موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
3 میلیون به خاطر اینه که تو امریکا فقط اومده و هزینه وارد کردنش زیاده [img]images/smi/s0 (24).gif[/img] وقتی که توی دبی و ترکیه عرضه بشن میاد رو دو میلیون یا کمتر .
پلتفرم :Xbox 360 . و xbox one به زودی اگه جور شد !
گیمرتک ایکس باکس لایو : mamal262 . هر چند , چند وقتیه آنلاین بازی نمیکنم :/
بازی های در حال انجام : به خاطر کنکور فعلا هیچی !
? Cortana : chief , what happens if you miss your shot
. Masterchief : I Won't
خوب جالبه فرمون های حرکتی شم خوبن امیدوارم سریع بیاد و هک شده
موضوعها: 3
رسیور و وصل کنم با امکانات صوتی و تصویری ایکس باکس میتونم برنامه ببینم؟
یکی اینجا به من تخصصی بگه من از چه قابلیت های مولتی مدیای ایکس باکس میتونم استفاده کنم چون برام مهمه میتونه فیلم بلو ری و دی وی دی برام پخش کنه؟منظورم فیلم های غیر اورجینال خودمونه و اینکه ایکس باکس هم رجین بندی داره؟
سلام اکس باکس وان کی هک میشه که بازی های کپی رو اجرا کنه؟ Ps4 چطور؟
کدوم بی صدا تره؟
کدوم قوی تره؟
و درکل کدوم رو بخرم بهتره؟
(05-29-2014, 12:17 AM)'mehran76' نوشته است: سلام اکس باکس وان کی هک میشه که بازی های کپی رو اجرا کنه؟ Ps4 چطور؟
کدوم بی صدا تره؟
کدوم قوی تره؟
و درکل کدوم رو بخرم بهتره؟
دقیقا سوالات منم هست[img]images/smi/s0 (48).gif[/img][img]images/smi/s0 (48).gif[/img]
10-09-2014, 08:01 AM
(11-17-2013, 12:46 AM)'kasra' نوشته است: انجمن اختصاصی Xbox One ایجاد شد از این به بعد تمامی مباحث در مورد این کنسول را در این قسمت قرار دهید
سلام،من سوالی داشتم اون هم اینه که این کنسول xbox one به تلویزیون های قدیمی سامسونگ که hdmi نمیخوره ولی. فقط سه فیش میخوره جواب میده اگه نمیخوره با تبدیل hdmi به سه فیش چی ؟
موضوعها: 24
پلتفرم های شما:
(10-09-2014, 08:01 AM)'jaks' نوشته است: (11-17-2013, 12:46 AM)'kasra' نوشته است: انجمن اختصاصی Xbox One ایجاد شد از این به بعد تمامی مباحث در مورد این کنسول را در این قسمت قرار دهید
سلام،من سوالی داشتم اون هم اینه که این کنسول xbox one به تلویزیون های قدیمی سامسونگ که hdmi نمیخوره ولی. فقط سه فیش میخوره جواب میده اگه نمیخوره با تبدیل hdmi به سه فیش چی ؟
درسته فقط خروجی HDMI در رابطه با تبدیل هم احتمالا امکان پذیره ولی کیفیت به شدت افت می کنه
رد می شه ورقای تقویم مدام
واسه همه آرزوهامون کندیم گودال
دست از پا ترازتره بس که کردیم دعا
ولی میاد روزی که به کامه ایام
سلام یه هفته ای میشه که xbox one خریدم همه چیزشم درست و سالم بود اما امروز که روشنش کردم نمیدونم چش شده فقط بازی هارو اجرا میکنه دیگه هیچ برنامه ای رو اجرا نمیکنه وقتی میخوام بنویسم کیبردش بالا نمیاد با دستشم دیگه نمیتونم کنسول رو خاموش کنم حتی settings رو هم نمیتونم باز کنم تو حساب لایومم نمیتونم لاگ این بشم. لطفا خواهش میکنم کمکم کنید این مشکلو حل کنم.ممنون مرسی...