مهمان گرامی، خوش‌آمدید!
شما قبل از این که بتوانید در این انجمن مطلبی ارسال کنید باید ثبت‌نام کنید.

نام کاربری

گذرواژه‌

جستجوی انجمن‌ها

(جستجوی پیشرفته)

آمار انجمن
» اعضا: 112,599
» آخرین عضو: kalagAcceva
» موضوعات انجمن: 24,198
» ارسال‌های انجمن: 225,138

آمار کامل

کاربران آنلاین
درحال‌حاضر 384 کاربر آنلاین هستند.
» 0 عضو | 381 مهمان
Bing، Google، Yandex

آخرین موضوع‌ها
آموزش ساخت کاور پست در سط...
انجمن: گرافیک
آخرین ارسال توسط: azadkarsho
03-04-2025, 11:39 AM
» پاسخ: 10
» بازدید: 5,872
farming simulator 2025 سف...
انجمن: مشکلات و آموزش ها
آخرین ارسال توسط: ebiseaid
03-01-2025, 08:53 PM
» پاسخ: 1
» بازدید: 73
قابل توجه کاربران علاقه م...
انجمن: اطلاعیه ها و قوانین سایت
آخرین ارسال توسط: JamesPeado
02-26-2025, 04:53 PM
» پاسخ: 6
» بازدید: 4,866
ویرایش بازی
انجمن: انجمن بازی سازان
آخرین ارسال توسط: donyayesite
02-21-2025, 10:35 PM
» پاسخ: 0
» بازدید: 54
از تاریخ انتشار بازی واقع...
انجمن: تاریخ عرضه بازی ها
آخرین ارسال توسط: fannytomy
02-21-2025, 07:05 AM
» پاسخ: 3
» بازدید: 5,243
Rumor: Call of Duty 2016 ...
انجمن: Gamefa English Articles
آخرین ارسال توسط: fannytomy
02-21-2025, 06:52 AM
» پاسخ: 16
» بازدید: 3,682
اینده ی بازی های کامپیوتر...
انجمن: گفت و گوی آزاد
آخرین ارسال توسط: darkness ii
02-18-2025, 09:14 PM
» پاسخ: 16
» بازدید: 4,999
تولید محتوا چیست؟
انجمن: گفت و گوی آزاد
آخرین ارسال توسط: azadkarsho
02-18-2025, 11:36 AM
» بازدید: 1,111
موسیقی گیمفا | موسیقی‌های...
انجمن: موسیقی بازی ها
آخرین ارسال توسط: p30better
02-16-2025, 08:48 PM
» پاسخ: 8
» بازدید: 3,718
معرفی سایت دانلود فیلم و ...
انجمن: معرفی سایت، کانال تلگرام
آخرین ارسال توسط: p30better
02-16-2025, 08:46 PM
» بازدید: 2,129

به‌روزرسان جدید Red Dead Redemption 2 مشکلات مربوط به قابلیت HDR را برطرف می‌کند
ارسال کننده: White Beard - 05-17-2019, 02:57 PM - انجمن: اخبار بازی ها - بدون پاسخ

به‌روزرسان جدید Red Dead Redemption 2 مشکلات مربوط به قابلیت HDR را برطرف می‌کند

[تصویر:  red-dead-2-1-250x141.jpeg]

شرکت راک‌استار (Rockstar) اخیرا به‌روزرسان جدیدی را برای عنوان Red Dead Redemption 2 منتشر کرده است که علاوه بر افزودن محتویات جدید به آن، مشکلات مربوط به قابلیت HDR را نیز رفع می‌کند.

به تازگی بازی‌بازان و دوست‌داران عنوان Red Dead Redemption 2 شاهد عرضه‌ی به‌روزرسان بزرگی برای این بازی و خروج آن از حالت بتا بوده‌اند. این به‌روزرسان بیشتر برروی قسمت Red Dead Online تمرکز داشته و سعی کرده است با انتشار ماموریت‌های دو نفره، چالش‌ها و سرگرمی‌های جدید کاربران این بخش را راضی نگه دارد.

