مهمان گرامی، خوش‌آمدید!
شما قبل از این که بتوانید در این انجمن مطلبی ارسال کنید باید ثبت‌نام کنید.

نام کاربری

گذرواژه‌

جستجوی انجمن‌ها

(جستجوی پیشرفته)

آمار انجمن
» اعضا: 112,404
» آخرین عضو: coferenkr
» موضوعات انجمن: 24,198
» ارسال‌های انجمن: 225,140

آمار کامل

کاربران آنلاین
درحال‌حاضر 350 کاربر آنلاین هستند.
» 0 عضو | 346 مهمان
Applebot، Bing، Google، Yandex

آخرین موضوع‌ها
کانال تلگرامی تکفارس
انجمن: اطلاعیه ها و قوانین سایت
آخرین ارسال توسط: NikolaAduri
10 ساعت پیش
» پاسخ: 4
» بازدید: 19,355
سفر کردن از یک نقشه به نق...
انجمن: مشکلات و آموزش ها
آخرین ارسال توسط: ebiseaid
02-27-2025, 02:53 PM
» پاسخ: 0
» بازدید: 26
فراخوان جذب نویسنده برای ...
آخرین ارسال توسط: JovanyKutch
02-27-2025, 08:32 AM
» پاسخ: 8
» بازدید: 11,302
قابل توجه کاربران علاقه م...
آخرین ارسال توسط: JamesPeado
02-26-2025, 04:53 PM
» پاسخ: 6
» بازدید: 4,734
Rumor: Call of Duty 2016 ...
انجمن: Gamefa English Articles
آخرین ارسال توسط: Ellenhelen
02-22-2025, 07:00 AM
» پاسخ: 17
» بازدید: 3,586
ویرایش بازی
انجمن: انجمن بازی سازان
آخرین ارسال توسط: donyayesite
02-21-2025, 10:35 PM
» پاسخ: 0
» بازدید: 47
از تاریخ انتشار بازی واقع...
انجمن: تاریخ عرضه بازی ها
آخرین ارسال توسط: fannytomy
02-21-2025, 07:05 AM
» پاسخ: 3
» بازدید: 5,223
اینده ی بازی های کامپیوتر...
انجمن: گفت و گوی آزاد
آخرین ارسال توسط: darkness ii
02-18-2025, 09:14 PM
» پاسخ: 16
» بازدید: 4,957
تولید محتوا چیست؟
انجمن: گفت و گوی آزاد
آخرین ارسال توسط: azadkarsho
02-18-2025, 11:36 AM
» پاسخ: 3
» بازدید: 1,089
موسیقی گیمفا | موسیقی‌های...
انجمن: موسیقی بازی ها
آخرین ارسال توسط: p30better
02-16-2025, 08:48 PM
» پاسخ: 8
» بازدید: 3,670

فروش جهانی نینتندو سوییچ به ۳۶/۸۷ میلیون دستگاه رسید
ارسال کننده: White Beard - 07-30-2019, 06:17 PM - انجمن: اخبار بازی ها - بدون پاسخ

فروش جهانی نینتندو سوییچ به ۳۶/۸۷ میلیون دستگاه رسید

[تصویر:  nintendo-switch-joy-con-250x141.jpg]

شرکت نینتندو به تازگی با انتشار گزارش مالی اخیر خود، آمار جدید مربوط به فروش جهانی کنسول ترکیبی نینتندو سوییچ را به اشتراک گذاشته است. با توجه به اطلاعات ارائه شده، فروش جهانی نینتندو سوییچ به ۳۶/۸۷ میلیون دستگاه رسیده است.

اگر به خاطر داشته باشید، آخرین گزارش مالی این شرکت به فروش ۳۴/۷۴ میلیون دستگاه نینتندو سوییچ در مارس ۲۰۱۹ اشاره می‌کرد. حال با توجه به آمار جدید ارائه شده، نینتندو در طی سه ماه گذشته که دوره‌ی نسبتاً آرام سال محسوب می‌شود، توانسته است تا ۲/۱۳ میلیون دستگاه به فروش برساند. همچنین این اطلاعات نشان می‌دهند که فروش نرم افزار نینتندو سوییچ نیز به رقم ۲۱۰/۱۳ میلیون رسیده است.

