12-01-2018, 11:13 PM
Need For Speed: Most Wanted 2012
تولید کننده: Electronic Arts نوع پلتفورم: Origin
*منطقه فعال سازی آزاد *تضمین اصل بودن کالا
*گارانتی مادام العمر *دانلود از Origin
** توجه اکانت کاملا اورجینال و آنلاین هست و هکی نیست **
با سلام و خسته نباشید خدمت شما بازی هیجان انگیز need for speed آنلاین با قابلیت های racing دسته جمعی با دوستان یا بازیکنان
سرتاسر جهان,امکان آشنا شدن با بازیکنان دیگر و اضافه کردن آنها به لیست دوستان و دعوت آنها به مسابقه,بازی نسخه فول و اورجینال
هست و بصورت اکانت که شامل آیدی و رمز هست به خریدار تقدیم میشه این امکان هم وجود داره که هر زمان آیدی و رمز و باقی
اطلاعات اکانت رو تغییر بدید و کاملا شخصی سازیش کنید. بازی تا لول 15 توسط من ارتقا پیدا کرده و دلیل فروشمم هم نیازم به این پوله
به خریدار به حد معقول تخفیف داده میشه. قیمت: 200 هزارتومان
با تشکر از گیمفا
شماره تماس من: 09226944036 تلگرام من: MRGHOSTELAY@
تصاویر محیط بازی در فضای آنلاین
پ.ن: بازی توی محیط آنلاین اجازه برای گرفتن اسکرین شات نمیده به همین دلیل کیفیت عکس ها متوسط هست عکس ها با گوشی از
مانیتور گرفته شده.
تولید کننده: Electronic Arts نوع پلتفورم: Origin
*منطقه فعال سازی آزاد *تضمین اصل بودن کالا
*گارانتی مادام العمر *دانلود از Origin
** توجه اکانت کاملا اورجینال و آنلاین هست و هکی نیست **
با سلام و خسته نباشید خدمت شما بازی هیجان انگیز need for speed آنلاین با قابلیت های racing دسته جمعی با دوستان یا بازیکنان
سرتاسر جهان,امکان آشنا شدن با بازیکنان دیگر و اضافه کردن آنها به لیست دوستان و دعوت آنها به مسابقه,بازی نسخه فول و اورجینال
هست و بصورت اکانت که شامل آیدی و رمز هست به خریدار تقدیم میشه این امکان هم وجود داره که هر زمان آیدی و رمز و باقی
اطلاعات اکانت رو تغییر بدید و کاملا شخصی سازیش کنید. بازی تا لول 15 توسط من ارتقا پیدا کرده و دلیل فروشمم هم نیازم به این پوله
به خریدار به حد معقول تخفیف داده میشه. قیمت: 200 هزارتومان
با تشکر از گیمفا
شماره تماس من: 09226944036 تلگرام من: MRGHOSTELAY@
تصاویر محیط بازی در فضای آنلاین
پ.ن: بازی توی محیط آنلاین اجازه برای گرفتن اسکرین شات نمیده به همین دلیل کیفیت عکس ها متوسط هست عکس ها با گوشی از
مانیتور گرفته شده.