اما یکی از بخش‌هایی که بازی Red Dead Redemption 2 از زمان عرضه با مشکلات آن دست و پنجه نرم می‌کرده، قابلیت HDR بوده است. مشکل اصلی این بود که این قابلیت در برخی نقاط بازی تصاویری غیر واقعی را به بازی‌باز تحویل می‌داد و باعث می‌شد تا سایه‌زنی‌های بیشتر از حد معمولی در محیط‌های بازی رخ دهند. اما حال با عرضه‌ی به‌روزرسان جدید این عنوان، بخش جدیدی در منوی بازی اضافه شده است که به بازی‌باز اجازه می‌دهد تا حدود اجرای این قابلیت در بازی را تغییر داده و به سلیقه‌ی خود از دو گزینه‌ی “Cinematic HDR” و یا “Game HDR” استفاده کند.

بازی Red Dead Redemption 2 در حال حاضر برای کنسول‌های ایکس‌باکس وان و پلی‌استیشن ۴ در دسترس است. بخش Red Dead Online این عنوان نیز تا تاریخ دوشنبه ۶ خرداد ماه (۲۷ می ۲۰۱۹ میلادی) برای دارندگان کنسول پلی‌استیشن ۴ رایگان خواهد بود.

چاپ این مطلب

کارگردان استودیوی اید سافتور از تمایل خود به ساخت نسخه‌ی سوم Rage می‌گوید
ارسال کننده: White Beard - 05-17-2019, 02:57 PM - انجمن: اخبار بازی ها - بدون پاسخ

کارگردان استودیوی اید سافتور از تمایل خود به ساخت نسخه‌ی سوم Rage می‌گوید

[تصویر:  RAGE-2-768x432-1-250x141.jpg]

پس از گذشت ۸ سال از عرضه‌ی اولین نسخه از عنوان Rage، به تازگی دومین شماره از این بازی جهان‌ باز منتشر شده است. این بازی با همکاری دو استودیوی اوالانچ (Avalanche Studios) و اید سافتور (id Software) توسعه یافته است.

آقای تیم ویلیتس (Tim Willits) کارگردان استودیوی اید سافتور ، در گفتگو با وب‌سایت Hollywood Reporter از وی در مورد پتانسیل این سری برای بازی‌های آینده سوال شد و آن چیزی بود که انتظار داشت اتفاق بیافتد. ویلیتس در جواب به این سوال گفت که این همان چیزی است که واقعا امیدوار است اتفاق بیافتد.

وی در این خصوص گفت:

نقل‌قول:
من بسیار امیدوارم. بله، جواب من به این سوال این است. ما همیشه این سری را دوست داشتیم چراکه آن مثل یک محیط سرگرم‌کننده است. ما می توانیم آنچه را که می خواهیم انجام دهیم. ما یک بار در مورد سوار شدن برروی سوسک‌های غول‌پیکر در بازی صحبت کردیم. چه بازی دیگری می‌تواند گفتگویی داشته باشد که در آن یک گفتگویی صحیح بتوانید داشته باشید؟ Rage یک سری سرگرم‌کننده، دیوانه‌وار و هیجان‌انگیز است و من امیدوارم که بتوانیم نسخه‌ی سوم آن را در سریع‌ترین زمان ممکن بسازیم.

البته برای ساخت نسخه‌ی سوم بازی Rage، به احتمال زیاد چند عامل تعیین کننده وجود دارد. نسخه‌ی دوم بازی احتمالا نیاز به یک فروش عالی دارد تا سازندگان برای ساخت نسخه‌ی سوم از ناشر بازی یعنی بتسدا (Bethesda) چراغ سبز بگیرند. Rage 2 نقدها و امتیازات مختلفی دریافت کرده است. در حال حاضر میانگین امتیازات بازی در هر سه پلتفرم عرضه شده حدود ۷۰ است.

بازی Rage 2 در حال حاضر برای پلتفرم‌های پلی‌استیشن ۴، ایکس‌باکس وان و رایانه‌های شخصی در دسترس است.

چاپ این مطلب

نویسنده‌ی بازی Star Wars Jedi: Fallen Order از علاقه‌ی خود به نویسندگی برای The Witch
ارسال کننده: White Beard - 05-17-2019, 02:56 PM - انجمن: اخبار بازی ها - بدون پاسخ

نویسنده‌ی بازی Star Wars Jedi: Fallen Order از علاقه‌ی خود به نویسندگی برای The Witcher و Overwatch می‌گوید

[تصویر:  the_witcher_wild_hunt-wallpaper-hd-geral...50x141.jpg]

آقای کریس اولون (Chris Avellone) یکی از مشهورترین نویسندگان صنعت بازی است. وی سابقه‌ی کار برروی عناوینی مثل Fallout: New Vegas، Pillars of Eternity و Star Wars: Knights of the Old Republic را دارد. همان‌طور که کارنامه‌ی وی نشان می‌دهد، شانس کار برروی چند سری مشهور را داشته است. کریس اولون  وظیفه‌ی نویسندگی بازی Star Wars Jedi: Fallen Order، ساخته‌ی استودیوی ریسپاون اینترتینمت (Respawn Entertainment) را برعهده دارد.
اولون به تازگی در گفتگو با وب‌سایت VGC، از علاقه‌ی خود به نویسندگی برای Witcher و Overwatch گفته است.