پس از پشت سر گذاشتن کنسول‌های وی‌یو، گیم‌کیوب و N64، حالا نینتندو سوییچ با سرعت بسیار زیادی در حال رسیدن به فروش کنسول SNES است. در ماه مارس، نینتندو پیش‌بینی کرده بود که ۱۸ میلیون نینتندو سوییچ دیگر را تا پایان مارس ۲۰۲۰ به فروش خواهد رساند. اگر نینتندو بتواند به این هدف دست پیدا کند، شاهد فروش ۵۲ میلیون دستگاه نینتندو سوییچ خواهیم بود. برای شفاف سازی باید اعلام کنیم که فروش جهانی SNES معادل ۴۹/۱۰ میلیون دستگاه است. البته لازم به ذکر است که این پیش‌بینی پیش از معرفی نسخه‌ی لایت نینتندو سوییچ انجام شده بود. پس با این حساب ممکن است که تا کریسمس امسال شاهد پشت سر گذاشتن SNES توسط نینتندو سوییچ باشیم.

چاپ این مطلب

مورگان مک‌گایر در باب فناوری رهگیری پرتو، نظرهای جالبی دارد
ارسال کننده: White Beard - 07-30-2019, 04:41 PM - انجمن: اخبار بازی ها - بدون پاسخ

مورگان مک‌گایر در باب فناوری رهگیری پرتو، نظرهای جالبی دارد

[تصویر:  images-10-250x125.jpg]

فناوری رهگیری پرتو (Ray Tracing) در بین استودیوهای‌ بزرگ بازی‌سازی، به محبوبیت خاصی دست یافته است. مورگان مگ‌گایر (Morgan McGuire)، یکی از کارکنان ارشد  شرکت انویدیا (NVIDIA)، اعتقاد دارد که برای تجربه‌ی بازی‌های AAA که در چهار سال دیگر عرضه می‌شوند، به پلتفرم و کنسولی نیاز است که از فناوری رهگیری پرتو بشتیبانی کند.

با توجه به گفته‌ی مورگان مک‌گایر، اولین بازی AAA که از فناوری رهگیری پرتو بهره می‌برد، در سال ۲۰۲۳ عرضه می‌شود؛ در نتیجه، تمامی پلتفرم‌ها و کنسول‌هایی که در نسل بعدی منتشر می‌شوند، باید از این فناوری پشتیبانی کنند. تاکنون، کنسول‌های پلی‌استیشن ۵ و اکس‌باکس اسکارلت پشتیبانی خود را از این فناوری اعلام کرده‌اند.

مورگان مک‌گایر در این باب افزود:

نقل‌قول:
من پیش‌بینی می‌کنم که اولین بازی AAA که از فناوری رهگیری پرتو بهره می‌برد، در سال ۲۰۲۳ منتشر می‌شود و تمامی پلتفرم‌ها و کنسول‌ها باید دارای GPUهایی باشند که از این فناوری پشتیبانی کنند. این فناوری در حقیقت باعث می‌شود که رنگ پیکسل‌های اشیاء با توجه به مسیری که بازی‌باز به بازی می‌نگرد، تغییر کند؛ در حالی که بازی‌باز به گشت و گذار در بازی می‌پردازد، ممکن است که نور از جسمی به جسم دیگر منعکس شود و انعکاس رخ دهد و یا باعث به‎وجود آمدن سایه شود. در نهایت، شما تصویری را خواهید دید که توسط فناوری رهگیری پرتو پردازش و اصلاح شده است و تاثیر زیادی در افزایش واقع‌‌گرایی بازی می‌گذارد.

با توجه به پیشرفت سریع فناوری در زمینه‌ی بازی‌های ویدئویی، باید ببینیم که چه سخت‌افزاری قرار است تا برای پلتفرم‌ها و کنسول‌های نسل بعد عرضه شود. با استناد به گزارش‌هایی که تاکنون در باب قدرت گرافیکی بازی‌های آینده منتشر شده است، می‌توان نتیجه گرفت که سونی (SONY) و مایکروسافت (Microsoft) در رقابت سخت‌تری قرار گرفته‌اند و برای پیروزی در این میدان، به چیزی بیش‌تر از بازی‌های انحصاری نیاز دارند.

شما می‌توانید برای مشاهده‌ی نحوه‌ی عملکرد فناوری رهگیری پرتو، به پست ویدئوی گیم‌پلی جدید Control، قدرت رهگیری پرتو را به نمایش می‌گذارد، مراجعه نمایید.

چاپ این مطلب

تروی بیکر: شما برای The Last of Us Part 2 آماده نیستید
ارسال کننده: White Beard - 07-30-2019, 04:40 PM - انجمن: اخبار بازی ها - بدون پاسخ

تروی بیکر: شما برای The Last of Us Part 2 آماده نیستید

[تصویر:  troy-baker-wallpapers-27432-990111-250x100.jpg]

بازی The Last of Us Part 2 یکی از مورد انتظارترین عنواین تاریخ صنعت بازی‌های رایانه‌ای محسوب می‌شود و طرفداران به شدت خواهان مطلع شدن از تاریخ انتشار و اطلاعات بیشتری از آن هستند. امروز صداپیشه‌ی شخصیت جول (Joel)، تروی بیکر، توضیحاتی را درباره‌ی بازی The Last of Us Part 2 ارائه نمود.

در جریان مراسم Manchest ComicCon 2019، سوالاتی از تروی بیکر درباره‌ی بازی The Last of Us Part 2، توسط منبع مطبوعاتی Push Square پرسیده شد و وی بعد از ارائه‌ی توضیحاتی درباره‌ی این عنوان، اظهار داشت:

نقل‌قول:
شما برای The Last of Us Part 2 آماده نیستید.

طرفداران امیدوار هستند اتفاق ناگواری برای دو شخصیت الی (Ellie) و جول رخ ندهد و یا اگر قرار است یکی از آن‌ها کشته شود، حداقل به شکلی بی‌رحمانه نباشد. برخی طرفداران نیز عقیده دارند، این دو شخصیت در نهایت با یک‌‌دیگر مقابله خواهند نمود و پایانی غم‌انگیز و احساسی رخ خواهد داد.

بازی The Last of Us Part 2 قرار است در تاریخی نامشخص و به صورت انحصاری برروی کنسول پلی‌استیشن ۴ عرضه گردد و شایعاتی مبنی بر انتشار آن در بهار سال آینده منتشر شده است.علاقه‌مندان می‌توانند اخبار و اطلاعات مرتبط با این بازی را از این نشانی مطالعه و یا دنبال نمایند.

چاپ این مطلب

گزارش: نسخه‌ی Shadow of The Tomb Raider Definitive Edition لو رفت
ارسال کننده: White Beard - 07-30-2019, 04:39 PM - انجمن: اخبار بازی ها - بدون پاسخ

گزارش: نسخه‌ی Shadow of The Tomb Raider Definitive Edition لو رفت

[تصویر:  volosy-luk-tomb-raider-lara-kroft-shadow...50x160.jpg]

بر اساس لیستی منتشر شده در یکی از وب‌سایت‌های خبری کره‌ای، استودیوی اسکوئر اینکس (Square Enix) قرار است نسخه‌ی Shadow of The Tomb Raider Definitive Edition را به زودی منتشر نماید.

این لیست نشان از عرضه‌ی نسخه‌ی Shadow of The Tomb Raider Definitive Edition برروی کنسول اکس‌باکس وان و پلتفرم رایانه‌های شخصی را دارد ولی درباره‌ی انتشار آن برروی کنسول پلی‌استیشن ۴، سخنی به میان نیامده است. صحت این موضوع و انتشار نسخه‌ی جدیدی از بازی Shadow of The Tomb Raider Definitive Edition تاکنون تایید نشده است ولی بسیاری از طرفداران، انتظار عرضه‌ی محتوای اضافی را برای آخرین ماجراجویی شخصیت لارا کرافت (Lara Croft) دارند و ممکن است محتویات سیزن‌پس آن در قالب نسخه‌ی Shadow of The Tomb Raider Definitive Edition در آینده منتشر شود. به علاوه، بازی Tomb Raider که در سال ۲۰۱۳ منتشر شد، تحت نسخه‌ی Tomb Raider Definitive Edition مجددا برروی کنسول‌های نسل هشتم عرضه گردید. همچنین، بازی Rise of The Tomb Raider در نسل جاری، نسخه‌ی Rise of the Tomb Raider Twenty Years Celebration را دریافت نمود که صحت داشتن این شایعه را افزایش می‌دهد.

تاکنون صحبتی در مورد توسعه‌ی نسخه‌ی جدیدی از مجموعه‌ی Tomb Raider به میان نیامده است ولی بسیاری از طرفداران، خواستار ادامه آن بوده و علاقه‌مند به بازگشت دو پیستول (Pistol) محبوب لارا کرافت هستند. شاید در آینده توانستیم محیط و ماجراجویی‌های خاطره‌انگیز این مجموعه را مجددا و به شکلی نوین تجربه نماییم.

