امتیاز موضوع:
  • 104 رأی - میانگین امتیازات: 4.37
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک جامع سوالات و مشکلات شما در بازی های ویدئویی
(05-18-2015, 11:43 PM)hadi-wolf نوشته است:  سلام آقای نصر ببخشید من به یادداشت هام سر نزده بودم

آقای نصر من بازی dying light رو نصب و اجرا کردم ولی حروف کار نمیکنه مثلا برای حرکت w ,,s,d,a نیازه کار نمیکنه

این مشکلو خیلیا دارند راه حلی هست برای این مشکل؟

واقعا ناراحتم ممنون میشم جواب بدید

شما برای هر مشکلی راه حل دارید
سلام هادی جان مشکلی نیست پیش بیاد دیگه
خب در مورد بازی daying light هم شما تمام آپدیت های منتشر شده برای بازی رو نصب کن هم مشکل کیبورد و هم مشکل افت فریم تا حدودی بر طرف میشه.
این مشکل از طرف بازی هست و با نصب آپدیت های بازی مشکل برطرف خواهد شد.
[تصویر:  bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg]
پاسخ
(05-18-2015, 11:49 PM)مجید نصر نوشته است:
(05-18-2015, 11:43 PM)hadi-wolf نوشته است:  سلام آقای نصر ببخشید من به یادداشت هام سر نزده بودم

آقای نصر من بازی dying light رو نصب و اجرا کردم ولی حروف کار نمیکنه مثلا برای حرکت w ,,s,d,a نیازه کار نمیکنه

خب در مورد بازی daying light هم شما تمام آپدیت های منتشر شده برای بازی رو نصب کن هم مشکل کیبورد و هم مشکل افت فریم تا حدودی بر طرف میشه.
 همه ی آپدیت ها حجمش خیلی زیاده باید یه هفته دانلود بشه

آقای نصر نمیشه فقط آپدیت آخری رو زد؟
پاسخ
(05-18-2015, 11:52 PM)hadi-wolf نوشته است:
(05-18-2015, 11:49 PM)مجید نصر نوشته است:

همه ی آپدیت ها حجمش خیلی زیاده باید یه هفته دانلود بشه

آقای نصر نمیشه فقط آپدیت آخری رو زد؟

شما این آپدیت رو اتحان کن ببین مشکل حل میشه یا نه اگه نشد آپدیت 1.05 رو دانلود و نصب کن.
Update
پاسخ
کسی اپدیت نقل و انتقالات زمستانی pes 2015 رو میده به من یا نه؟
بار هزارم دارم مگیم
:D
پاسخ
سلام
آقا من یک مشکل تو فیفا 15 دارم اونم اینه که وقتی من با دو تا دسته میرم تو بازی ، بازی مشکلی نداره اما اگر سه تا دسته وصل کنم بازی با مشکل بر می خوره و تو همون لود اول میمونه و دیگه جلو نمیره میشه کمکم کنید
[تصویر:  gxx4ul4nz0dp.jpg]
پاسخ
سلام آقای نصر

من مشکل کیبورد رو حل کردم ممنون اما افت فریم شدید داره درسته سیستمم کمه ولی شاید آپدیت کمش کنه

فقط سوالم اینه اگه من آخرین آپدیت یعنی 1.05.1  رو بزنم کافیه؟ یا قبلی ها هم نیازه؟

ضمنا آپدیت 1.05 آخرین ورژنش 1.05.1 هستش نه 1.05.0 تازه حجمش نسبت به 1.05.0 کم شده

واقعا قبلی ها هم نیازند؟
پاسخ
(05-19-2015, 07:17 PM)hadi-wolf نوشته است: سلام آقای نصر

من مشکل کیبورد رو حل کردم ممنون اما افت فریم شدید داره درسته سیستمم کمه ولی شاید آپدیت کمش کنه

فقط سوالم اینه اگه من آخرین آپدیت یعنی 1.05.1  رو بزنم کافیه؟ یا قبلی ها هم نیازه؟

ضمنا آپدیت 1.05 آخرین ورژنش 1.05.1 هستش نه 1.05.0 تازه حجمش نسبت به 1.05.0 کم شده