وی در این خصوص اظهار داشت:

نقل‌قول:
من در حرفه‌ام فرصت کار برروی عناوین مختلفی مثل Fallout, World of Darkness, Dying Light 2, Planescape, System Shock و … را داشته‌ام و این برایم واقعا لذت‌بخش است. احساس می‌کنم من در حال حاضر برروی همه‌ی این سری بازی‌ها کار می‌کنم و من واقعا این را دوست دارم و لذت می‌برم. فکر می‌کنم نویسندگی Witcher برایم می‌تواند جالب باشد، در حقیقت خیلی می‌تواند جالب باشد! نمی‌دانم آیا جاه‌طلبی‌های دیگری غیر از The Witcher وجود دارد یا خیر.

با وجود این صحبت‌ها، وی در مورد چگونگی علاقه‌مند شدن به نویسندگی برای Overwatch نیز گفته است. چراکه اولون سابقه‌ی کار با طراح ارشد داستان بازی را دارد.

وی ادامه داد:

نقل‌قول:
کار برروی Overwatch سرگرم‌کننده است. من قبلا با مایکل چو (Michael Chu) طراح ارشد داستان بازی، در استودیوی آبسیدین (Obsidian) کار کرده‌ام و واقعا نویسندگی او را دوست دارم. من در واقع نویسندگانی را دوست دارم که وقتی کارهای آن‌ها را می‌خوانم، هیچ نظری در آن مورد نداشته باشم. مایکل چو نویسنده‌ی خوبی است و من شخصیت‌سازی را در آن بازی دوست دارم. من از طرفدارن کمیک بوک هستم و دیدن ابرقهرمان‌ها در محیط بازی مرا دلگرم می‌کند.

در‌حالی‌که نویسندگی The Witcher و Overwatch در حال حاضر یک هدف برای کریس اولون است، وی چند پروژه‌ی دیگر نیز در دستور کار دارد. علاوه بر Star Wars Jedi: Fallen Order، وی برروی بازی‌های Dying Light 2 و Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 نیز کار می‌کند.
بازی مورد انتظار Star Wars Jedi: Fallen Order در تاریخ ۲۴ آبان ماه ۱۳۹۸ (۱۵ نوامبر ۲۰۱۹ میلادی) برای پلتفرم‌های رایانه‌های شخصی، پلی‌استیشن ۴ و ایکس‌باکس وان منتشر خواهد شد.

چاپ این مطلب

Diablo Immortal قصد ندارد تجربه‌ی نسخه‌ی رایانه‌های شخصی را شبیه‌سازی کند
ارسال کننده: White Beard - 05-17-2019, 02:54 PM - انجمن: اخبار بازی ها - بدون پاسخ

Diablo Immortal قصد ندارد تجربه‌ی نسخه‌ی رایانه‌های شخصی را شبیه‌سازی کند

[تصویر:  Diablo-Immortal-ds1-670x377-constrain-250x141.jpg]

با وجود این که بازی Diablo Immortal هنوز منتشر نشده ولی با این حال، این عنوان با انتقادها و بازخوردهای منفی بسیاری از سوی کاربران و هواداران روبه‌رو شده است. معرفی یک نسخه‌ی مخصوص گوشی‌های هوشمند از سری Diablo، آن هم در جریان مراسم بلیزکان (BlizzCon) و در حالی که کاربران بی‌صبرانه منتظر معرفی نسخه‌ی چهارم سری بودند، تاثیر زیادی در باخوردهای منفی هواداران داشت.

البته به گفته‌ی مدیر شرکت بلیزارد (Blizzard)، آقای جی آلن برک (J. Allen Brack)، این موضوع که بازی Diablo Immortal با بازخورد مثبت مخاطبین قدیمی سری روبه‌رو نشده است، یک نکته‌ی منفی به حساب نمی‌آید؛ چرا که به اعتقاد ایشان، هر بازی نباید برای تمامی گروه‌ها و افراد مختلف جذاب باشد. به گفته‌ی آقای برک، بازی Diablo Immortal با هدف جذب مخاطبین و کاربران گوشی‌های هوشمند طراحی شده است و قصد دارد تجربه‌ی محصولات شرکت بلیزارد را به شکلی مناسب به این گروه از کاربران عرضه کند. البته به گفته‌ی مدیر شرکت بلیزارد، بازی Diablo Immortal هیچ برنامه‌ای برای شبیه‌سازی تجربه‌ی نسخه‌ی رایانه‌های شخصی برروی گوشی‌های هوشمند ندارد.

آقای برک در مصاحبه‌ی اخیر خود با وب‌سایت GamesBeat بیان کرده است:

نقل‌قول:
من فکر نمی‌کنم که نیاز باشد تمامی بازی‌هایی که می‌سازیم بتوانند با تک تک کاربران ارتباط برقرار کنند. حتی اگر شما از گوشی‌های هوشمند برای تجربه‌ی بازی‌ها استفاده نمی‌کنید، هدف ما این است که شما را به تجربه‌ی بازی‌هایمان ترغیب کنیم. با این حال، هر بازی قرار نسبت برای همه‌ی افراد مناسب باشد. همانند رایانه‌های شخصی و کنسول‌ها، گوشی‌های هوشمند نیز یک پلتفرم خاص است.
اگر به بازی‌هایی که برروی کنسول‌های موجود هستند نگاه کنید متوجه می‌شود که حتی نسخه‌ی رایانه‌های شخصی همین بازی‌ها نیز طعم متفاوتی نسبت به نسخه‌ی کنسولی برای بازی‌بازان حرفه‌ای و کاربران رایانه‌های شخصی دارند. این بازی (Diablo Immortal) قرار است متفاوت باشد. این بازی قرار است یک تجربه‌ی خوب و خاص از محصولات بلیزارد را برروی پلتفرم گوشی‌های هوشمند عرضه کند ولی قرار نیست شاهد شبیه‌سازی تجربه‌ی نسخه‌ی رایانه‌های شخصی برروی این پلتفرم باشیم.

بازی Diablo Immortal در تاریخی نامشخص برای گوشی‌های هوشمند (اندروید و IOS) عرضه می‌شود. البته به گفته‌ی تیم سازنده، این بازی در مراحل پایانی توسعه‌ی خود قرار دارد و کار ساخت آن به زودی به اتمام خواهد رسید.

چاپ این مطلب

افت فریم پس از چند لحظه در بازی GTA V
ارسال کننده: notryka - 05-16-2019, 08:53 PM - انجمن: مشکلات و آموزش ها - بدون پاسخ

سلام خسته نباشید.
امیدوارم حالتون خوب باشه.. S0 (74)

من بازی gta v رو قبلا تا آخر تموم کردم بدون افت فریم اما حالا که مانیتورم رو عوض کردم دچار افت فریم شدید میشه..

قبلا با مانیتور CRT که داشتم رزولوشن 1024 در 768 هیچگونه مشکلی نداشت الان رزولوشن مانیتور جدیدم 1920 در 1200 هست و حتی با تغییر رزولوشن در بازی و تنظیم روی پایینترین حدش باز هم لگ داره و این رو بگم که وقتی بازی رو اجرا میکنم اولش روون هست اما پس از چند لحظه دچار افت فریم و لگ میشه...

واقعا نمیدونم مشکلش چی هست خواهش میکنم راهنمایی کنید مرسی. S0 (74)

مشخصات سیستمم:

رم: 8 گیگ
سی پی یو: intel core i3 3.4
گرافیک: nvidia gtx 610 2gig
ویندوز: 10

چاپ این مطلب

به‌روزرسانی جدیدی برای نسخه‌ی رایانه‌های شخصی PUBG منتشر شد
ارسال کننده: White Beard - 05-15-2019, 08:33 PM - انجمن: اخبار بازی ها - بدون پاسخ

به‌روزرسانی جدیدی برای نسخه‌ی رایانه‌های شخصی PUBG منتشر شد

[تصویر:  pubg_overview-740x416-250x141.jpg]

قطعا یکی از بهترین بازی‌ها در سبک بتل رویال، عنوان PlayerUnknown’s Battlegrounds شناخته می‌شود که اخیرا رقابت سختی را با بازی‌هایی در این سبک شروع کرده است. به تازگی بیست و نهمین به‌روزرسانی نسخه‌ی رایانه‌های شخصی این بازی در دسترس قرار گرفته که تغییراتی را در بازی برای پایداری بیشتر ایجاد کرده است.