بازی Shadow of the Tomb Raider در حال حاضر برای کنسول‌های پلی‌استیشن ۴، اکس‌باکس وان و پلتفرم رایانه‌های شخصی در دسترس قرار دارد. شما می‌توانید نقد و بررسی مربوط به این بازی را تحت عنوان «سایه لارا کرافت… | نقد و بررسی بازی Shadow of the Tomb Raider» که به قلم محمد آریامقدم به رشته‌ی تحریر در آمده است را از این نشانی مطالعه نمایید.

چاپ این مطلب

بازی Romance of the Three Kingdoms XIV به‌زودی عرضه خواهد شد
ارسال کننده: White Beard - 07-30-2019, 04:38 PM - انجمن: اخبار بازی ها - بدون پاسخ

بازی Romance of the Three Kingdoms XIV به‌زودی عرضه خواهد شد

[تصویر:  rottk-250x140.jpg]

در گذشته شاهد عرضه‌ی سری بازی پرطرفدار Romance of the Three Kingdoms در کشور ژاپن بودیم. حال استودیوی کوئی تکمو (Koei Tecmo) امروز از انتشار نسخه‌ی دیگری خبر داد و اطلاعات اندکی از آن را عرضه کرد. در ادامه می‌توانید شاهد جزئیات بیشتری در این خصوص باشید.

عناوین ژاپنی همیشه نزد بسیاری از بازی‌بازان از محبوبیت بالایی برخوردار هستند. سری بازی Romance of the Three Kingdoms نیز با سبک اکشن و استراتژی هواداران زیادی دارد. پس از مدت‌ها انتظار، کوئی تکمو امروز نسخه‌ی دیگری از آن تحت عنوان Romance of the Three Kingdoms XIV را معرفی کرد. این بازی داستان اتفاقاتی در کشور چین را روایت می‌کند و شما در نقش شخصیت اول باید با جمع‌آوری تجهیزات مناسب و افراد متخصص به نبرد با دیگران پرداخته و از آن لذت ببرید. از تفاوت‌های این بازی نسبت به نسخه‌های قبلی می‌توان به نقشه‌‌ی بزرگ‌تر و حالتی به نام War Front اشاره کرد. حال باید دید که آیا این نسخه نیز به محبوبیت سایر نسخه‌های این سری بازی خواهد رسید یا خیر.

Romance of the Three Kingdoms XIV زمستان امسال در تاریخی نامشخص برروی پلتفرم رایانه‌های شخصی و کنسول پلی‌استیشن ۴ منتشر خواهد شد. عرضه‌ی نسخه‌ی غربی این بازی در هاله‌ای از ابهام قرار دارد. هنوز اطلاعات دیگری از بازی مذکور در دسترس نیست اما به نقل از سازندگان، در روز‌های آتی اخبار بیشتر به همراه یک تریلر در اختیار بازی‌بازان قرار می‌گیرد.

چاپ این مطلب

گزارش: فروش کنسول پلی‌استیشن ۴ رسما از مرز ۱۰۰ میلیون نسخه عبور نمود
ارسال کننده: White Beard - 07-30-2019, 04:37 PM - انجمن: اخبار بازی ها - بدون پاسخ

گزارش: فروش کنسول پلی‌استیشن ۴ رسما از مرز ۱۰۰ میلیون نسخه عبور نمود

[تصویر:  147051-250x141.jpg]

سرانجام شرکت سونی آمار عملکرد خود در ۳ ماهه‌ی نخست سال مالی ۲۰۱۹ را منتشر ساخت و این شرکت محبوب ژاپنی، توانسته است بیش از ۱۰۰ میلیون نسخه از کنسول پلی‌استیشن ۴ را به فروش رساند.

۳٫۲ میلیون نسخه از کنسول پلی‌استیشن ۴ در فاصله‌ی ماه‌های آپریل تا جوئن به فروش رفته است که منجر به نایل آمدن به فروش ۱۰۰ میلیونی این کنسول شده است. ولی این تمام ماجرا نیست و بر اساس توضیحات دنیل احمد (Daniel Ahmad)، تحلیلگر صنعت بازی‌های رایانه‌ای، کنسول پلی‌استیشن ۴ تنها کنسولی است که به سریع‌ترین شکل ممکن به فروش ۱۰۰ میلیونی دست یافته است؛ حتی سریع‌تر از کنسول پلی‌استیشن ۲ و Nintendo Wii.

