امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mountain chiliad mystery|اونایی که gta v دارن حتما بخونن
سلام دوستان
سلام آقا علی  ;)
من امروز داشتم می گشتم و در کنار ساختما اصلیه تله کابین یه چیزی دیدم (اگر روتون به نوکه قله باشه میشه سمت چپ)
روی یه تابلو که بقله دو تا چون با پرچم های قرزمه نوشته : Trail و یه فلش به طرف دره ی کوه زده
جالب اینجاست دقیقا همون زیر یک آبراهه هست و میتونید ازون برید پایین... (پایین رفتن پیاده غیر ممکنه ولی میتونید از دو تا موتوری که جلوی تلسکوپ هست استفاده کنید)
میرید میرید میرید تا میرسید به دریا
موتورتون رو توی ساحل کنید و در برید توی دریا
کوه معلومه و اگر یه ذره به سمته جنوب شرغی برید ... خیلی قشنگ تیرک ها هدایت کابین ها توی یه راستا قرار می گیرین (میشه خطی که اون نقشه رو نصل کرده رو توجیه کرد)
و میتونید نقشه رو با کوه یکی کنید و "شاید" بتونید اون مربع هایی که توی نقشه بودن رو روی کوه پیدا کنید ...  :blush:
*اینو خودم امتحان نکردم ولی همین الان میخوام امتحانش کنم*
ادامه داره در نوشته های بعدی ...

گفتم نوشته منظورم همینا بود ...  :D
علی بهم گفت جلوی نقشه (زمینش) همیشه خیسه ...
و ازونجایی که فکره بنده کفاف میده ...
این آب از سقف چکه کرده (چون دور و بر این آبِ انباشته شده کاملا خشکه)
همینطور اگر برید پشت ساختمون اصلی (پشت نقشه ی روی دیوار) می تونید یه سوراخ روی دیوار ببینید که داره ازش آب میاد :-/
و همینطور دقیقا بالای نقشه و روی سقف (از دو تا میله ی کمکی و نگه دارنده ی ساختمون استفاده کنید تا برید روی سقف) یه آنتن وجود داره ... که زیرش کاملا خیسه
رنگ های آنتن سفید و قرمزه و همه ی دی**ش ها یا کاملا روی بخش قرمز هستن و یا کاملا روی بخش سفید (میله هایی که بهشون جوش خورده)
و همینطور بالای آنتن نوری قرمز رنگ هست برای برخورد نکردن هواپیما به آنتن ... (که "شاید" نشانه ی اون چشم {که خیلیا فکر میکنن سفینه هست} باشه)

ادامه داره ...

نمی خوام زیاد راجبه مثلث و چشم و این چیزا توضیح بدم.منظوره سازنده از نقاشیه روی دیوار کوهه (که البته منظوره اصلیش همون چشم و اینا هست)
چرا؟
تا حالا دیدین از کوه , نور بیاد؟ خیر
ولی توی همه ی نقاشی ها و ترصیم هایی که ازین چشم*** جه**ان****بین شده ... نور ازش اومده بیرون که نشونه ی قدرت رو میرسونه
اون بالا توی نقاشی سفینه ای رو میبینیم که خیلی شبیه چشم هست ولی از وسط خط کشیده شده (که نشانه ی لبه های بشقاب پرنده هست)
توی مطلب بعد خواهم گفت چی میشه ...!
I'm not Afriad
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: mountain chiliad mystery|اونایی که gta v دارن حتما بخونن - توسط KRT - 05-21-2015, 09:39 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان