موضوعها: 7
پلتفرم های شما:
من که اصلا" نفهمیدم چی گفتید من اساسین 3 رو 4 تومن و بتلفیلد هم 4 تومن خریدم.من که تا حالا این همه بازی خریدم از 8 تومن بالا تر نرفته.
ولی یه چیز بگم که من با بعضی از دوستان میگن چون کنسول واسه بازی ساخته شده پس بهتر اصلا" موافق نیستم چون pc هم واسه بازی ساخته شده که این همه بازی واسش ساختن.با pc همه کار میشه کرد که با کنسول نمیشه کرد. تازه چون کنسول نیازی به ارتقاع سخت افزار نداره و گرافیک همه بازیاش پایین میاد ولی تو pc همه کلی خرج میکنن تا بتونن بازی ها رو با بالاتریت کیفیت بازی کنن.
یه چیز دیگه هم اینه که اگه رو بازی های کنسولی مثل xbox 360 خش بیوفته دیگه نمیشه بازی کرد ولی تو pc یه بار نصبش میکنی و میزاری تو جاش و به همین خاطر دیسک بازی های pc بیشتر از کنسول عمر داره.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
YoU ThinK YoU KnoW ME?!?!?
موضوعها: 81
پلتفرم های شما:
نخیر تو محله ما قیمتا یکیه!
pc از اول هدفش بازی کردن نبود بلکه تو چند سال اخیر این قابلیت بهش اضافه شد ولی کنسولا از همون بدو تولدشون هدفشون بازی کردن بود اینو بدونید
موضوعها: 12
پلتفرم های شما:
XBOX [img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
به هر حال کنسول ها بهترن چه گرافیکی و چه از نظر هزینه![img]images/smi/s0 (37).gif[/img]
برای مثال شما یک کنسول میخری و بعد بازی رو میذاری توش میری بازی میکنی![img]images/smi/s0 (37).gif[/img]
اما واسه خریدن یک بازی PC شما باید تمام سیستم کامپیوتر رو چک کنید و تازه اگر برای این بازی کافی بود اونوقت اونو نصب کنید!![img]images/smi/s0 (37).gif[/img]اگر کافی نباشه که باد دست بذارین تو جیب و سیستمشو بالا ببرین![img]images/smi/s0 (37).gif[/img]
کلا کنسول واسه تنبل هاست!!![img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
بعضی از انسان ها عضو گروهی هستند که دست به دست هم می دهند تا آینده را بسازند، اما عده ای هم هستند که انرژی خود را به گذشته اختصاص می دهند.
MAX PAYNE
به نظر من اون چیزی که PC رو از بقیه پلتفرم ها متمایز میکنه ثباتشه. شما یه کنسول می خری بعد یه مدت یه ورژن جدید ازش میاد بعد شما مجبور میشی کنسولتو ببوسی بزاری کنار یا به فکر فروختش باشی اما PC اینطوری نیست و تو همون PC خودتو میتونی با توجه به پیشرفت تکنولوژی ارتقا بدی.اینه دلیل برتری PC نسبت به بقیه کنسولا در ضمن ممنون آقای MOSTAFA gamer واقعا جای این بحث خالی بود[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
موضوعها: 50
پلتفرم های شما:
بازی = کنسول
بـــــــــاری + کار های اداری و کامپیوتری و .... = PC
همـــــــــــــــــه میدونن [img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
انقدر از پشت زدن، که جای خالی کمه...
موضوعها: 7
پلتفرم های شما:
(08-24-2013, 02:34 AM)'erfan gamer' نوشته است: (08-23-2013, 05:07 PM)'mammad78' نوشته است: من که اصلا" نفهمیدم چی گفتید من اساسین 3 رو 4 تومن و بتلفیلد هم 4 تومن خریدم.من که تا حالا این همه بازی خریدم از 8 تومن بالا تر نرفته.
ولی یه چیز بگم که من با بعضی از دوستان میگن چون کنسول واسه بازی ساخته شده پس بهتر اصلا" موافق نیستم چون pc هم واسه بازی ساخته شده که این همه بازی واسش ساختن.با pc همه کار میشه کرد که با کنسول نمیشه کرد. تازه چون کنسول نیازی به ارتقاع سخت افزار نداره و گرافیک همه بازیاش پایین میاد ولی تو pc همه کلی خرج میکنن تا بتونن بازی ها رو با بالاتریت کیفیت بازی کنن.
یه چیز دیگه هم اینه که اگه رو بازی های کنسولی مثل xbox 360 خش بیوفته دیگه نمیشه بازی کرد ولی تو pc یه بار نصبش میکنی و میزاری تو جاش و به همین خاطر دیسک بازی های pc بیشتر از کنسول عمر داره.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
عزیز خوب میتونی بریزی تو هارد بازی رو
خوب اگه بخوای همه بازی هارو بریزی تو هارد که جاش پر میشه.[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
YoU ThinK YoU KnoW ME?!?!?
موضوعها: 55
پلتفرم های شما:
یکی ازبدی های کنسول(xbox) اینه که هر چند وقت یک بار(توی مایه های دو ماه) باید کنسول رو آپدیت کنی ولی pc نه[img]images/smi/s0 (86).gif[/img]