بازی PlayerUnknown’s Battlegrounds فضا و محیط منحصر به فردی را در اختیار علاقه‌مندان به سبک بتل رویال قرار می‌دهد که با گیم‌پلی بی‌نظیر و گرافیکی خیره‌کننده‌ی خود، قادر است تا ساعت‌ها میلیون‌ها کاربر را به خود مشغول کند. در همین راستا، استودیوی بازی‌سازی بلوهول (Bluehole) در تلاش است تا با انتشار به‌روزرسانی‌ها و اضافه کردن نقشه‌ها و آیتم‌های مختلف، فضایی بی‌نقص و جذاب از درگیری و مبارزات گروهی را در اختیار هواداران قرار دهد.

حال به تازگی به‌روزرسانی جدیدی برای نسخه‌ی رایانه‌های شخصی بازی PlayerUnknown’s Battlegrounds منتشر شده که علاوه بر رفع بعضی از ایرادات بازی، برای دومین بار نقشه‌ی جذاب Vikendi بازی را متعادل‌تر و پایدارتر کرده است. طبق اخبار و گزارش‌های منتشر شده از سوی سازندگان این بازی، تنظیماتی برروی قسمت‌هایی همچون منطقه‌ی آبی، مقدار لوت‌های پنهان شده در غارها، سرعت جایگزین شدن اتومبیل‌ها و غیره انجام شده است. استودیوی بلوهول در اینباره می‌گوید:

نقل‌قول:
ما اخیرا گفت و گوها و بحث‌های زیادی برروی نقشه‌ی Vikendi انجام دادیم و به نوعی به دنبال راهکارها و ایده‌هایی برای افزایش جذابیت این نقشه‌ی پرطرفدار بازی PlayerUnknown’s Battlegrounds بودیم. ما شروع به بررسی فیدبک‌ها و واکنش‌های بازی‌بازان به محتویات و آیتم‌های این نقشه‌ی بازی کردیم و بر حسب خواسته‌های کاربران، گیم‌پلی بازی در این نقشه را بهبود بخشیدیم. حال با دومین متعاد‌ل‌کننده‌ی نقشه‌ی Vikendi که به واسطه‌ی بیست و نهمین به‌روزرسانی بازی در دسترس قرار می‌گیرد، تغییراتی برروی این نقشه انجام خواهد شد.

بازی PlayerUnknown’s Battlegrounds  هم‌اکنون برروی کنسول‌های پلی‌استیشن ۴، اکس‌باکس وان، پلتفرم گوشی‌های هوشمند و رایانه‌های شخصی در دسترس قرار دارد. شایان ذکر است اگر از علاقه‌مندان به این بازی هستید، پیشنهاد می‌کنیم تحلیل فنی و بررسی عملکرد عنوان PlayerUnknown’s Battlegrounds به قلم سعید حلاجیان را از طریق این صفحه‌ی وب‌سایت گیمفا مشاهده کنید.
در ضمن جهت آشنایی بیشتر با این بازی و اطلاع از پتانسیل‌های آن، پیشنهاد می‌شود نقد و بررسیانجام شده به قلم آقای محمد حسین باجلان را مطالعه کنید. در پایان نیز اگر می‌خواهید تا در مورد عملکرد بازی بیشتر بدانید، می‌توانید با مراجعه به این صفحه‌ی وب‌سایت گیمفا، ویدئوی تحلیل فنی بازی PlayerUnknown’s Battlegrounds را مشاهده کنید.

چاپ این مطلب

اطلاعاتی از شخصیت Spider-Man بازی Marvel Ultimate Alliance 3 منتشر شد
ارسال کننده: White Beard - 05-15-2019, 08:32 PM - انجمن: اخبار بازی ها - بدون پاسخ

اطلاعاتی از شخصیت Spider-Man بازی Marvel Ultimate Alliance 3 منتشر شد

[تصویر:  marvel_ultimate_alliance_3_heroes-740x416-250x141.jpg]

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order سومین نسخه‌ی این سری بازی جذاب که هم‌اکنون در حال توسعه برای کنسول نینتندو سوییچ است، توجه‌ی افراد زیادی را به خود جلب کرده است. در همین راستا، اخیرا اطلاعات و جزئیات بیشتری در مورد یکی از شخصیت‌های محبوب این بازی در دسترس قرار گرفته است که در ادامه باهم میبینیم.

