست قرار بگیرن. این لیست کامل گزینه ها بود:
XCOM 2
Firewatch
Mighty No. 9
Street Fighter V
Deus Ex: Mankind Divided
Far Cry Primal
Hitman
Uncharted 4: A Thief's End
Quantum Break
Total War: Warhammer
Dark Souls III
Mirror's Edge Catalyst
No Man's Sky
We Happy Few
Divinity: Original Sin 2
Allison Road
Crackdown 3
Cuphead
Dead Island 2
Dishonored 2
Doom
Gears of War 4
Halo Wars 2
Hellblade
Homefront: The Revolution
Horizon Zero Dawn
The King of Fighters XIV
Mafia III
Mass Effect: Andromeda
Outlast II
Persona 5
ReCore
Scalebound
For Honor
Star Fox Zero
The Last Guardian
Unravel
Yakuza 6
ولی Division دیگه خیلی مورد انتظارترین شده. از 2 سال پیش من یادمه همه جا همه میگفتن Division- Division - Division .... هر جا میرفتی Division، هر جا نمیرفتی Division - دویژن اینجا دویژن اونجا دویژن همه جا.
یه خورده از حدش خارج شد.