با عرضه‌ی کنسول‌های خانگی نسل آینده و پلی‌استیشن ۵، قطعا فروش کنسول پلی‌استیشن ۴ کاهش خواهد یافت ولی به هر حال این کنسول یکی از پرفروش‌ترین کنسول‌های صنعت بازی‌های رایانه‌ای محسوب می‌شود و به نظر می‌رسد، حتی می‌تواند رتبه‌های بالاتری را در این رقابت نیز کسب نماید.

چاپ این مطلب

تاریخ انتشار بلوری فیلم John Wick 3: Parabellum تایید شد
ارسال کننده: fnazari - 07-30-2019, 12:45 PM - انجمن: جشنواره‌ها، رویدادها، جوایز، سلبریتی - بدون پاسخ

لاینزگیت با انتشار تریلری تاریخ انتشار نسخه دیجیتالی و خانگی فیلم John Wick 3: Parabellum را تایید و اعلام کرده است.

در تازه‌ ترین اخبار سینما و تلویزیون، تاریخ انتشار نسخه دیجیتالی و خانگی فیلم John Wick 3: Parabellum (جان ویک 3: پارابلوم) تایید و اعلام شده است. شرکت لاینزگیت اعلام کرد که در ابتدا نسخه دیجیتالی قسمت سوم فیلم John Wick (جان ویک) در تاریخ ۲۳ آگوست امسال (۱ شهریور) منتشر خواهد شد و در ادامه شاهد انتشار نسخه خانگی این فیلم اکشن که شامل بلوری، DVD و 4K Ultra HD می‌شود، در تاریخ ۱۰ سپتامبر امسال (۱۹ شهریور) خواهیم بود. همچنین لاینزگیت تریلر نسخه خانگی فیلم John Wick 3: Parabellum را منتشر کرده که در این تریلر شاهد بخشی از محتوای اضافه این فیلم و تصاویری از پشت صحنه خلق این فیلم اکشن هستیم.

[font=IRANSans, tahoma]دانلود از آپارات
[/font]
نسخه 4K Ultra HD دارای هر دو نسخه Dolby Vision و Dolby Atmos است و همچنین در نسخه خانگی این فیلم شاهد محتویاتی چون ویدیوهایی از پشت صحنه ساخت فیلم مثل کانتیننتال در صحرا، ویدیوهایی از پشت صحنه ساخت صحنه‌های اکشن فیلم از جمله صحنه موتور سواری و نینجاها، توضیحات بازیگران و سازندگان فیلم در مورد صحنه‌ها و مراحل ساخت فیلم John Wick 3، هر دو تریلر فیلم John Wick 3: Parabellum و تریلر و پشت صحنه ساخت بازی John Wick Hex، هستیم. همچنین تصویر روی جلد نسخه خانگی فیلم John Wick 3: Parabellum نیز منتشر شده که شما در ادامه می‌ توانید این تصویر را مشاهده کنید:

[تصویر:  834cb717-94ff-4bae-8b54-b81a2703c8c0.jpg]
کیانو ریوز، لارنس فیشبرن، لنس ردیک، ایان مک‌شین، هلی بری، آسیا کیت دیلون، مارک داکاسیوس، جیسون منتزوکس، آنجلیکا هیوستون و هیرویوکی سانادا، از جمله بازیگرانی هستند که در فیلم John Wick 3: Parabellum حضور دارند و به ایفای نقش پرداخته‌ اند. مانند دو قسمت اول، چاد استاهلسکی وظیفه کارگردانی و دریک کولستاد وظیفه نوشتن فیلمنامه قسمت سوم فیلم John Wick را بر عهده داشته‌اند. فیلم John Wick 3: Parabellum که پر فروش‌ترین فیلم مجموعه جان ویک است، تا به امروز حدود ۳۱۹ میلیون دلار در سراسر جهان فروش کرده که این فروش شامل ۱۶۹.۷ میلیون دلار در آمریکای شمالی و ۱۴۹.۲ میلیون دلار در دیگر کشورهای جهان می‌ شود.

موفقیت فیلم John Wick 3: Parabellum باعث شد تا لاینزگیت ساخت فیلم John Wick 4 (جان ویک ۴) را تایید کند. این فیلم برای اکران در تاریخ ۲۱ می ۲۰۲۱ (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰) برنامه‌ ریزی شده است.

چاپ این مطلب

آمازون رسماً سریال The Expanse را برای فصل پنجم تمدید کرد
ارسال کننده: PC FAN - 07-30-2019, 10:04 AM - انجمن: فیلم و سریال - بدون پاسخ

سریال علمی-تخیلی آمازون، The Expanse، پیش از پخش فصل چهارم برای فصل پنجم تمدید شد. در ادامه‌ی خبر با سینما فارس همراه باشید.