سری بازی Marvel Ultimate Alliance از همان ابتدا طرفداران و علاقه‌مندان خاص خود را داشته است و حالا، سومین نسخه‌ی این سری بازی که تحت عنوان Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order شناخته می‌شود توجه‌ی افراد زیادی را جذب کرده است. این بازی با در اختیار داشتن انواع مختلف و متنوعی از قهرمانان، شخصیت مورد علاقه‌ی کمتر کسی را در درون خود جای نداده است. این بازی میزبان شخصیت‌های زیادی از دنیای مارول (Marvel) مانند مردان ایکس (X Men)، نگهبانان کهکشان (Guardians of the Galaxy)، انتقام‌جویان (Avengers) و بسیاری موارد دیگر خواهد بود. علاوه بر این، شاهد حضور شخصیت‌های جدید و محبوب دنیای مارول در این بازی خواهیم بود. این شخصیت‌های جدید شامل Deadpool، Doctor Strange و Black Panther می‌شوند.

حال به تازگی اطلاعاتی و جزئیاتی از استایل و ویژگی‌های منحصر به فرد یکی از شخصیت‌های محبوب این بازی یعنی Spider-Man در دسترس قرار گرفته است که بی‌شک برای علاقه‌مندان به این کاراکتر بسیار جذاب خواهد بود. Spider-Man: Miles Morales با قدرت‌های ویژه و فوق‌العاده خود همچون پرتاب تارهای عنکبوت و نیروهای الکتریکی ایفای نقش خواهد کرد. در همین راستا، وب‌سایت Game Informer لیستی از ویژگی‌های شخصیت Spider-Man: Miles Morales منتشر کرده که در قسمت پایین آن را می‌بینیم.

قدرت‌ها
  • قدرت‌های ماورایی همچون سرعت زیاد، استقامت فوق‌العاده، حرکت برروی دیوارهای مختلف، قدرت استتار و پنهان شدن، حس مخصوص به مرد عنکبوتی و شوک‌های الکتریکی
توانایی‌های Spider-Man: Miles Morales در بازی
  • پرتاب تار عنکبوت: این شخصیت قادر است چندین کلاف از تار عنکبوت را به سوی مقابل پرتاب کند و به نوعی دشمنان خود را به گیر بیندازد

• ضربه شگفت انگیز: Spider-Man: Miles Morales قادر است با نامرئی شدن به دشمنان خود نزدیک شده و با یک شوک الکتریکی آن‌ها را از پا در بیاورد

• ضربه ونوم (Venom): شخصیت بازی می‌تواند با مشت زدن برروی زمین، کره‌ای از نیروهای الکتریکی ایجاد کرده و دشمنان در محل را از بین ببرد

• خطوطی با ولتاژ بالا: Miles قادر است با ایجاد تارهای الکتریکی برروی زمین، به گروه زیاد از دشمنان آسیب برساند

این بازی اکشن و نقش‌آفرینی توسط استودیوی تیم نینجا (Team Ninja) که سابقه‌ی توسعه‌ی عناوینی مانند Nioh، Dead or Alive و Ninja Gaiden را در کارنامه دارد، در حال ساخت و توسعه است و در تاریخ ۲۸ تیر ماه سال جاری (۱۹ جولای سال ۲۰۱۹ میلادی) برای کنسول نینتندو سوییچ منتشر خواهد شد.

چاپ این مطلب

بازی Blood Bowl 3 معرفی شد
ارسال کننده: White Beard - 05-15-2019, 08:31 PM - انجمن: اخبار بازی ها - بدون پاسخ

بازی Blood Bowl 3 معرفی شد

[تصویر:  bloodbowl2-250x140.jpg]

شرکت بیگبن اینتراکتیو (Bigben Interactive) در یک معرفی غافلگیرکننده در حساب رسمی توییتر خود تایید کرد که نسخه‌ی سوم بازی Blood Bowl توسط استودیوی سیانید (Cyanide) در دست ساخت است. این استودیو سابقه‌ی کار برروی عناوینی مثل Call of Cthulhu و Space Hulk: Tactics را دارد. نسخه ی سوم بازی Blood Bowl برای انتشار در سال ۲۰۲۰ میلادی برنامه‌ریزی شده است. البته در حال حاضر پلتفرم‌های ‌مقصد به طور رسمی تایید نشده‌اند اما انتظار می‌رود در آینده با یک اطلاعیه‌ی مناسب، اطلاعات بیشتری از بازی منتشر شود.

