05-19-2015, 09:26 PM
(05-19-2015, 08:55 PM)مجید نصر نوشته است:(05-19-2015, 10:04 AM)Purya_Cr7a نوشته است: کسی اپدیت نقل و انتقالات زمستانی pes 2015 رو میده به من یا نه؟
بار هزارم دارم مگیم
:D
سلام دوست عزیز اینم لینک دانلود
اپدیت نقل و انتقالات زمستانی pes 2015
نحوه ی نصب : از فایل EDIT.bin خودتون بکاپ بگیریدبعد محتویات فایل دانلود شده را در مسیر سیو بازی ریپلس کنید.
رمز فایل : www.pestools.ir
(05-19-2015, 08:22 PM)Hazhir نوشته است: سلام به همگی
من به تازگی بازی Life is Strange ( نسخه کامل که همه اپیزود ها رو داره ( از 1 تا 3 ) ) رو دانلود کردم و نصب کردم، اما تو بازی مشکلم اینه که بعضی کلید ها مثل: Esc ،Tab و Space کار نمیکنند و الان به جایی رسیدم که باید کلید Space رو بزنم، اما هر چی میزنم کار نمیکنه. بازی رو هم از اول نصب کردم اما باز درست نشد. لطفاً راهنمایی کنید.
سلام دوست عزیز
یک بار از تنظیمات بازی کلید های کیبورد رو Restore default کنید اگر درست نشد باید منتظر آپدیت برای بازی باشید.
اگر می تونید بازی رو روی یه سیستم دیگه تست کنید ببینید بازم همین مشکل وجود داره با نه.
1. برای نقل و انتقالات زمستانی: من هم همینو نصب کردم اما یه جوری احساس می کنم که توی قدرت بعضی تیم ها دستکاری شده. مثلا قدرت تیم بارسلونا یکم کم شده. اما شاید اینجوری نباشه
2. این مشکل رو همه دارن. وقتی رفتم تو وب سایت Skidrowreloaded دیدم. پس باید منتظر آپدیت موند...