این خبر، روز شنبه توسط صفحه‌ی توییتر سریال اعلام شد.
[img=0x0]https://cinema.gamefa.com/wp-content/uploads/2019/07/Untitled-1-300x242.jpg[/img]
The Expanse بر اساس رمان‌های علمی تخیلی محبوب و پرفروش نیویورک تایمز نوشته‌ی دنیل ابراهام (Daniel Abraham) و تای فرانک (Ty Franck) است که با نام مستعار جیمز اس. ای. کوری (James S. A. Corey) فعالیت می‌کنند. این سریال توسط مارک فرگس (Mark Fergus) و هاک استبی (Hawk Ostby) ساخته و نوشته شده است که برای فیلمنامه‌ی فیلم Children of Men نامزد دریافت Oscar شده‌اند.
داستان سریال در میان کهکشانی استعمار شده و ۲۰۰ سال در آینده جریان دارد. هنگامی‌که دو نفر ناخواسته کودتایی عظیم را برپا می‌کنند. بازیگران این سریال شامل استیون استریت (Steven Strait)، شهره آغداشلو (Shohreh Aghdashloo)، دامنیک تیپر (Dominique Tipper)، کس انور (Cas Anvar)، وس چتهم (Wes Chatham)، فرانکی ادامز (Frankie Adams)، کیون الکساندر (Keon Alexander)،رزا گیلمور (Rosa Gilmore)، جس سالگرو (Jess Salgueiro) و برن گرمن (Burn Gorman)، هستند.
فرگس و استبی که فیلمنامه‌ی نخستین فیلم Iron Man را هم در کارنامه‌ی خود دارند، در کنار شورانر سریال، نارن شانکار (Naren Shankar)، از تهیه کنندگان اجرایی آن هستند. هنوز تاریخ دقیقی برای پخش فصل پنجم سریال منتشر نشده است.

چاپ این مطلب

محمدحسین مهدویان: سینما بدون مسعود کیمیایی کم‌خون است
ارسال کننده: PC FAN - 07-30-2019, 10:03 AM - انجمن: فیلم و سریال - بدون پاسخ

محمدحسین مهدویان در گفت‌وگویی که با روزنامه همشهری انجام داده به بهانه تولد مسعود کیمیایی از سینمای این کارگردان موج نوی سینمای ایران گفته است.

به نظرتان فیلمسازی مسعود کیمیایی چه ویژگی دارد که نسل جوان‌تر نیز همچنان مخاطبان او به حساب می‌آیند؟ 
ویژگی منحصر به فرد کیمیایی نسبت به کارگردانان دیگر شاید این باشد که سینمای او زنده، جاندار و پرخون است. تماشای فیلم‌هایش لذت‌بخشند. همین امر هم او را به فیلمسازی دوست‌داشتنی برای همه آنان که عاشق سینما هستند بدل می‌کند.
 چطور با سینمای کیمیایی آشنا شدید؟ می‌خواهم از نخستین مواجهه‌تان با این کارگردان بگویید.