بازی Blood Bowl 2 آخرین نسخه از این سری است که در سال ۲۰۱۵ میلادی منتشر گردید. این سری بازی‌ها در سبک استراتژی-ورزشی هستند و در آن به سبک فوتبال آمریکایی به جای انسان‌ها با موجودات فانتزی و اساطیری همچون ارک‌ها و کوتوله‌ها به رقابت می‌پردازید.

بازی Blood Bowl 3 تنها عنوانی نیست که استودیوی سیانید برروی آن کار می‌کند. علاوه بر Blood Bowl 3، این استودیو در حال کار برروی بازی Werewolf: The Apocalypse—Earthblood است. این بازی نقش‌آفرینی در دنیای تاریکی دنبال می‌شود و شرکت بیگبن اینتراکتیو وظیفه‌ی انتشار آن را برعهده دارد. این عنوان در رویداد E3 2019 نمایش خواهد داشت، بنابراین انتظار می‌رود بازی Blood Bowl 3 نیز در این رویداد نمایش داشته باشد.

چاپ این مطلب

اطلاعات بیشتر از بازی Wasteland 3 در جریان مراسم E3 منتشر می‌شود
ارسال کننده: White Beard - 05-15-2019, 08:30 PM - انجمن: اخبار بازی ها - بدون پاسخ

اطلاعات بیشتر از بازی Wasteland 3 در جریان مراسم E3 منتشر می‌شود

[تصویر:  3135667-wasteland3snowrangers-250x138.jpg]

اگرچه استودیوی اینکزایل اینترتینمنت (InXile Entertainment)  توسط شرکت مایکروسافت خریداری شده است ولی آن‌ها همچنان پیش از تبدیل شدن به یک استودیوی سازنده‌ی عناوین انحصاری، یک بازی مستقل و عرضه نشده‌ی دیگر در دست توسعه دارند. بازی یاد شده همان نسخه‌ی سوم Wasteland است که پیش از خریده شدن استودیو توسط مایکروسافت معرفی شده بود و تمام هزینه‌های آن از طریق سرمایه‌های مردمی جمع‌آوری شده بود.

این استودیو اخیرا اطلاعات جدیدی از روند ساخت بازی و زمان انتشار جزییات جدید از این عنوان نقش‌آفرینی را با هواداران به اشتراک گذاشته است. براساس صحبت‌های تیم سازنده، به نظر می‌رسد هنوز کارهای زیادی در رابطه با توسعه‌ی بازی باقی مانده ولی با این حال، این استودیو مصمم است تا اطلاعات جدیدی از این عنوان را در جریان مراسم E3 امسال که ماه آینده برگزار می‌شود، در اختیار کاربران قرار دهد.

نقل‌قول:
بازی عملا از ابتدا تا انتها قابل بازی و تجربه است. با این حال، هنوز کارهای بسیار زیادی باقی مانده است که باید انجام شوند. درست است که شما می‌توانید اکثر ماموریت‌ها را کامل کنید یا به بیشتر مناطق بازی سر بزنید ولی این مرحله طولانی‌ترین و وقت‌گیرترین مرحله‌ی توسعه‌ی یک بازی است. ما اسکلت و بدنه‌ی اصلی کار را در اختیار داریم و حالا باید آن را با اعضا و محتوای متفاوت پر کنیم تا تبدیل به یک بازی از سری Wasteland شود. همه چیز به خوبی پیش می‌رود ولی حیاتی‌ترین مرحله‌ی کار تازه آغاز شده است. ما در حال استخدام اعضای جدید و توسعه‌ی استودیو هستیم و بسیاری از منابع موجود در شرکت مایکروسافت را به خوبی به کار گرفته‌ایم که این موضوع به ما کمک خواهد کرد تا بازی Wasteland 3 را بیش از پیش توسعه داده و یک تجربه‌ی بهتر را به شما ارائه کنیم.
ما جزییات بیشتر از روند توسعه‌ی بازی را در جریان مراسم E3 با شما به اشتراک خواهیم گذاشت؛ پس منتظر انتشار اطلاعات بیشتر در این باره باشید.