واقعا قبلی ها هم نیازند؟
درود ..
بله شما آخرین آپدیت را نصب کنید کفایت میکنه دقیقا این را باید دریافت کنید حجمش هم 2 گیگ و خورده ای میباشد . برای  بهتر اجرا شدن بازی ها از نرم افزار رایگان Razer Cortex  استفاده کنید واقعا تاثیر داره  :heart:
  ( Dying Light-Update.v1.5.1-Incl-DLC )
[تصویر:  pl4b_outerhaven_by_freshpaprika-d5tno0f.png]
پاسخ
سلام به همگی

من به تازگی بازی Life is Strange ( نسخه کامل که همه اپیزود ها رو داره ( از 1 تا 3 ) ) رو دانلود کردم و نصب کردم، اما تو بازی مشکلم اینه که بعضی کلید ها مثل: Esc ،Tab و Space کار نمیکنند و الان به جایی رسیدم که باید کلید Space رو بزنم، اما هر چی میزنم کار نمیکنه. بازی رو هم از اول نصب کردم اما باز درست نشد. لطفاً راهنمایی کنید.
پاسخ
(05-19-2015, 10:04 AM)Purya_Cr7a نوشته است: کسی اپدیت نقل و انتقالات زمستانی pes 2015 رو میده به من یا نه؟
بار هزارم دارم مگیم
:D

سلام دوست عزیز اینم لینک دانلود
اپدیت نقل و انتقالات زمستانی pes 2015

نحوه ی نصب : از فایل EDIT.bin خودتون بکاپ بگیریدبعد محتویات فایل دانلود شده را در مسیر سیو بازی ریپلس کنید.
رمز فایل : www.pestools.ir

(05-19-2015, 08:22 PM)Hazhir نوشته است: سلام به همگی

من به تازگی بازی Life is Strange ( نسخه کامل که همه اپیزود ها رو داره ( از 1 تا 3 ) ) رو دانلود کردم و نصب کردم، اما تو بازی مشکلم اینه که بعضی کلید ها مثل: Esc ،Tab و Space کار نمیکنند و الان به جایی رسیدم که باید کلید Space رو بزنم، اما هر چی میزنم کار نمیکنه. بازی رو هم از اول نصب کردم اما باز درست نشد. لطفاً راهنمایی کنید.

سلام دوست عزیز
یک بار از تنظیمات بازی کلید های کیبورد رو Restore default کنید اگر درست نشد باید منتظر آپدیت برای بازی باشید.
اگر می تونید بازی رو روی یه سیستم دیگه تست کنید ببینید بازم همین مشکل وجود داره با نه.
پاسخ
(05-19-2015, 07:42 PM)POIROT نوشته است:
(05-19-2015, 07:17 PM)hadi-wolf نوشته است: سلام آقای نصر

واقعا قبلی ها هم نیازند؟
درود ..
بله شما آخرین آپدیت را نصب کنید کفایت میکنه دقیقا این را باید دریافت کنید حجمش هم 2 گیگ و خورده ای میباشد . برای  بهتر اجرا شدن بازی ها از نرم افزار رایگان Razer Cortex  استفاده کنید واقعا تاثیر داره  :heart:
  ( Dying Light-Update.v1.5.1-Incl-DLC )
خوشحالم کفایت میکنه اما اون آپدیتی که نوشتید حجمش 2 و خرده ای نیس یه گیگ و 900 مگ هستش

اون برنامه ای هم که گفتید چطوری باید استفاده کرد اینترنت هم نیازه؟

لطفا جواب بدید
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل مشکلات و ارورهای بازی God of War gamegi 0 17,889 02-01-2022, 05:24 PM
آخرین ارسال: gamegi
  نحوه نصب، مشکلات و ارور های رایج در بازی ها ARK1375 18 40,494 10-21-2021, 11:17 AM
آخرین ارسال: hamed59ra@gmail.com
Exclamation راهنمای اول بازی Skyrim| تعریف و روش پیوستن به فرقه های بازی Zoom Hunter 10 23,370 05-13-2020, 11:57 AM
آخرین ارسال: Mohammad.84
  راهنمایی جامع بازی Devil May Cry 2 michaelbn 14 7,208 05-03-2020, 10:26 PM
آخرین ارسال: michaelbn
  راهنمای قدم به قدم و ویدئویی Saints Row IV Ratonhaketon 21 23,135 04-23-2020, 12:18 PM
آخرین ارسال: Dante_2004

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 74 مهمان