[img=0x0]https://cinema.gamefa.com/wp-content/uploads/2019/07/%D9%85%D8%B3%D8%B9%D9%88%D8%AF-%DA%A9%DB%8C%D9%85%DB%8C%D8%A7%DB%8C%DB%8C-300x175.jpg[/img]اولین فیلم‌هایی که از او تماشا کردم در تلویزیون بود، مثلا «تیغ و ابریشم».  آن زمان اصلا نمی‌دانستم کارگردان این فیلم‌ها چه کسی است. دقیقا در برهه‌ای که آدم‌ها بی‌توجه به کارگردانان فقط تماشاگر فیلم‌ها هستند. اما اولین فیلمی که از کیمیایی در سالن سینما دیدم، «ضیافت» بود. همان زمان این فیلم را چندبار در سینما تماشا کردم. «ضیافت» فیلم بسیار پر خون و احساسی بود. البته پیش از این «قیصر» را به شکل ویدئویی تماشا کرده بودم و نمی‌دانستم کارگردان این دو فیلم یک نفر است.
پس با «ضیافت» به سینمای کیمیایی علاقه‌مند شدید.
این فیلم‌ها و موقعیت‌های هیجان‌انگیزی که مسعود کیمیایی برای نوجوانانی مثل من در آن سال‌ها ایجاد می‌کرد توامانی از عشق، جوانی، شور زندگی و غم بود که منجر به پایان‌های تراژیک می‌شدند. البته این‌ها درون‌مایه فیلم‌ها بودند که با ظاهر پر افت و خیز صحنه‌ها، استفاده واقعی از خون و آلت قتاله، دکوپاژ درست، فیلم‌ها را بسیار دیدنی کرده بود. شیفته کیمیایی بودم و بعدها متوجه شدم فیلم‌هایی که دوست داشتم ماحصل کارگردانی شخصی به نام مسعود کیمیایی بوده است. همان زمان بود که او را جدی‌تر دنبال کردم. منتظر بودم فیلمی بسازد، و همه آنچه تا آن روز ساخته بود را تماشا کردم. دنیایی که کیمیایی در فیلم‌هایش می‌ساخت بسیار شگفت‌انگیز بود. به خاطر دارم در آن دوره که فیلم «فریاد» ساخته شد، چندان مورد اقبال قرار نگرفت، اما من که آن زمان در بابل زندگی می‌کردم، مدام به سینمای شهرمان سر می‌زدم و منتظر بودم «فریاد» در شهرمان اکران شود.
وقتی «لاتاری» را ساختید، خیلی‌ها نوشتند که شما سعی کرده‌اید در فیلم‌تان «قیصر» را بازآفرینی کنید. به عبارتی تولد قیصری دیگر در زمانه‌ای که هیچ‌ درکی از قهرمانانش ندارد. اما آنچه بیش از هر چیز مخاطبان شما را به این گمان می‌انداخت که نگاهی به سینمای کیمیایی داشته‌اید، این بود که تماشاگران فیلم شما را به هیجان آورده بودند و این قهرمان‌سازی به نوعی با کف و سوت‌های تماشاگران لاتاری، انگار شما را به هدف‌تان رسانده بود. رسالتی کیمیایی‌وار از خلق قهرمان برای مردمی که قهرمانان‌شان را تنها می‌گذارند.
منکر این نیستم که همواره شیفته سینمای کیمیایی بوده‌ام و حتما بارها به این فکر کرده‌ام که فیلمی با حرارت فیلم‌های کیمیایی بسازم. نه این‌که بخواهم کپی آن فیلم‌ها را بازآفرینی کنم، بلکه می‌خواستم تحت تاثیر آن فضا، با همان الگو و معیارهای قهرمان‌سازی؛ خودسری، شعور و جرئت، فیلمی بسازم. مثلا در فیلم «لاتاری» در یکی از صحنه‌های پایانی فیلم اصرار داشتم که قتل با چاقو اتفاق بیفتد. البته به من اجازه ندادند که چنین صحنه‌ای را ثبت کنم و گفتند نباید خونی با چاقو ریخته شود. این شد مهم‌ترین حسرت من در فیلم که قتل با چاقو نیست و شخصیت اصلی در درگیری چاقو را پرت می‌کند و با دست طرف درگیری را خفه می‌کند. همین شد که این شیفتگی من نسبت به کیمیایی کامل نشد. این فیلم نسبت به فیلم‌های کیمیایی خون را کم دارد. خیلی دوست داشتم این اتفاق با چاقو رخ بدهد. تنها چیزی که از آن صحنه دارم عکسی است که ثبت شده و هادی حجازی‌فر را نشان می‌دهد که در جریان درگیری انگار کمی صدمه دیده و بخش‌هایی از گوش و صورتش خونین شده است. وقتی فیلمبرداری تمام شد، عکاس گروه با چاقو و همان صورت خونین هادی در آینه از او عکسی ثبت کرد. آن عکس تنها یادگار من از لاتاری است تا یادم بماند این صحنه قرار بود با چاقو فیلمبرداری شود و نشد.
پس این قهرمان‌سازی شما را به شعف می‌آورد؟
[img=0x0]https://cinema.gamefa.com/wp-content/uploads/2019/07/%D9%85%D8%B3%D8%B9%D9%88%D8%AF-%DA%A9%DB%8C%D9%85%DB%8C%D8%A7%DB%8C%DB%8C-1-300x200.jpg[/img]قهرمان وقتی ساخته می‌شود که کارهای حساسیت‌ برانگیز و خطرناک انجام ‌دهد. بعد تماشاگر از دیدنش هیجان‌زده ‌شود. دقیقا شبیه حسی که من به عنوان تماشاگر از دیدن فیلم‌های کیمیایی داشتم. من از این‌که چنین احساس مشابهی برای تماشاگران فیلمم ایجاد کرده بودم بسیار هیجان‌زده بودم. این فیلم می‌توانست شکست بخورد اما چنین نشد. الگوهای سینمای کیمیایی هنوز همین‌قدر کارایی دارد. ممکن است به نظر رفتارهای قهرمانان ضد قانون یا آنارشی‌گری به نظر برسد، یا روح مسالمت‌جوی رسانه‌های امروز فضای فیلم‌های او را چندان درک نکند، اما تماشاگر سینه‌چاک سینما هنوز دوست دارد در سالن‌های نمایش فیلم، چنین تجربه‌هایی داشته باشد. من این راه را آزمودم و به نظرم موفقیت‌آمیز بود و از انتخاب این راه نتیجه گرفتم.
ما در این‌جا به بهانه زادروز مسعود کیمیایی با هم صحبت کردیم. یکسال دیگر از عمر او گذشت و به افتخار سینمای ایران افزوده شد. درباره این زادروز چه می‌خواهید بگویید؟
آنچه برایم غم‌انگیز است، پا به سن گذاشتن آن‌هاست. شخصیت‌های بی‌نظیری چون کیمیایی که عمری از سینمایشان لذت بردم، پیر می‌شوند. نوجوانی ما با دوره پایانی فیلم‌سازی آنها همزمان بوده است. ما فیلم‌های دوره نخست این فیلم‌سازان را با ویدئو و … تماشا کردیم و چقدر حیف که این دوره هم‌زمانی کوتاه بود. وقتی تولد کیمیایی است یعنی او یکسال پیرتر شده است. برایم این مساله اصلا خوشاید نیست، هرچند آرزو می‌کنم سایه‌اش دراز باشد و عمرش طولانی و هر سال فیلم بسازد تا ما هر سال تولدش را با فیلم تازه‌اش جشن بگیریم. آن زمان است که خوشحال خواهیم شد که اگر کیمیایی یکسال از عمرش گذشت یک فیلم تازه به سینمایش اضافه شده و ما با لحن او فیلم تازه‌ای در سینما خواهیم دید.

