موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
ممنونم دوست عزیز. من جایی دیدم تو کلوپ ۴ تا ایکس باکس با هم به صورت شبکه ای بازی میکردند...!! پلی استیشن نمیشه پس...؟؟
برای هک نرم افزاری باید ورژن کنسول چند باشه؟ چقدر خرج هک میشه؟ بعد از هک تمام بازی ها رو اجرا میکنه بدون مشکل؟؟
یک جا خوندم باید هارد اکسترنال داشته باشی برای کنسول هک شده، من باید برای هر سیستم جداگونه یک هارد اکسترنال بخرم؟؟
پلتفرم های شما:
ببخشید من زیاد وارد نیستم، فریمور یعنی چی؟؟
پلتفرم های شما:
ممنونم. پس یعنی کنسولی که ورژن 3.55 باشه آخرین فریمور رو میتونه داشته باشه بدون مشکل؟؟
راستش اگه نشه به صورت Lan بازی کرد مجبورم ایکس باکس بخرم. چون میخوام بازی هایی مثل کال آف و بتلفیلد رو بشه چند نفره بازی کرد...
موضوعها: 0
(12-16-2014, 05:26 PM)'mohiso' نوشته است: من وقتی میخوام وارد PlayStaiton Store بشم روش کلیک که میکنم روی قسمت Loading ش میمونه و جلوتر نمیره چی کار کنم ؟
کسی میتونه به این سوال مون جواب بده ؟
من دستگاه م کپی خور نیست اگه به اینترنت وصل نشه دیگه به هیچ دردی نمی خوره لطفا کمک کنید
فکر کنم کسی نمی تونه کمکی بهم بکنه
موضوعها: 0
[bgcolor=#ADD8E6]من darknet 4.66 از قسمت سیستم آپدیت نصب کردم و حالا یه بازی ساکر داشتم و حالا اررور میده و داخل بازی نمیره.تصویر سیاه نمیشه و میگه ساکر Cureppted (خراب) شده باید کار خاصی بکنم یا اینکه باید بازی رو پاک کنم و دوباره از تو کپی کنم . حتی گفتم نیاز به دیسک اورجینال داره برای بوت و اونم گذاشتم داخل و بازهم همون ارور[/bgcolor]
[bgcolor=#ADD8E6]ممنون میشم راهنماییم کنید و بگید باید چیکار کنم؟؟؟[/bgcolor][img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img]