توسعه دهنده بازی در کنار بیان این مطالب، به هواداران اطمینان داده است که این بازی قرار نیست به صورت انحصاری برروی هیچ فروشگاهی (منظور فروشگاه شرکت اپیک گیمز است) عرضه شود. با توجه به این که در زمان جذب سرمایه‌ی عمومی به هواداران و سرمایه‌گذاران وعده‌ی انتشار بازی برروی دو پلتفرم استیم (Steam) و GOG داده شده بود، تیم سازنده مصمم است تا نسخه‌ی رایانه‌های شخصی عنوان Wasteland 3 را برروی هر دو پلتفرم یاد شده عرضه کند.

نقل‌قول:
ما مجددا تاکید می‌کنیم که نسبت به وعده‌ی خود به سرمایه‌گذاران در رابطه با انتشار بازی برروی دو فروشگاه استیم و GOG در روز عرضه‌ی بازی متعهد هستیم. هیچ برنامه‌ای برای عرضه‌ی انحصاری بازی برروی یک فروشگاه خاص وجود ندارد. ما بی‌صبرانه منتظر مراسم E3 هستیم تا بتوانیم اطلاعات بیشتری را با شما به اشتراک بگذاریم.

بازی Wastelands 3 برای عرضه در سه ماهه‌ی چهارم سال جاری میلادی برروی پلتفرم‌های رایانه‌های شخصی، پلی‌استیشن ۴ و ایکس‌باکس وان برنامه‌ریزی شده است. استودیوی اینکزایل، علاوه بر این عنوان، برروی یک بازی معرفی نشده‌ی دیگر نیز کار می‌کند که به احتمال زیاد در انحصار شرکت مایکروساف و پلتفرم‌های این شرکت خواهد بود.

چاپ این مطلب

تاریخ برگزاری کنفرانس PC Gaming Show در E3 2019 مشخص شد
ارسال کننده: White Beard - 05-15-2019, 08:29 PM - انجمن: اخبار بازی ها - بدون پاسخ

تاریخ برگزاری کنفرانس PC Gaming Show در E3 2019 مشخص شد

[تصویر:  pcgamingshow01-dfeffdf97906e02f89a18e8af...50x125.jpg]

بازار رایانه‌های شخصی در حال حاضر در یک وضعیت عجیب قرار دارد. عمدتا این وضعیت به دلیل اقدام‌های شرکت اپیک گیمز (Epic Games) و استراتژی این شرکت در خرید عناوین انحصاری برای ویترین فروشگاه اپیک گیمز (Epic Games Store) ایجاد شده است. اخیرا گزارشی منتشر شده است که این سیاست همچنان از طرف اپیک گیمز ادامه خواهد داشت. با وجود انتقادات فراوان از فروشگاه و رویکرد این شرکت، تیم سویینی (Tim Sweeney) رییس شرکت اپیک گیمز اعلام کرده است که برنامه‌ای برای توقف این رویکرد خود ندارند و احتمالا در مراسم E3 سال جاری شاهد عناوین انحصاری بیشتری از این شرکت خواهیم بود. پنجمین کنفرانس PC Gaming Show در مراسم E3 2019 در تاریخ ۲۰ خرداد ماه ۱۳۹۸ (۱۰ ژوئن ۲۰۱۹ میلادی) برگزار خواهد شد و حامی مالی این نمایش فروشگاه اپیک گیمز خواهد بود.

باتوجه به جزئیاتی که در وب‌سایت PC Gamer منتشر شده، میزبانی این مراسم برعهده‌ی آقای شان پلات (Sean Plott) و فرانکی وارد (Frankie Ward) است و نیز شامل افرادی از ناشران و سازندگان مختلف برای نمایش دادن عناوین و تریلرهای جدید برای بازی‌های آینده خواهند بود که هرگز پیش از این دیده نشده‌اند. حامی مالی این مراسم فروشگاه اپیک گیمز خواهد بود و آنها وعده‌ داده‌اند چند بازی جدید را نمایش خواهند داد که شامل عناوین انحصاری جدید برای این فروشگاه است.

در حال حاضر استودیوهای  Annapurna Interactive, Chucklefish, Digital Extremes, Digital Uppercut, E-WIN, Fatshark, Fellow Traveller, Frontier Developments, Funcom, Modus Games, Paradox Interactive, Perfect World Entertainment, Raw Fury, Rebellion, Re-Logic, و Tripwire Interactive حضور خود را در این مراسم تایید کرده‌اند.

چاپ این مطلب