چاپ این مطلب

هایلایت : اتحاد نهایی | نکاتی که باید پیش از خرید بازی Ultimate Alliance 3: The Black
ارسال کننده: White Beard - 07-30-2019, 01:28 AM - انجمن: ویدئو و تريلر ها - بدون پاسخ

هایلایت : اتحاد نهایی | نکاتی که باید پیش از خرید بازی Ultimate Alliance 3: The Black Order بدانید

[تصویر:  Marvel-Ultimate-Alliance-3-The-Black-Ord...hlight.jpg]

در جدیدترین شماره از برنامه‌ی ویدئویی «هایلایت»، به سراغ بازی جدید بتسدا یعنی Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order رفته‌ و نکاتی که پیش از خرید این بازی باید بدانید را بررسی کرده‌ایم.

تاکنون چهل‌ و دو شماره از برنامه‌ی «هایلایت» منتشر شده و اینک با شماره چهل و سوم آن در خدمت شما عزیزان هستیم. در «هایلایت»، نکاتی که پیش از خرید یک بازی باید بدانید را به اطلاعتان خواهیم رساند.

نام مارول (Marvel) نسبت به دیگر نام‌های حوزه‌ی سرگرمی بسیار درخشان‌تر است و با مشاهده‌ی عملکرد این برند طی چندسال اخیر، می‌توان به راحتی به این واقعیت پی برد. یکی از دلایل مهم‌ برتری و افزایش محبوبیت مارول نسبت به دیگر برندهای حوزه‌ی سرگرمی، عرضه‌ی یک جهان سینمایی بسیار عالی به مخاطبین خود بوده است و حال قرار است تا جهانی مشابه را در حوزه بازی‌های ویدئویی مشاهده کنیم. مارول در حال پیگیری جدی‌تر این موضوع نسبت به گذشته و با بهترین کیفیت ممکن است و Ultimate Alliance 3: The Black Order خود نمونه‌‌ای بارز از این تلاش مارول به شمار می‌آید.

در جدیدترین شماره‌ی «هایلایت»، به بررسی نکاتی که باید پیش از خرید این بازی بدانید، پرداخته‌ایم. با ما و قسمت جدیدی از «هایلایت»، همراه باشید.

https://www.aparat.com/v/d0CDn
دانلود با کیفیت 1080P | دانلود با کیفیت 720P | دانلود با کیفیت 480P

چاپ این مطلب